ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κατιάνα Μπαλανίκα: "Στην τηλεόραση δεν μας θυμούνται πια, είναι ηλικιακό το ζήτημα"

"Εδώ δεν υπάρχει βιομηχανία και δεν υπάρχει και αυτό το σταρ-σύστεμ", τόνισε η ηθοποιός.

κατιάνα μπαλανίκα ndp

Η ηθοποιός, Κατιάνα Μπαλανίκα, έδωσε μια συνέντευξη στην Αργυρώ Μποζώνη και τη L!fo, όπου μίλησε χωρίς δισταγμούς για τη ζωή της καθώς και για τον χώρο της τηλεόρασης.

"Στο σχολείο γνώρισα μία από τις πιο παλιές μου φίλες, την Κάτια Δανδουλάκη, ήμασταν στο ίδιο σχολικό, κι εκείνη με υποτροφία. Αν και πήγαμε στο κολέγιο, κανένας τότε δεν κοκορευόταν για τον πλούτο του ούτε ήταν απρόσιτος. Φορούσαμε μια συγκεκριμένη στολή και τέλος, δεν υπήρχε επίδειξη. Με τα καλλιτεχνικά δεν είχα σχέση, είχα όμως με τον αθλητισμό, έκανα χορό, λάτρευα την κίνηση" διηγείται η ηθοποιός.

"Στο Εθνικό μπήκα με μια φοβερή φουρνιά: Αρζόγλου, Απέργης, Βαγενά, Χατζησάββας, Στασινοπούλου, Τριφύλλη, Σμυρναίου, Μαλτέζου. Είχαμε καταπληκτικούς καθηγητές, όπως ο Βόκοβιτς, είχαμε και τον Χορν, που δεν ήταν καλός δάσκαλος, τρεις μήνες έμεινε. Στη σχολή έκανα μόνο δράμα, μία φορά μόνο στο δεύτερο έτος με πήραν να κάνω μια που περνούσε από τη σκηνή γελώντας, ήταν από κάτω η Παξινού και είπε "ωραία γελάει αυτή". Πώς βρέθηκα μετά να κάνω κωμωδία είναι μια άλλη ιστορία".

Όταν τη ρώτησαν γιατί απέχει από την τηλεόραση μετά από τόσες επιτυχίες, η ίδια απάντησε:

"Αν μου προτείνουν κάτι ωραίο, θα ήθελα να ξανακάνω τηλεόραση. Αλλά νομίζω ότι δεν μας θυμούνται πια. Είναι ηλικιακό το ζήτημα και αρχίζει από τα πενήντα. Κι εγώ δεν κάνω ούτε σπρώξιμο, ούτε γλείψιμο, ούτε γνωριμίες, τίποτα. Ας πούμε, παίρνουν μια γυναίκα που είναι 40 και 50 για να κάνει μια εβδομηντάρα, δεν παίρνουν εμένα που είμαι σε αυτή την ηλικία" λέει η ίδια και συνεχίζει:

"Αυτό δεν συμβαίνει μόνο εδώ. Η Μέριλ Στριπ ήταν η πρώτη που έβαλε τις φωνές πριν από χρόνια, καταγγέλλοντας μια κατάσταση που επικρατούσε στη βιομηχανία. Και τώρα τελευταία βλέπεις ότι γυναίκες ηθοποιοί μαζεύονται και κάνουν τις δικές τους παραγωγές. Εδώ δεν υπάρχει βιομηχανία και δεν υπάρχει και αυτό το σταρ-σύστεμ. Το οποίο, αν υπήρχε, λεγόταν "Αλίκη Βουγιουκλάκη" και νομίζω πως με τον θάνατό της άλλαξε οριστικά".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

25 Σεπ 2024

Πίσω από κάθε Αλ Φαγέντ και Σον Κομπς (Diddy) υπάρχει ένας μικρός στρατός από ανθρώπους που συγκαλύπτει τα εγκλήματά τους

Γιατί παραμένουν για χρόνια στο απυρόβλητο τα σεξουαλικά εγκλήματα των διασήμων;

25 Σεπ 2024

H Σάλμα Χάγιεκ εύχεται στην κόρη της Βαλεντίνα μ' ένα τρυφερό ποστ

Η κόρη της Σάλμα Χάγιεκ και του Φρανσουά- Ενρί Πινό έγινε 17 ετών.

Περισσότερα από

News

25 Σεπ 2024

Έλον Μασκ- Τζόρτζια Μελόνι: Ανατέλλει ένα νέο ειδύλλιο;

Η Πρωθυπουργός της Ιταλίας και ο ιδιοκτήτης- μεταξύ άλλων- της Tesla φάνηκε να ενδιαφέρονται πολύ ο ένας για τον άλλον στην τελετή απονομής των βραβείων Atlantic Council.

25 Σεπ 2024

Σοφία Κούστα Γιαννακοπούλου | Σε παράσταση για φιλανθρωπικό σκοπό

Η δημόσια εμφάνιση της Σοφίας Κούστα Γιαννακοπούλου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

25 Σεπ 2024

Μαράια Ρίντλσπρινγκερ-Αντετοκούνμπο: "Mία στις δύο οικογένειες στο Μιλγουόκι αγωνίζονται να αγοράσουν πάνες για τα μωρά"

Η Μαράια Ρίντλσπρινγκερ-Αντετοκούνμπο στο πλευρό των οικογενειών του Μιλγουόκι που βρίσκονται σε οικονομική ανάγκη.

25 Σεπ 2024

Το 6χρονο αγόρι που απήχθη από πάρκο της Καλιφόρνια το 1951 βρέθηκε ζωντανός μετά από επτά δεκαετίες

Ένα τεστ DNA βοήθησε να βρεθεί ο θείος της, που τον είχαν απαγάγει πριν από επτά δεκαετίες.

25 Σεπ 2024

Angelina Jolie | Το κρυφό μήνυμα πίσω από τα matching tattoos που έχει με τα παιδιά της

Η Angelina Jolie απέκτησε πρόσφατα ένα παρόμοιο τατουάζ με την κόρη της, Vivienne.