ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Άγριος ξυλοδαρμός 14χρονης στη Γλυφάδα από 20 άτομα- Ο λόγος που παρακίνησαν οι δύο συμμαθήτριες της τον όχλο στην επίθεση

Επικίνδυνες διαστάσεις φαίνεται να παίρνει η βία ανάμεσα στα ανήλικα παιδιά.

Θύμα ξυλοδαρμού από περισσότερα από 20 άτομα έπεσε μια 14χρονη κοπέλα, μαθήτρια του 1ου Γυμνασίου Βούλας, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Όλα συνέβησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο κέντρο της Γλυφάδας, όπου βρισκόταν η 14χρονη με την παρέα της. Τότε, αρχικά δύο κοπέλες την προσέγγισαν και την απομάκρυναν από την υπόλοιπη παρέα της, την οδήγησαν σε ένα σημείο και της επιτέθηκαν μαζί με άλλα άτομα.

Μεταξύ των 20 ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση ήταν και δύο συμμαθήτριες της 14χρονης.

"Ο ιατροδικαστής φρίκαρε"

"Ο ιατροδικαστής όταν είδε την 14χρονη έπαθε την πλάκα του", λέει, μιλώντας στο MEGA ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας.

"Τόσα πολλά χτυπήματα, από 25 με 30 παιδιά που είχαν πέσει πάνω της και τη δέρναν ανηλεώς επηρεασμένα από δύο κοπέλες. Τα λάθη που της ‘προσάπτουν’ αυτές οι δύο οι οποίες ξεκίνησαν και παρότρυναν και τους άλλους, είναι ότι είναι πολύ όμορφη, πρώτη μαθήτρια και ότι είναι και απουσιολόγος. Το μένος ήρθε από ζήλια. Τη ζήλευαν πάρα πολύ, παρότρυναν και άλλους, οι άλλες είδαν χαβαλέ, μπήκαν μέσα και άρχισαν κλωτσιές, μπουνιές στο κεφάλι, βγάλσιμο τα ρούχα, την άφησαν με τα εσώρουχα. Αυτά όλα έγιναν από τη ζήλια δύο συμμαθητριών".

Όπως λέει ο ίδιος:

"Το κινηματογραφούσαν, ήταν από πάνω με τα κινητά. Ο ιατροδικαστής φρίκαρε, έχει πολλά χτυπήματα. Δεν βρήκε ένα μικρό σημείο στο σώμα της που να μην έχει μελανιά. (…) Έχουν γίνει προσαγωγές και τώρα θα κλείσει η προανάκριση για να περάσουν και στη σύλληψη των γονέων".

Αναφερόμενη στο περιστατικό, η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά σημειώνει:

"Μιλάμε για 14χρονα οπότε φαντάζομαι ότι τα αδικήματα που θα αποδοθούν θα αφορούν σωματικές βλάβες, μπορεί να χαρακτηριστεί και ως επικίνδυνη. Θα μιλάμε για πλημμεληματικού χαρακτήρα πράξεις. Το ζήτημα της έκτισης κάποιας ποινής σε αυτήν την περίπτωση το αποκλείω, είναι πολύ μικρά σε ηλικία τα κορίτσια. Θα πρέπει να εξεταστούν θεραπευτικά και αναμορφωτικά μέτρα".

Η κα Βαρελά επισήμανε τον ρόλο των γονέων σε αυτές τις περιπτώσεις.

"Θα τους αποδοθεί η κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου αλλά το θέμα είναι πολύ πιο μεγάλο".

"Υπάρχει μια εξοικείωση στη βία που αδιαμφησβήτητα έχει να κάνει με το γεγονός της μουσικής αυτής που έχει γίνει ένας ύμνος στη βία. Μπορεί η τραπ να είναι ενδιαφέρουσα αλλά τελικά είναι ένας ύμνος στη βία και εξοικείωση", καταλήγει.

Σώθηκε από παρέμβαση περαστικού

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε άνθρωπος από το οικογενειακό της περιβάλλον στο Notia.gr, το κορίτσι σώθηκε χάρη στην επέμβαση ενός περαστικού, ο οποίος άρχισε να φωνάζει ότι θα καλέσει την αστυνομία και έτσι όσοι συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό (25-30 άτομα), αναγκάστηκαν να φύγουν.

