ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H Ελληνίδα TikToker που έγινε μοναχή

Η Helen Mazlou, με σχεδόν μισό εκατομμύριο followers, πλέον ονομάζεται Υπομονή.

Στις πλατφόρμες του TikTok και του YouTube, ένας από τους δημοφιλέστερους ελληνικούς λογαριασμούς ήταν εκείνος της Helen Mazlou. Το τελευταίο διάστημα, όμως, τα βίντεο της 23χρονης έχουν εξαφανιστεί, με πολλούς να αναρωτιούνται πού βρίσκεται πλέον η νεαρή Ελένη.

Στις περιγραφές των λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφει ότι αγαπάει τον Θεό κι έχει αφήσει αναρτήσεις που σχετίζονται μόνο με το χριστιανισμό.


Η ίδια μάλιστα ανέβασε κάποιες φωτογραφίες στο Instagram, ανακοινώνοντας πως έγινε μοναχή και πλέον ονομάζεται Υπομονή.

Η 23χρονη, η οποία ήταν μουσικός, έγινε γνωστή για το περιεχόμενο του ομώνυμου καναλιού της στο TikTok, πριν από οκτώ χρόνια. Στα βίντεο που ανέβαζε στους λογαριασμούς της έκανε, μεταξύ άλλων, διασκευές σε τραγούδια κι έγινε γρήγορα αγαπητή, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 480.000 followers.



Τα συνολικά likes που είχαν τα βίντεο που δημοσίευε είχαν ξεπεράσει τα 14 εκατ. και πολλοί ακόλουθοί της αναρωτιούνται γιατί προχώρησε στη συγκεκριμένη απόφαση. Παρά την επιτυχία της, η απόφαση της Helen Mazlou να αποσυρθεί από τα κοινωνικά δίκτυα υποδηλώνει την επιθυμία της να επικεντρωθεί σε πιο προσωπικούς κι εσωτερικούς στόχους. Από την άλλη, δεν είναι και λίγοι εκείνοι που σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως ο καθένας αποφασίζει μόνος του για το δρόμο που επιθυμεί να ακολουθήσει.

Read Next

19 Σεπ 2024

Τζίλιαν Άντερσον: "Θα μπορούσα να είμαι πιο ενεργή στον τομέα του σεξ απ' ό,τι ήμουν"

Η Τζίλιαν Άντερσον αποκάλυψε ότι θα ήθελε να είχε υπάρξει πιο ενεργή σεξουαλικά όταν ήταν ελεύθερη, μιλώντας στο The Modern Love Podcast, των New York Times.

Περισσότερα από

News

18 Σεπ 2024

Εβελίνα Παπούλια: Η σπάνια κοινή οικογενειακή εμφάνιση με τον πρώην σύζυγο Γιώργο Λιάντο και την κόρη τους Αφροδίτη

H Εβελίνα Παπούλια, στην αβάν πρεμιέρ της ταινίας "Buzzheart", στην οποία πρωταγωνιστούν η ίδια και ο πρώην σύζυγός της.

18 Σεπ 2024

Μάρθα Καραγιάννη, το δικό μας ερωτικό σύμβολο

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ο κινηματογραφικός θρύλος, η περήφανη γυναίκα.

18 Σεπ 2024
18 Σεπ 2024

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου: Πότε θα δούμε το εντυπωσιακό "Φεγγάρι του Καλαμποκιού"

Κορυφώνεται την Τετάρτη 18/9 η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, γνωστή με την ονομασία "φεγγάρι του καλαμποκιού" ή "φεγγάρι του θερισμού'.

18 Σεπ 2024

Η Ζιζέλ Πελικό καταχειροκροτήθηκε στο δικαστήριο - "Ζιζέλ! Μπράβο!" της φώναζε ο κόσμος

Ο κόσμος στέκεται στο πλευρό της 72χρονης γυναίκας που αποφάσισε να καταγγείλει τον σύζυγό της που τη νάρκωνε και καλούσε άντρες να τη βιάζουν.

18 Σεπ 2024

Η σπάνια εμφάνιση του τελευταίου έρωτα της Μαίρης Χρονοπούλου

Ο 61 ετών ζεν πρεμιέ των ’90s, παραμένει γοητευτικός.

18 Σεπ 2024

Kinofest: Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Πάτρας επιστρέφει από τις 18 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου

Το KinoFest δίνει μια νέα ζωή στους χώρους της ιστορικής οινοποιείας Castro Clauss στην Πάτρα και τους μετατρέπει σε ένα θερινό σινεμά!