ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Φεστιβάλ Βενετίας 2024 - Νικόλ Κίντμαν: Πέθανε η μητέρα της λίγο πριν παραλάβει το βραβείο "Καλύτερης Ερμηνείας" στη Βενετία

Νικόλ Κίντμαν: Βίωσε μία από τις πιο επώδυνες στιγμές της ζωής της λίγο πριν την απονομή του βραβείου.

Η Αυστραλοαμερικανίδα Νικόλ Κίντμαν κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας στο 81ο Φεστιβάλ της Βενετίας. ανατρέποντας τη λαμπερή της εικόνα στην ταινία "Babygirl", ένα ερωτικό θρίλερ νέας γενιάς.

Ωστόσο η Νικόλ Κίντμαν απουσίαζε από αυτή τη λαμπερή βραδιά του Φεστιβάλ της Βενετίας και διαβάστηκε ένα μήνυμα της 57χρονης ηθοποιού στη σκηνή.

Η σκηνοθέτις του "Babygirl", Χαλίνα Ρέιν, δήλωσε ότι η ηθοποιός αποχώρησε νωρίτερα από το φεστιβάλ λόγω του θανάτου της μητέρας της.

"Αυτό το βραβείο είναι για εκείνη"

Στη δήλωση (την οποία η 48χρονη Ρέιν, διάβασε δυνατά εκ μέρους της ηθοποιού), η Κίντμαν έγραψε ότι είχε ταξιδέψει αεροπορικώς στη Βενετία, μόνο και μόνο για να μάθει "λίγο αργότερα ότι η όμορφη, γενναία μητέρα μου, Τζανέλ Κίντμαν, μόλις πέθανε".

"Εκείνη μου έδωσε το έναυσμα για να ακολουθήσω την καριέρα που κάνω, επειδή πάντα ήθελα να την ευχαριστήσω", δήλωσε η Κίντμαν το 2020, σύμφωνα με το Hollywood Reporter. "Αλλά χάραξε επίσης τον δικό της δρόμο και ήθελε οι κόρες της να έχουν την ίδια ευκαιρία να χαράξουν τον δικό τους δρόμο"

"Είμαι σοκαρισμένη και πρέπει να πάω στην οικογένειά μου, αλλά αυτό το βραβείο είναι για εκείνη. Αυτή με διαμόρφωσε, αυτή με καθοδήγησε και αυτή με έπλασε. Είμαι πέρα για πέρα ευγνώμων που μπορώ να πω το όνομά της σε όλους εσάς μέσω της Χαλίνα", συνέχισε η σκηνοθέτις, διαβάζοντας τη δήλωση της Κίντμαν. "Η σύγκρουση της ζωής και της τέχνης είναι σπαρακτική και η καρδιά μου είναι ραγισμένη".

Αφού διάβασε τα λόγια της Κίντμαν στην κατάμεστη αίθουσα της Βενετίας, η Ρέιν είπε χαρακτηριστικά: "Σας αγαπάμε όλους, Νικόλ".

Ένας εκπρόσωπος της Κίντμαν επιβεβαίωσε το θάνατο της Τζανέλ στο PEOPLE και δήλωσε ότι "η οικογένεια είναι συντετριμμένη και ζητάει να μείνει μόνη της και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αυτές τις στιγμές ".

Η Μόστρα της Βενετίας απένειμε τον Χρυσό Λεόντα στον Ισπανό Πέδρο Αλμοδόβαρ, προσφέροντάς του στα 74 χρόνια του ένα από τα πολυτιμότερα βραβεία της σπουδαίας καριέρας του για την πρώτη του αμερικανική ταινία.

Ο Γάλλος Βενσάν Λιντόν κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας στο 81ο Φεστιβάλ της Βενετίας για την ερμηνεία του στην ταινία "The Quiet Son".

Διαβάστε Επίσης

Read Next

16 Σεπ 2024

Κιάρα Μαστρογιάννι: H μοναχοκόρη δύο θρύλων του σινεμά είναι η νέα μούσα του οίκου Celine

Η 52χρονη Κιάρα Μαστρογιάννι είναι καρπός του έρωτα και μοναχοκόρη δύο θρύλων του σινεμά, της Κατρίν Ντενέβ και του Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι.

Περισσότερα από

News

16 Σεπ 2024

Άβα Γαλανοπούλου: Η 57χρονη ηθοποιός χαμογελά ξανά από καιρό

Η σπάνια εμφάνιση της ηθοποιού που αγαπήσαμε μέσα από τις κωμικές σειρές της τηλεόρασης

16 Σεπ 2024
16 Σεπ 2024

Ελευθερία Ντεκώ: Ποια είναι γυναίκα,που θα "φωτίσει" σήμερα το ναό του ιερού του Ποσειδώνα στο Σούνιο;

Σήμερα πραγματοποιείται η νέα φωταγώγηση του ιερού του Ποσειδώνα στο Σούνιο παρουσία του πρωθυπουργού. Και την φωταγώγηση ανέλαβε η διεθνώς αναγνωρισμένη πρωτοπόρος της τέχνης του φωτισμού, Ελευθερία Ντεκώ.

16 Σεπ 2024

Nτίνος Καρύδης: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την κόρη του Σμαράγδα

Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

16 Σεπ 2024
16 Σεπ 2024

Έφυγε από τη ζωή την Κυριακή ο Ντίνος Καρύδης- Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ο Ντίνος Καρύδης.

15 Σεπ 2024

Η Mαρί Σαντάλ: Καλεσμένη σε δείπνο στο Λονδίνο - Κλασική και chic

Η Mαρί Σαντάλ μοιράζει το χρόνο ανάμεσα στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και την Ελλάδα