ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μόνικα Μπελούτσι: Η θεά κλείνει τα 60 και ο Τιμ Μπάρτον της κάνει το ωραιότερο δώρο που θα μπορούσε να ονειρευτεί κάθε γυναίκα

Με αφορμή τα 6α γενέθλια της αγαπημένης του, ο Τιμ Μπάρτον δημιουργεί ένα αριστουργηματικό εξώφυλλο, μεταμορφώνοντάς την σε πλάσμα μαγικό.

"Happy Birthday dear Monica, with love, Tim": Aυτή είναι η χειρόγραφη αφιέρωση του Τιμ Μπάρτον στην αγαπημένη του Μόνικα Μπελούτσι με αφορμή τα εξηκοστά γενέθλιά της. Στο εξώφυλλο (το πρώτο του διάσημου σκηνοθέτη του Χόλιγουντ) για τη #VogueItalia, ο Μπάρτον επέλεξε να μεταμορφώσει την ιστορία του έρωτά του σε ένα σκοτεινό παραμύθι. Μόλις φεύγουν από το πλατό του #BeetlejuiceBeetlejuice, η Μόνικα και ο Τιμ κυνηγούν ο ένας τον άλλον στο Sacred Woods of Bomarzo, ένα μαγικό μέρος που θυμίζει την ατμόσφαιρα της ταινίας στην οποία η Μόνικα Μπελούτσι υποδύεται την Delores. "Είναι μια γυναίκα γεμάτη ουλές και όμως παλεύει. Οι γυναίκες ξέρουν πώς να προχωρούν, παρά τις πληγές τους", λέει η ηθοποιός, η οποία, αποκάλυψε πολλά για τον χαρακτήρα, την καριέρα της και τις επιθυμίες της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Italia (@vogueitalia)

Η Μόνικα είχε πάντα μια μοναδική σχέση με τους Dolce & Gabbana οπότε όταν έπρεπε να διαλέξει ένα από τα φορέματα για τη φωτογράφιση του εξωφύλλου του Οκτωβρίου της Vogue Italia, η επιλογή ήταν προφανής. "Με τον Domenico και τον Stefano έκανα τις πρώτες μου επιδείξεις μόδας και χάρη σε αυτούς άρχισα να γίνομαι ηθοποιός", λέει στη συνέντευξη, συνεχίζοντας: "Για μένα είναι σαν να φοράω το δέρμα μου: ευφάνταστη μόδα, αλλά με κάτι εξαιρετικά ουσιαστικό".

"Όταν ξεκινήσαμε να μιλάμε για αυτό το εξώφυλλο με τη Μόνικα, βγήκαν μερικές ιδέες. Αλλά μόνο όταν έμειναν πολύ λίγα μέχρι τα γυρίσματα, συνειδητοποίησα ότι ήμουν στο Bomarzo πριν από πολλά χρόνια, δέκα, ίσως και περισσότερα. Και είπα στον εαυτό μου: γιατί δεν το είχα σκεφτεί αυτό πριν; Ήταν το τέλειο μέρος: αυτά τα γλυπτά, αυτή η ατμόσφαιρα ανάμεσα στο παράξενο και το ρομαντικό... Το να πάω εκεί, μαζί με τη Μόνικα, έκανε αυτό το ταξίδι ακόμα πιο ξεχωριστό". Στο δάσος που κατοικείται από μαγικά πλάσματα, ο σκηνοθέτης έπαιξε με τη φαντασία του μεταμορφώνοντας τη μούσα και σύντροφο της ζωής του σε μια καταπληκτική βασίλισσα της νύχτας.

"Εναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια τι σημαίνει αυτή η συνάντηση μας και ίσως αυτό είναι ακριβώς το πιο όμορφο πράγμα. "Κάθε σκέψη πετάει" Όταν μου μετέφρασαν αυτήν την φεράση που βρισκόταν στο δασος Bosco Bomarzo, κατάλαβα ότι αυτός θα ήταν ο τίτλος αυτής της ιστορίας: είναι ακριβώς όπως νιώθω τώρα και όπως ένιωθα όσο έβγαζα αυτές τις φωτογραφίες με την Μόνικα", εξομολογήθηκε ο σκηνοθέτης που δήλωσε αληθινά χαρούμενος που μπόρεσε για μια ακόμη φορά να δουλέψει με την μούσα του.

Διαβάστε Επίσης

Read Next

01 Οκτ 2024
01 Οκτ 2024

Μελία Κράιλινγκ : "Ο μπαμπάς μου έφυγε απότομα και δεν πρόλαβε να δει τίποτα από μένα, ήθελα να είναι περήφανος"

Η ηθοποιός μίλησε για την απότομη απώλεια του πατέρα της αλλά και για τον γκέι ρόλο της στο "Emily In Paris".

Περισσότερα από

News

01 Οκτ 2024

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου έγινε 101 ετών- Η ανάρτηση του Γιώργου Παπανδρέου με φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια

"Η πορεία σου δεν ήταν απλώς μαρτυρία μιας εποχής, αλλά φωτεινός φάρος για όσους ακολούθησαν τα βήματά σου" έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπανδρέου.

01 Οκτ 2024

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη της βραδινή έξοδος μετά την ολοκλήρωση των χημειοθεραπειών

Μια έξοδο - έκπληξη πραγματοποίησε η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

01 Οκτ 2024

Good Job Nicky:" Η μάνα μου είναι η καλύτερη μου φίλη"

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της η Σοφίας Αλιμπέρτη θα ήθελε σε τρία χρόνια να έχει ένα παιδί.

01 Οκτ 2024

Ταλούλα για Μπρους Γουίλις : "Αγαπώ αυτόν τον τύπο τόσο πολύ"

Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον 69χρονο μπαμπά της που ανέβασε η Ταλούλα στο Instagram.

01 Οκτ 2024

Η Ρέμπελ Γουίλσον παντρεύτηκε την αγαπημένη της Ραμόνα Αγκρούμα μετά από μια πολύ συγκινητική πρόταση γάμου

Μετά από τρία σχεδόν χρόνια σχέσης, η Ρέμπελ Γουίλσον και η Ραμόνα Αγκρούμα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στη Σαρδηνία.

01 Οκτ 2024

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της που δεν περιμέναμε

Τη δεύτερη εγκυμοσύνη της διανύει η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση

01 Οκτ 2024

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της που δεν περιμέναμε

Τη δεύτερη εγκυμοσύνη της διανύει η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση

30 Σεπ 2024

Σάκης Ρουβάς: Έφτιαξε το πιο δροσιστικό σπιτικό ρόφημα

Για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού αλλά και του φθινοπώρου.