ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Ανούσκα Ντελόν τιμά τη μνήμη της Ρόμι Σνάιντερ, του μεγάλου έρωτα του πατέρα της

Η κόρη του Αλέν Ντελόν, θυμάται τη γέννηση της Ρόμι Σνάιντερ, της γυναίκας που αγάπησε με όλη του την καρδιά εκείνος.

Χθες η κόρη του μεγάλου γόη του κινηματογράφου ανάρτησε στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Αλέν Ντελόν και της Ρόμι Σνάιντερ τιμώντας την ημέρα γέννησης της διάσημης ηθοποιού. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο από τα γυρίσματα της ταινίας του 1969 La Piscine (Η πισίνα), της πιο διάσημης ίσως ταινίας τους.

"Οι καταστάσεις της ζωής", έγραψε η Ανούσκα στη λεζάντα, αναφερόμενη πιθανόν σε όλα τα συμβάντα και τις λανθασμένες αποφάσεις που οδήγησαν το αγαπημένο ζευγάρι μην ζήσει τελικά μαζί.

Φαίνεται όμως πως ούτε ο κόσμος ξεχνάει αυτόν τον μεγάλο έρωτα. Χρήστες έγραψαν κάτω από τη φωτογραφία, στα σχόλια: "Τόσο όμορφο ζευγάρι, αγαπημένοι για πάντα. Ο Αλέν και η Ρόμι", "Ο μεγάλος Ντελόν, άφησε εποχή με το στιλ του, το ταλέντο και την ομορφιά του", "Ο έρωτάς τους ήταν γνωστός σε όλο τον κόσμο", "Πολύ όμορφη φωτογραφία".

Δυο αστέρια λάμπουν πιο δυνατά μαζί

Ο Αλέν Ντελόν και η Ρόμι Σνάιντερ γνωρίστηκαν το 1958 στα γυρίσματα της ταινίας "Christine" του Πιέρ Γκασπάρ Ουίτ. Η Ρόμι Σνάιντερ ήταν, μόλις 20 ετών τότε, επέλεξε τον Ντελόν για την ταινία "Christine" από μια φωτογραφία του- εκείνος ήταν ακόμη άγνωστος στο ευρύ κοινό.

Ο έρωτάς τους μόνο κεραυνοβόλος δεν ήταν. Η πρώτη τους συνάντηση ήταν μάλιστα καταστροφική. Ο Αλέν την χαρακτήρισε "εμετική", μια "παραφουσκωμένη Γερμανίδα χήνα". Η Ρόμι είχε πει ότι ο Αλέν "παραείναι ωραίος, παραείναι νέος, παραείναι καλοχτενισμένος , ντυμένος σαν τζέντλεμαν, με γραβάτα και κοστούμι, υπερβολικά της μόδας". Την εκνεύριζαν ακόμα και τα τριαντάφυλλά του καθώς τα βρίσκει "Υπερβολικά κόκκινα".

Ένα βράδυ δειπνούν μαζί στο Lido. Η Ρόμι, ήδη μεγάλη σταρ δεν μιλάει λέξη γαλλικά και ο Αλέν συλλαβίζει κάποια υποτυπώδη αγγλικά. "Είχε μάθει τις λέξεις ichliebedich και το έβρισκε διασκεδαστικό να μου τις επαναλαμβάνει συνέχεια, με κακή προφορά", γράφει η Ρόμι, στο ημερολόγιό της. Ο Αλέν δεν έχει χρήματα, οπότε εκείνη θα κάνει το τραπέζι.

Το κασέ του Αλέν, για το έργο "Christine" άγγιζε μετά βίας τα 30.000 φράγκα, ενώ η Σνάιντερ εισέπραξε 750.000.

Οι εντάσεις μεταξύ τους συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Η Ρόμι, που ήταν μεγαλωμένη με άψογους τρόπους κι είχε έμφυτη ευγένεια, ήταν φανερά ενοχλημένη από "αυτόν τον νεαρό, τον ντυμένο με μπλουτζίν και σπορ πουκάμισο, κακοχτενισμένο, που μιλάει γρήγορα, που είναι απολίτιστος που έρχεται πάντα αργοπορημένος στο στούντιο". Μπορεί να μην άντεχε την αγένειά του, ωστόσο, τον συνόδευε στις τρελές του περιπλανήσεις, στο Παρίσι, όπου ο Αλέν "οδηγεί σαν τρελός το πράσινο MG του, γράφοντας τα φανάρια στα παλιά του τα παπούτσια."

