ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζο Νέσμπο: Στη μεγάλη οθόνη θα μεταφέρει το μυθιστόρημα του"The Night House". Κι εμείς ανυπομονούμε να το δούμε

Ο μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας, Jo Nesbø (Τζο Νέσμπο) θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το "The Night House".

Ο μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας, Τζο Νέσμπο (Jo Nesbø) θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη, το μυθιστόρημα "The Night House” που διαδραματίζεται σε μια μικρή πόλη της Αμερικής στα μέσα της δεκαετίας του ’80. Ο Fredrik Wikström Nicastro υπογράφει την παραγωγή μέσω της Hope Studios, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Jesper Ganslandt, ο οποίος επίσης θα κάνει την προσαρμογή του μυθιστορήματος μαζί με τον συγγραφέα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jo Nesbo (@jonesboauthor)

"Η προοπτική της συγγραφής ενός σεναρίου μαζί με έναν τόσο αριστοτεχνικό συγγραφέα που έχει πουλήσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια αντίτυπα θα μπορούσε εύκολα να φανεί λίγο αποθαρρυντική. Όμως, ο Jo Nesbο είναι απίστευτα γενναιόδωρος και ταπεινός από την πρώτη κιόλας συνομιλία μας. Και προς μεγάλη μου χαρά, τυχαίνει επίσης να μοιραζόμαστε τον ίδιο στόχο, που είναι να μετατρέψουμε αυτό το σενάριο σε μια πραγματικά ανατρεπτική ταινία ψυχολογικού τρόμου, διαφορετική από οτιδήποτε άλλο έχετε δει" ανέφερε ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης.

Σύμφωνα με τη σύνοψη, "μετά τον θάνατο των γονιών του ο δεκατετράχρονος Richard πηγαίνει να μείνει με τους θείους του στην απομακρυσμένη πόλη Μπάλανταϊν. Γρήγορα αποκτά τη φήμη του περιθωριακού και όταν ένας συμμαθητής του, ο Τom, εξαφανίζεται, όλοι υποπτεύονται το καινούργιο θυμωμένο αγόρι. Κανείς δεν τον πιστεύει όταν λέει ότι ο τηλεφωνικός θάλαμος στην άκρη του δάσους τον ρούφηξε σαν να ήταν σε ταινία τρόμου. Κανείς, εκτός από την Karen, μια εξίσου μοναχική συμμαθήτρια που ενθαρρύνει τον Richard να ακολουθήσει τα στοιχεία που η αστυνομία αρνείται να διερευνήσει. Σύντομα συνειδητοποιούν ότι οι κακές δυνάμεις και η μαύρη μαγεία, τους πλησιάζουν".

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read Next

Περισσότερα από

News

25 Σεπ 2024

Sean "Diddy" Combs: Τι συμβαίνει νε τον ράπερ που κατηγορείται για trafficking και σεξουαλική κακοποίηση;

Μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ μας αποκαλύπτει τα πάντα για την άνοδο και την πτώση του μεγιστάνα της ραπ Sean "Diddy" Combs.

24 Σεπ 2024

Η Νία Βαρντάλος κλείνει τα 62 με νέο έρωτα και νέα ζωή

Η σταρ του " Γάμος αλά Ελληνικά" μεγαλώνει υπέροχα.

24 Σεπ 2024

Η Ανούσκα Ντελόν τιμά τη μνήμη της Ρόμι Σνάιντερ, του μεγάλου έρωτα του πατέρα της

Η κόρη του Αλέν Ντελόν, θυμάται τη γέννηση της Ρόμι Σνάιντερ, της γυναίκας που αγάπησε με όλη του την καρδιά εκείνος.

24 Σεπ 2024

Τζέιν Φόντα: Το 86χρονο είδωλο έλαμψε και πάλι στην πασαρέλα

Κένταλ Τζένερ, Χάιντι Κλουμ, Κάρα Ντελεβίν, Βαιόλα Ντέιβις, Άντι ΜακΝτάουελ, Τζέιν Φόντα στην πασαρέλα του σόου της L’Οreal.

24 Σεπ 2024

Blake Lively | Βγήκε "εκτός ελέγχου" με το δράμα γύρω από το It Ends With Us

Τα περισσότερα πυρά δέχτηκε η παραγωγός και πρωταγωνίστρια της ταινίας Blake Lively.

24 Σεπ 2024

Kim Yeji: Το κορίτσι που έγινε viral στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι η νέα σταρ

Η Νοτιοκορεάτισσα σκοπεύτρια της οποίας το στυλ κέρδισε το διαδίκτυο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι απέκτησε τον πρώτο της ρόλο στην υποκριτική και θα υποδυθεί μια δολοφόνο.