ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Έρικ Ρόμπερτς: Η δημόσια συγγνώμη στην Τζούλια Ρόμπερτς

"Ελπίζω ότι η Τζούλια θα δεχτεί αυτή τη δημόσια συγγνώμη. Ήταν ανόητο που το είπα", δηλώνει ο 68χρονος ηθοποιός.

ΟΈρικ Ρόμπερτς ζήτησε δημόσια συγγνώμη μέασ από τα απομνημονεύματά του με τίτλο "Runaway Train” από την αδερφή του, Τζούλια Ρόμπερτς για την "ανόητη" παρατήρηση που έκανε στο παρελθόν. Ο ηθοποιός, ο οποίος είχε μια δύσκολη σχέση με την αδερφή του για αρκετά χρόνια, αφού αποξενώθηκε από εκείνη το 2005, βρέθηκε σε πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα το 2018 όταν δήλωσε στο Vanity Fair: "Αν δεν ήμουν εγώ, εκεί δεν θα ήταν η Τζούλια Ρόμπερτς".

Η σχέση του Έρικ Ρόμπερτς με την αδερφή του έχει περάσει μεγάλη κρίση, αφού για αρκετά χρόνια ο ηθοποιός είχε επιλέξει να αποξενωθεί από εκείνη το 2005.

Ο Έρικ Ρόμπερτς είχε δηλώσει τότε στο στο Vanity Fair ότι ήταν αυτός που πήγε στο πρακτορείο ταλέντων της Νέας Υόρκης Γουίλιαμ Μόρις το 1985 και ρώτησε: "Ποιος από εσάς θα υπογράψει συμβόλαιο με την αδερφή μου Τζούλια;".

Στην συνέντευξή του είχε τότε δηλώσει "Είμαι περήφανος που όλοι ξέρουν ότι ήμουν πρώτος. Ήμουν ο πρώτος που κέρδισα υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ, οπότε είμαι περήφανος γι' αυτό".

Σήμερα ως συγγνώμη γράφει στα απομνημονεύματά του: "Ελπίζω ότι η Τζούλια θα δεχτεί αυτή τη δημόσια συγγνώμη. Ήταν ανόητο που το είπα".

Η πολυετής εξάρτησή του στα ναρκωτικά

Γεννημένος ως ο μεγαλύτερος από τέσσερα αδέλφια, ο Ρόμπερτς αποκαλύπτει στο βιβλίο πώς η πολυετής εξάρτησή του στα ναρκωτικά κατέστρεψε τη σχέση του με τις μικρότερες αδερφές του, την Τζούλια Ρόμπερτς, ηθοποιό, τη Λίζα Ρόμπερτς Γκίλαν, καμαριέρα στο Μανχάταν και την ετεροθαλή αδερφή του Νάνσι Μότες, η οποία πέθανε το 2014.

"Δεν θα με εξέπληττε αν υπέφεραν από μετατραυματικό στρες από τότε που ήταν επικίνδυνο να βρίσκονται κοντά μου" εκτιμά ο Ρόμπερτς. "Η Λίζα και η Τζούλια χρειάζονταν αγάπη και προστασία – αντίθετα είχαν φόβο και αβεβαιότητα" αναφέρει.

"Φυσικά, η μεγαλύτερη συνέπεια της χρήσης ναρκωτικών ήταν ότι έχασα την Έμμα" προσθέτει αναφερόμενος στην απώλεια της επιμέλειας της κόρης του, της σταρ του American Horror Story, Έμα Ρόμπερτς, καρπό της σχέσης του με την πρώην του σύζυγο Κέλι Κάνινγκχαμ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read Next

22 Σεπ 2024

Art Athina 2024: Με έμφαση στο design, την οικολογία, τη βιωσιμότητα και τη συμπερίληψη

Συνεπής στο ετήσιο ραντεβού της με το φιλότεχνο κοινό της πόλης, η Art Athina, άνοιξε τις πύλες της στο ιστορικό μέγαρο του Ζαππείου.Από τις 19–23 Σεπτεμβρίου.

22 Σεπ 2024
Περισσότερα από

News

22 Σεπ 2024

Ντένης Ηλιάδης και Εβελίνα Παπούλια μιλούν για το αγωνιώδες θρίλερ "Buzzheart"

Μια συνέντευξη με τους συντελεστές της ταινίας που θέλει τη διάσημη ηθοποιό να υποδύεται μια καταπιεστική μητέρα η οποία φτάνει στα άκρα για να προστατέψει την κόρη της

22 Σεπ 2024

David Suchet: Ο εμβληματικός "Ηρακλής Πουαρό" επιστρέφει με νέες περιπέτειες

Ο εμβληματικός ήρωας που από το 1989 έως το 2013 έγραψε τη δική του τηλεοπτική ιστορία στη σειρά "Οι περιπέτειες του Ηρακλή Πουαρό", επιστρέφει στη νέα σειρά "Ταξίδια με την Αγκάθα".

22 Σεπ 2024

Φαίη Σκορδά: Η συμβουλή που της έδωσε η μητέρα της όταν έχασε τον πατέρα της

Η παρουσιάστρια του "Buongiorno" μοιράστηκε τις βαθύτερες σκέψεις της για τις δυσκολίες που έχει βιώσει, κυρίως με αφορμή την απώλεια του πατέρα της.

22 Σεπ 2024
22 Σεπ 2024

Φθινοπωρινή Ισημερία- Θα αρχίζει να νυχτώνει νωρίτερα

Κατά τη διάρκεια της ισημερίας, η ημέρα και η νύχτα έχουν σχεδόν ίση διάρκεια.

21 Σεπ 2024

Αντζελίνα Τζολί: Έκανε ασορτί τατουάζ με την κόρη της Βίβιεν και υπάρχει λόγος γι' αυτό

Η Αντζελίνα Τζολί μίλησε για το τατουάζ που μοιράζεται με την κόρη της.

21 Σεπ 2024

Τζον Κένεντι Τζούνιορ -Κάρολιν Μπεσέτ: Ο πιο λαμπερός και τραγικός έρωτας της Αμερικής γίνεται τηλεοπτική σειρά

30 χρόνια πριν, ο πιο περιζήτητος εργένης της Αμερικής Τζον Κένεντι Τζούνιορ και η Κάρολιν Μπεσέτ ξεκινούσαν ένα ειδύλλιο που όμως θα είχε μια τραγική κατάληξη.

21 Σεπ 2024

Λένα Μαντά: Μετά την απώλεια του συντρόφου της κάνει μια νέα αρχή

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: To βιβλίο της Λένας Μαντά γίνεται σειρά και μας μιλά γι΄αυτό. Το νέο βήμα στην καριέρα της.

21 Σεπ 2024

Ντέμι Μουρ: "Είμαι η 'Yaya', ξέρετε Yaya σημαίνει γιαγιά στα ελληνικά"

Η Ντέμι Μουρ δηλώνει ξετρελαμένη με την εγγονή της, Λουέτα. "Είναι ένα πλάσμα μαγικό" λέει η Μουρ, που το καλοκαίρι ήταν και πάλι στην Ελλάδα.