"Δεν πίστευα ποτέ ότι η ζωή μου θα `παιρνε αυτή την τροπή η σχέση μας. Δεν επρόκειτο για τον μεγάλο έρωτα, αλλά για τον πρώτο, τον έρωτα των 20 χρόνων, τον έρωτα της νεότητας. Ήμασταν πολύ διαφορετικοί. Είχα εντός μου πράγματα που δεν έβλεπε κανείς. Είχα το παρελθόν μου, της Ινδοκίνας, τη δύσκολη παιδική μου ηλικία, αλλά αυτό δεν φαινόταν στο πρόσωπό μου. Εκείνη ήταν μια Ευρωπαία σταρ, αλλά εσωτερικά ήταν ένα παιδί. Υπήρχε μια χτυπητή αντίθεση μεταξύ μας. (…)

Ήταν πολύ ωραίο και αγνό. H Ρόμι είχε την ηλικία μου. Ως τότε, οι γυναίκες που αγαπούσα ήταν μεγαλύτερές μου κατά δέκα χρόνια. Αυτή τη φορά δεν ήταν μία από τα ίδια Μπορώ να πω ότι ήταν ο πρώτος μεγάλος μου έρωτας: ο έρωτας των είκοσι χρόνων είναι κάτι που δεν ξεχνιέται. Μετά, δεν είναι ποτέ το ίδιο…" είχε πει ο Ντελόν για τη Σνάιντερ.

Ερωτεύτηκαν λοιπόν παράφορα και αρραβωνιάστηκαν το 1959. Έπειτα από πέντε χρόνια δεσμού, χώρισαν.

"Χωρίσαμε όχι γιατί δεν αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον, αλλά επειδή αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον υπερβολικά. Η Ρόμι ήταν και παραμένει η ιδανική γυναίκα για εμένα, εκείνη με την οποία θα ήθελα να είχα κάνει παιδιά" είχε δηλώσει ο Αλέν Ντελόν για εκείνη. Έτσι, πήρε ο καθένας τον δικό του δρόμο στη ζωή.

Στις 30 Μαΐου του 1982 η Ρόμι Σνάιντερ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών χαπιών, σε συνδυασμό με αλκοόλ. Η διάσημη ηθοποιός ήταν μόλις 43 ετών. Πολλοί λένε ότι η ηθοποιός δεν άντεξε τον θάνατο του 14χρονου γιού της Ντέιβιντ, που έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα. Συγκεριμένα, το αγόρι έπαιζε στον κήπο, όταν έχασε την ισορροπία του και καρφώθηκε πάνω στα κάγκελα.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

24 Σεπ 2024

Η Νία Βαρντάλος κλείνει τα 62 με νέο έρωτα και νέα ζωή

Η σταρ του " Γάμος αλά Ελληνικά" μεγαλώνει υπέροχα.

Περισσότερα από

News

24 Σεπ 2024

Τζέιν Φόντα: Το 86χρονο είδωλο έλαμψε και πάλι στην πασαρέλα

Κένταλ Τζένερ, Χάιντι Κλουμ, Κάρα Ντελεβίν, Βαιόλα Ντέιβις, Άντι ΜακΝτάουελ, Τζέιν Φόντα στην πασαρέλα του σόου της L’Οreal.

24 Σεπ 2024

Blake Lively | Βγήκε "εκτός ελέγχου" με το δράμα γύρω από το It Ends With Us

Τα περισσότερα πυρά δέχτηκε η παραγωγός και πρωταγωνίστρια της ταινίας Blake Lively.

24 Σεπ 2024

Kim Yeji: Το κορίτσι που έγινε viral στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι η νέα σταρ

Η Νοτιοκορεάτισσα σκοπεύτρια της οποίας το στυλ κέρδισε το διαδίκτυο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι απέκτησε τον πρώτο της ρόλο στην υποκριτική και θα υποδυθεί μια δολοφόνο.

24 Σεπ 2024

Το άλλο πρόσωπο της Ιμάν Κελίφ: Στο σόου του Bottega Veneta

Η διεμφυλική Ολυμπιονίκης περνά μια ξέγνοιαστη περίοδο μετά τους αγώνες και φαίνεται να φλερτάρει έντονα με τον κόσμο της Μόδας.

24 Σεπ 2024
24 Σεπ 2024

O Μπραντ Πιτ και η Ινές Ντε Ραμόν λανσάρουν το couple dressing

Ο 60χρονος σταρ έχει υιοθετήσει ένα νεανικό ενδυματολογικό στυλ και με την αγαπημένη του αποτελούν ένα σύγχρονο fashion duo.

24 Σεπ 2024

Βασίλης Χαλακατεβάκης: "Η Δέσποινα δε με αντιμετώπισε ούτε μια στιγμή ως άρρωστο"

Ο ηθοποιός ίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

24 Σεπ 2024

Three Pines: Η αστυνομική σειρά με τον θεϊκό Άλφρεντ Μολίνα ήρθε στην ΕΡΤ2 και στο ERTFLIX

Ο επιθεωρητής Αρμάντ Γκαμάς παρατηρεί όσα δεν βλέπουν καν οι άλλοι.

24 Σεπ 2024

Μάρλεϊ: Ο ασπρόμαυρος ιππότης που φροντίζει γυναίκες- θύματα trafficking

Μόλις κέρδισε βραβείο για την ενσυναίσθησή του- "ο Mάρλεϊ είναι πραγματικά η βελούδινη καρδιά του σπιτιού μας" δήλωσε η υπεύθυνη του ξενώνα που φιλοξενεί γυναίκες- θύματα trafficking.