ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Εύα Μέντες: Η εντυπωσιακή της επανεμφάνιση μετά από πολλά χρόνια αποχής από τα φώτα

Η 50χρονη Εύα Μέντες είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της Stella McCartney.

Η Εύα Μέντες η οποία έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, επιστρέφει με μια νέα καμπάνια μόδας, κάνοντας μια εντυπωσιακή επανεμφάνιση.

Η 50χρονη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Stella McCartney με τίτλο "It's About F-king Time", η οποία προωθεί ένα δυνατό μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η καμπάνια αυτή συνεχίζει να υπογραμμίζει την ακτιβιστική δράση της McCartney, αποτελώντας ένα κάλεσμα προς την παγκόσμια κοινότητα για δράση και αλλαγή. Στην καμπάνια, η Εύα Μέντες ποζάρει σε ένα μίνιμαλ στούντιο, αναδεικνύοντας την κομψότητα και το στιλ της, φορώντας δημιουργίες της Stella McCartney.

Σε ένα εντυπωσιακό διπλανό καρέ, εικόνες από ελεύθερα ζώα, όπως ένα μαύρο άλογο, ενισχύουν το οπτικό μήνυμα της καμπάνιας. Η σύγκριση ανάμεσα στη φυσική ομορφιά των ζώων και το εντυπωσιακό σώμα της ηθοποιού, που αποπνέει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, δημιουργεί μια αρμονική σύνθεση που αντανακλά το μήνυμα της σύνδεσης του ανθρώπου με τη φύση.

Η Eva Mendes έγραψε στην ανάρτησή της: "Είμαι απίστευτα περήφανη γι’ αυτή τη δουλειά. Δουλεύοντας με τη σχεδιάστρια @stellamccartney. Ήταν η δουλειά που δεν ήξερα ποτέ ότι χρειαζόμουν.

Η ενασχόλησή μου με μια τόσο -περιβαλλοντικά- συνειδητοποιημένη μάρκα, που είναι απαλλαγμένη από τη σκληρότητα κάθε είδους, ήταν μια αλλαγή παιχνιδιού για μένα σε κυτταρικό επίπεδο. Θα έρθουν κι άλλα...".

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εμφάνισής της στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Good Morning America, η Εύα Μέντες αναφέρθηκε στους λόγους που την οδήγησαν να αποσυρθεί από την υποκριτική.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι μετά τη συνεργασία της με τον σύντροφό της, Ράιαν Γκόσλινγκ, στην ταινία The Place Beyond The Pines, ένιωσε ότι είχε φτάσει σε ένα σημαντικό σημείο της καριέρας της. "Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω. Αν υπάρξουν ενδιαφέροντες ρόλοι. Έφυγα πριν από δέκα χρόνια όταν ένιωσα κάπως ότι τα κατάφερα", εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Παράλληλα με τη νέα καμπάνια της Stella McCartney, η ηθοποιός παρουσίασε και το νέο της παιδικό βιβλίο με τίτλο "Desi, Mami, and the Never-Ending Worries".

Διαβάστε Επίσης

Read Next

20 Σεπ 2024

Μπραντ Πιτ- Τζορτζ Κλούνεϊ: Οι δυο Λύκοι στον Λος Άντζελες- Η λαμπερή πρεμιέρα

Οι πρωταγωνιστές του Wolfs έδωσαν το λαμπερό παρών στη μεγάλη πρεμιέρα στο Λος Άντζελες.

20 Σεπ 2024

Μαρίνα Ψάλτη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση, λίγους μήνες μετά την απώλεια του συντρόφου της, Γιάννη Φέρτη

Η 60χρονη ηθοποιός μετά τον θάνατο του συζύγου της χαμογελά και πάλι.

Περισσότερα από

News

20 Σεπ 2024

Λιάνα Κανέλλη: Η σπάνια εμφάνιση με τον γοητευτικό γιο της Γαβριήλ – Χρήστο

Ο υιοθετημένος γιος της Λιάνας Κανέλλη αποφεύγει τη δημοσιότητα, ωστόσο σε αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση μνήμη στο Ηρώδειο πόζαρε χαμογελαστός δίπλα της.

20 Σεπ 2024

Τι θα δούμε στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ για την τηλεοπτική σεζόν 2024-2025

Ενημέρωση, τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, ντοκιμαντέρ, εκπομπές, on demand τηλεθέαση στα οκτώ κανάλια της ΕΡΤ. Η ΕΡΤ τα έχει όλα.

20 Σεπ 2024

Γιώργος Πατούλης: Στο Ηρώδειο με τη σύντροφό του Νάνσυ Κοίλου μετά την είδηση της εγκυμοσύνης

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Γιώργου Πατούλη με τη σύντροφό του μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνουν γονείς.

20 Σεπ 2024

"Αθήνα 20 χρόνια μετά": Η Άννα Βίσση τραγούδησε αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες

Μια λαμπερή και πολύ συγκινητική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο με "άρωμα αθλητισμού" και Άννα Βίσση.

20 Σεπ 2024
20 Σεπ 2024

H περιουσία της Ντέμι Μουρ μετρά πολλά εκατομμύρια

Σύμφωνα με πληροφορίες του celebritynetworth

20 Σεπ 2024

Τζένι Σιμίτσου: "Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας" λέει για τη σχέση που είχε κάποτε με τη Μαντόνα

Το μοντέλο είχε δεσμό με τη Μαντόνα στη δεκαετία του '90, όταν η τραγουδίστρια ήταν ένα από τα πιο περιζήτητα αστέρια του κόσμου.

20 Σεπ 2024

Ντέιβιντ Σουίμερ: Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με τον Mάθιου Πέρι

Έκπληξη προκάλεσαν οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Σουίμερ για τον συμπρωταγωνιστή του στα Friends.