ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Three Pines: Η αστυνομική σειρά με τον θεϊκό Άλφρεντ Μολίνα ήρθε στην ΕΡΤ2 και στο ERTFLIX

Ο επιθεωρητής Αρμάντ Γκαμάς παρατηρεί όσα δεν βλέπουν καν οι άλλοι.

Το Three Pines μπορεί να είναι μια κλασική αστυνομική σειρά, ωστόσο έχει δύο σπουδαία όπλα. Το πρώτο και κυριότερο είναι ο χαρισματικός Άλφρεντ Μολίνα (Φρίντα, Chocolat, Spider Man) που κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενσαρκώνοντας τον επιθεωρητή Αρμάντ Γκαμάς. Ο Μολίνα μπορεί ερμηνευτικά να μετατρέψει σε χρυσό ό,τι κι αν αγγίξει, αφού τα μάτια του αντανακλούν κάθε ανθρώπινο συναίσθημα. Παράλληλα, η σκηνοθεσία της σειράς είναι επίσης υψηλών προδιαγραφών χτίζοντας ένα ελαφρώς σκοτεινό σύμπαν στο επινοημένο χωριό Three Pines που κρύβει στη σκιά του τα ένοχα μυστικά των κατοίκων του. Η σειρά βασίζεται σε μυθιστορήματα της Καναδής συγγραφέως Λουίζ Πένι.

O επικεφαλής επιθεωρητής Αρμάντ Γκαμάς κατορθώνει να λύνει τις ανθρωποκτονίες για πολλούς λόγους. Κυριάρχος -και σπάνιος- είναι το βαθύ του ενδιαφέρον για τους ανθρώπους και τον πόνο τους. Άλλωστε, με φλας μπακ βλέπουμε πως και ο ίδιος έχει υποφέρει ως παιδί χάνοντας τους γονείς του σε αυτοκινηστικό ατύχημα, στο οποίο ήταν και ο ίδιος παρών. Οι άνθρωποι που δεν κατορθώνει να σώσει τον επισκέπτονται το βράδυ, στον ύπνο του. Έτσι και αυτός έχει ένα ισχυρό κίνητρο: τη δικαίωση των θυμάτων.

Με σπάνια ωριμότητα και μακριά από τον εγωισμό που χαρακτηρίζει συχνά τους αστυνομικούς στις σειρές και στις ταινίες, ο Γκαμάς αντιλαμβάνεται σε βάθος την ψυχολογία των υπόπτων. Παραμένει κατά μία έννοια αγνός, μολονότι αντικρίζει κατάματα τη χειρότερη πλευρά των ανθρώπων.

Κάθε υπόθεση λύνεται σε 2 διαδοχικά επεισόδια. Στο πρώτο γίνεται η εισαγωγή και παρουσιάζονται οι πιθανοί ύποπτοι ενώ στο επόμενο έρχεται η λύση. Συνολικά θα δούμε 8 επεισόδια που μεταδίδονται από την ΕΡΤ2 και είναι επίσης διαθέσιμα στο ERTFLIX. Ωστόσο, δυστυχώς, δεν θα υπάρξει επόμενος κύκλος σύμφωνα με τα στούντιο παραγωγής.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

24 Σεπ 2024

Τζο Νέσμπο: Στη μεγάλη οθόνη θα μεταφέρει το μυθιστόρημα του"The Night House". Κι εμείς ανυπομονούμε να το δούμε

Ο μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας, Jo Nesbø (Τζο Νέσμπο) θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το "The Night House".

24 Σεπ 2024

Η Νία Βαρντάλος κλείνει τα 62 με νέο έρωτα και νέα ζωή

Η σταρ του " Γάμος αλά Ελληνικά" μεγαλώνει υπέροχα.

Περισσότερα από

News

24 Σεπ 2024

Η Ανούσκα Ντελόν τιμά τη μνήμη της Ρόμι Σνάιντερ, του μεγάλου έρωτα του πατέρα της

Η κόρη του Αλέν Ντελόν, θυμάται τη γέννηση της Ρόμι Σνάιντερ, της γυναίκας που αγάπησε με όλη του την καρδιά εκείνος.

24 Σεπ 2024

Τζέιν Φόντα: Το 86χρονο είδωλο έλαμψε και πάλι στην πασαρέλα

Κένταλ Τζένερ, Χάιντι Κλουμ, Κάρα Ντελεβίν, Βαιόλα Ντέιβις, Άντι ΜακΝτάουελ, Τζέιν Φόντα στην πασαρέλα του σόου της L’Οreal.

24 Σεπ 2024

Blake Lively | Βγήκε "εκτός ελέγχου" με το δράμα γύρω από το It Ends With Us

Τα περισσότερα πυρά δέχτηκε η παραγωγός και πρωταγωνίστρια της ταινίας Blake Lively.

24 Σεπ 2024

Kim Yeji: Το κορίτσι που έγινε viral στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι η νέα σταρ

Η Νοτιοκορεάτισσα σκοπεύτρια της οποίας το στυλ κέρδισε το διαδίκτυο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι απέκτησε τον πρώτο της ρόλο στην υποκριτική και θα υποδυθεί μια δολοφόνο.

24 Σεπ 2024

Το άλλο πρόσωπο της Ιμάν Κελίφ: Στο σόου του Bottega Veneta

Η διεμφυλική Ολυμπιονίκης περνά μια ξέγνοιαστη περίοδο μετά τους αγώνες και φαίνεται να φλερτάρει έντονα με τον κόσμο της Μόδας.

24 Σεπ 2024
24 Σεπ 2024

O Μπραντ Πιτ και η Ινές Ντε Ραμόν λανσάρουν το couple dressing

Ο 60χρονος σταρ έχει υιοθετήσει ένα νεανικό ενδυματολογικό στυλ και με την αγαπημένη του αποτελούν ένα σύγχρονο fashion duo.

24 Σεπ 2024

Βασίλης Χαλακατεβάκης: "Η Δέσποινα δε με αντιμετώπισε ούτε μια στιγμή ως άρρωστο"

Ο ηθοποιός ίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.