Το κορίτσι ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και σώθηκε γιατί έβαλε τις φωνές ο περαστικός. Δεν σταματούσαν να τη χτυπάνε, με κλωτσιές και μπουνιές σε όλο το σώμα και το κεφάλι.

To περιστατικό έγινε στην οδό Λαζαράκη, έξω από γνωστό κατάστημα ένδυσης. Στην ομάδα που της επιτέθηκε συμμετείχαν και κάποια αγόρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες που δέχεται επίθεση από συμμαθήτριές της. Για το προηγούμενο περιστατικό που είχε γίνει το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, πάλι στη Γλυφάδα, η 14χρονη δεν είχε αναφέρει τίποτα στους γονείς της.

Άγριος ξυλοδαρμός 14χρονης στη Γλυφάδα από 20 άτομα- Ο λόγος που παρακίνησαν οι δύο συμμαθήτριες της τον όχλο στην επίθεση
Πηγή: The TOC

Read Next

24 Σεπ 2024

Τζο Νέσμπο: Στη μεγάλη οθόνη θα μεταφέρει το μυθιστόρημα του"The Night House". Κι εμείς ανυπομονούμε να το δούμε

Ο μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας, Jo Nesbø (Τζο Νέσμπο) θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το "The Night House".

24 Σεπ 2024

Η Νία Βαρντάλος κλείνει τα 62 με νέο έρωτα και νέα ζωή

Η σταρ του " Γάμος αλά Ελληνικά" μεγαλώνει υπέροχα.

Περισσότερα από

News

24 Σεπ 2024

Η Ανούσκα Ντελόν τιμά τη μνήμη της Ρόμι Σνάιντερ, του μεγάλου έρωτα του πατέρα της

Η κόρη του Αλέν Ντελόν, θυμάται τη γέννηση της Ρόμι Σνάιντερ, της γυναίκας που αγάπησε με όλη του την καρδιά εκείνος.

24 Σεπ 2024

Τζέιν Φόντα: Το 86χρονο είδωλο έλαμψε και πάλι στην πασαρέλα

Κένταλ Τζένερ, Χάιντι Κλουμ, Κάρα Ντελεβίν, Βαιόλα Ντέιβις, Άντι ΜακΝτάουελ, Τζέιν Φόντα στην πασαρέλα του σόου της L’Οreal.

24 Σεπ 2024

Blake Lively | Βγήκε "εκτός ελέγχου" με το δράμα γύρω από το It Ends With Us

Τα περισσότερα πυρά δέχτηκε η παραγωγός και πρωταγωνίστρια της ταινίας Blake Lively.

24 Σεπ 2024

Kim Yeji: Το κορίτσι που έγινε viral στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι η νέα σταρ

Η Νοτιοκορεάτισσα σκοπεύτρια της οποίας το στυλ κέρδισε το διαδίκτυο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι απέκτησε τον πρώτο της ρόλο στην υποκριτική και θα υποδυθεί μια δολοφόνο.

24 Σεπ 2024

Το άλλο πρόσωπο της Ιμάν Κελίφ: Στο σόου του Bottega Veneta

Η διεμφυλική Ολυμπιονίκης περνά μια ξέγνοιαστη περίοδο μετά τους αγώνες και φαίνεται να φλερτάρει έντονα με τον κόσμο της Μόδας.

24 Σεπ 2024

O Μπραντ Πιτ και η Ινές Ντε Ραμόν λανσάρουν το couple dressing

Ο 60χρονος σταρ έχει υιοθετήσει ένα νεανικό ενδυματολογικό στυλ και με την αγαπημένη του αποτελούν ένα σύγχρονο fashion duo.

24 Σεπ 2024

Βασίλης Χαλακατεβάκης: "Η Δέσποινα δε με αντιμετώπισε ούτε μια στιγμή ως άρρωστο"

Ο ηθοποιός ίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

24 Σεπ 2024

Three Pines: Η αστυνομική σειρά με τον θεϊκό Άλφρεντ Μολίνα ήρθε στην ΕΡΤ2 και στο ERTFLIX

Ο επιθεωρητής Αρμάντ Γκαμάς παρατηρεί όσα δεν βλέπουν καν οι άλλοι.