ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ντίπακ Τσόπρα: 10 πρακτικές για μακροβιότερη, υγιέστερη και πιο ουσιαστική ζωή με φόντο τον Ναό του Ποσειδώνα

Μια ολιστική εμπειρία μας περιμένει αυτόν τον Οκτώβριο στο Grecotel Cape Sounio και στο Travelgems Longevity Retreat του Ντίπακ Τσόπρα.

τσοπρα

Το "νους υγιής εν σώματι υγιεί" είναι ένα αρχαίο γνωμικό που λέγεται και θα λέγεται διαχρονικά. Το πνεύμα επηρεάζει το σώμα και το αντίστροφο. Για αυτό και αποζητούμε συνεχώς τρόπους για να κατακτήσουμε την ευεξία. Πολύτιμοι αρωγοί στο να ζήσουμε μία μακροβιότερη, υγιέστερη και πιο ουσιαστική ζωή είναι οι πνευματικοί ηγέτες και τα βιβλία (τους) όπου οδηγούμαστε συνήθως μετά από αναζήτηση ή μία παρότρυνση. Εμείς, θα γίνουμε η δική σου έμπνευση για να μπεις στον "κόσμο" ενός από τους μεγαλύτερους γκουρού της παγκόσμιας σκηνής της ευεξίας, του Δρ. Ντίπακ Τσόπρα.

Ο διάσημος πνευματικός ηγέτης και συγγραφέας επιστρέφει στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αυτόν τον Οκτώβριο, για να μας μάθει πώς θα ενδυναμώσουμε τον εαυτό μας ώστε να ζήσουμε την βέλτιστη εκδοχή μιας υγιούς ζωής. Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται και η έννοια του αρχαίου γνωμικού που προαναφέραμε και το οποίο ενστερνίζονται ακόμη και οι επιστήμονες. Ο Δρ. Ντίπακ Τσόπρα θα μοιραστεί 10 πρακτικές που οδηγούν στην αντιστροφή της βιολογικής μας ηλικίας κατά τη διάρκεια ενός Travelgems Longevity Retreat που θα διεξαχθεί με φόντο τον επιβλητικό Ναό του Ποσειδώνα, σε συνεργασία με την Travelgems.

"Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο μεγάλος δάσκαλος Δρ. Τσόπρα επιστρέφει στην Ελλάδα για να μεταβιβάσει την γνώση και την εμπειρία του στους επισκέπτες μας", σχολιάζει η ιδρύτρια και CEO της Travelgems, Νίκη Σμυρνή. Το Cape Sounio, ένας χώρος επιφορτισμένος με τη ενέργεια του ναού του Ποσειδώνα, είναι το ιδανικό μέρος για να εξελιχθούμε μέσα από τη γνώση και την κοινωνική συνεύρεση ανθρώπων με την ίδια διάθεση για ζωή. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Δρ. Τσόπρα θα ενθαρρύνει τον κόσμο να ξεκινήσει ένα ταξίδι αυθεντικών ανθρώπινων σχέσεων, βελτιωμένης ευημερίας και ανάπτυξης".

Με την καθοδήγηση του Ντίπακ Τσόπρα θα αποκτήσουμε τα πολύτιμα εργαλεία και τη γνώση που χρειάζονται για να χαράξουμε μία πορεία ζωής και υγείας με καθημερινό στόχο την εσωτερική ισορροπία και τη ζωτικότητα.

Διάβασε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Read Next

23 Σεπ 2024

Ντέιβιντ Σουίμερ: Τι σχέση είχε ο Ρος από τα "Φιλαράκια" με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ και το Χόλιγουντ;

Η πρώτη επαφή του Ντέιβιντ Σουίμερ με το Χόλιγουντ δεν ήταν τα "Φιλαράκια".

23 Σεπ 2024

Κέιτ Μίντλετον: Επιστρέφει στη δημόσια ζωή μετά το πέρας της χημειοθεραπείας- Οι φωτογραφίες

Στην κυριακάτικη λειτουργία, στη Σκωτία παρευρέθηκε η πριγκίπισσα συνοδεύοντας τον σύζυγό της και το βασιλικό ζεύγος.

Περισσότερα από

News

23 Σεπ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: "Αμφιβάλλω αν αυτό θα ξανασυμβεί ποτέ" είπε για τη σειρά "Τα Φιλαράκια"

Η σειρά έκλεισε τα... 30 της χρόνια και η Άνιστον αποκαλύπτει γιατί δεν θα ξανακάνει κωμική σειρά στην καριέρα της.

22 Σεπ 2024

Πασχάλης και Αλίκη Αρβανιτίδη χέρι-χέρι: Η σπάνια εμφάνιση του 78χρονου τραγουδιστή και της συζύγου του

Το ζευγάρι δήλωσε το παρών στην κηδεία του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, Αλέξη Παπαδημητρίου.

22 Σεπ 2024

Art Athina 2024: Με έμφαση στο design, την οικολογία, τη βιωσιμότητα και τη συμπερίληψη

Συνεπής στο ετήσιο ραντεβού της με το φιλότεχνο κοινό της πόλης, η Art Athina, άνοιξε τις πύλες της στο ιστορικό μέγαρο του Ζαππείου.Από τις 19–23 Σεπτεμβρίου.

22 Σεπ 2024
22 Σεπ 2024

Έρικ Ρόμπερτς: Η δημόσια συγγνώμη στην Τζούλια Ρόμπερτς

"Ελπίζω ότι η Τζούλια θα δεχτεί αυτή τη δημόσια συγγνώμη. Ήταν ανόητο που το είπα", δηλώνει ο 68χρονος ηθοποιός.

22 Σεπ 2024

Ντένης Ηλιάδης και Εβελίνα Παπούλια μιλούν για το αγωνιώδες θρίλερ "Buzzheart"

Μια συνέντευξη με τους συντελεστές της ταινίας που θέλει τη διάσημη ηθοποιό να υποδύεται μια καταπιεστική μητέρα η οποία φτάνει στα άκρα για να προστατέψει την κόρη της

22 Σεπ 2024

David Suchet: Ο εμβληματικός "Ηρακλής Πουαρό" επιστρέφει με νέες περιπέτειες

Ο εμβληματικός ήρωας που από το 1989 έως το 2013 έγραψε τη δική του τηλεοπτική ιστορία στη σειρά "Οι περιπέτειες του Ηρακλή Πουαρό", επιστρέφει στη νέα σειρά "Ταξίδια με την Αγκάθα".

22 Σεπ 2024

Φαίη Σκορδά: Η συμβουλή που της έδωσε η μητέρα της όταν έχασε τον πατέρα της

Η παρουσιάστρια του "Buongiorno" μοιράστηκε τις βαθύτερες σκέψεις της για τις δυσκολίες που έχει βιώσει, κυρίως με αφορμή την απώλεια του πατέρα της.

22 Σεπ 2024