ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Diddy: Πώς εμπλέκεται με την δολοφονία του Tupac Shakur;

Ο θάνατος του Tupac Shakur, ενός από τους πιο εμβληματικούς ράπερ της hip-hop σκηνής, παραμένει ανεξιχνίαστος. Τώρα, λέγεται πως ο Diddy είναι εμπλεκόμενος σε αυτόν

Ολόκληρη την Αμερική έχει κλονίσει το σκάνδαλο που ξέσπασε μετά τη σύλληψη του άλλοτε Sean Diddy Combs, νυν Diddy και αφορά στην παράνομη και διεστραμμένη δραστηριότητά του, που μόνο πρόσφατη δεν είναι, βέβαια -και σίγουρα, όχι μυστική. Ο μεγιστάνας της μουσικής βιομηχανίας κατηγορείται για trafficking, απαγωγές, εκβιασμούς αλλά και βιασμούς και παντός είδους κακοποιήσεις σε ανήλικους και μη, και η "πτώση" του αυτή, φαίνεται πως συμπαρασύρει πολλά (και βαριά) ονόματα του Hollywood. Το όνομα του Diddy εμπλέκεται μέχρι και σε διάσημους θανάτους που ίσως πρέπει να χαρακτηριστούν δολοφονίες πια, όμως σχετικά και με αυτό, τον λόγο έχει η δικαιοσύνη.

Πολλά τα διάσημα ονόματα που λέγεται ότι συμμετείχαν στα διαβόητα White Parties του Diddy και τώρα "τρέμουν" τις εξελίξεις. Με πρώτους το power couple Jay Z και Beyonce - η οποία, παρεμπιπτόντως, βλέπει τον αριθμό των followers της να πέφτει κατά ένα εκατομμύριο περίπου καθημερινά - στη λίστα βρίσκονται από τον Ashton Kutcher και τη Rihanna μέχρι τον Leonardo DiCaprio.

Μια αναπάντεχη, ωστόσο, τροπή παίρνει η υπόθεση καθώς η ερευνήτρια που έχει αναλάβει τον θάνατο του Tupac πιστεύει πως ο Diddy εμπλέκεται σε αυτή.

Η ερευνήτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση του θανάτου του Tupac πιστεύει ότι ο Diddy εμπλέκεται σε αυτή. Η Σέριλ ΜακΚόλουμ μίλησε στο NewsNation κι ανέφερε πως ο παραγωγός σίγουρα συνδέεται με τη δολοφονία του ράπερ του 1996, όπως και με τον προηγούμενο πυροβολισμό που είχε δεχτεί το 1994.

"Όλα ξεκίνησαν το 1994, την πρώτη φορά που πυροβολήθηκε ο Tupac", είπε χαρακτηριστικά. Όπως ανέφερε αργότερα, όταν πυροβολήθηκε ο ράπερ το 1994 στα Quad Studios της Νέας Υόρκης στην Times Square, ο Diddy βρισκόταν στο στούντιο στο ίδιο κτίριο, μαζί με ακόμα 40 άτομα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ερευνήτριας, είναι παράλογο ο ράπερ να είναι ο μόνος που πυροβολήθηκε ανάμεσα σε δεκάδες άντρες.

"Δεν πρέπει να πυροβολήσεις κάποιος πέντε φορές για να του πάρεις τα κοσμήματα ή τα χρήματά του. Επίσης, ο Sean Combs και οι δικοί του; Σώοι. Χωρίς καν να τους απειλήσουν. Πώς γίνεται να ληστεύουν ένα άτομο μόνο και όχι άλλα 40; Ποιος θα είχε περισσότερα χρήματα ή κοσμήματα; Ο Tupac ή οι άλλοι 40;", αναφέρει.

Ο ράπερ δολοφονήθηκε δύο χρόνια αργότερα από πυροβολισμούς που δέχτηκε, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, καθώς έφευγε από έναν αγώνα πυγμαχίας στο MGM Grand στο Λας Βέγκας.

"Και τις δύο φορές που πυροβολείται ο Tupac, είναι παγιδευμένος σε κάτι", εξηγεί η ερευνήτρια και προσθέτει: "Τη μία είναι παγιδευμένος σε ένα ασανσέρ και μετά είναι παγιδευμένος σε ένα αυτοκίνητο. Δεν υπάρχει κυριολεκτικά πουθενά να τρέξει".

Στη συνέχεια, αναφέρει: "Κατά κάποιον περίεργο τρόπο, δεν υπάρχουν βίντεο από καμία από τις δύο σκηνές. Για μένα αυτό σημαίνει ότι κάποιος που είναι κοντά του γνωρίζει πού βρίσκεται ακριβώς εκείνη τη μέρα και την ώρα. Αυτό για μένα, εξαφανίζει πολλούς υπόπτους. Μόνο λίγοι θα ήξεραν πού βρισκόταν εκείνες τις δύο μέρες".

O Diddy αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στο περιστατικό, ενώ η οικογένεια του Tupac σκέφτεται να καταθέσει αγωγή κατά του παραγωγού.

Το χρονικό της παράξενης δολοφονία του Τουπάκ Σακούρ

Το απόγευμα της 7ης Σεπτεμβρίου 1996, ο Σακούρ έφυγε από ένα καζίνο του Λας Βέγκας, όπου είχε παρακολουθήσει τον πυγμαχικό αγώνα του φίλου του Μάικ Τάισον με τον Μπρους Σέλντον, όταν πυροβολήθηκε από έναν άγνωστο. Το συμβάν, το οποίο πιστεύεται από πολλούς ως αποτέλεσμα μιας συνεχιζόμενης αντιπαλότητας μεταξύ των κοινοτήτων ραπ της Ανατολικής και Δυτικής Ακτής, συγκλόνισε τον κόσμο της μουσικής και όχι μόνο.

Ο Τουπάκ Σακούρ μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Νότιας Νεβάδας, όπου άφησε την τελευταία του πνοή έξι ημέρες αργότερα, στις 13 Σεπτεμβρίου 1996.

Παρά τη σύντομη καριέρα του, ο Τουπάκ Σακούρ άφησε διαρκή κληρονομιά στην κοινότητα του χιπ-χοπ. Η δημοτικότητά του δεν κόπασε μετά το θάνατό του και αυτό οφείλεται και σε μία σειρά από δίσκους του που κυκλοφόρησαν τα επόμενα χρόνια.

Read Next

09 Οκτ 2024

"Δεν υπήρχε καμία άλλη σαν εσένα " | Η Helena Christensen αποχαιρετά την "αδερφή ψυχή" της

Το δημόσιο "άντιο" του θρυλικού μοντέλου στη φίλη καρδιάς που έφυγε από τη ζωή.

Περισσότερα από

News

09 Οκτ 2024

Kate Middleton & Πρίγκιπας William | Η συνήθεια που έχουν μόλις τα παιδιά πέσουν για ύπνο

Τελικά η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William δεν διαφέρουν πολύ από άλλους γονείς.

09 Οκτ 2024

Βασιλιάς Κάρολος | Ακυρώνει ένα από τα προγραμματισμένα του ταξίδια

Η συμβουλή στον βρετανό Μονάρχη που τον ωθεί να ακυρώσει μία από τις εκτός Αγγλίας εμφανίσεις του.

09 Οκτ 2024

Άρης Σερβετάλης: "Στο περιθώριο ήμουν και όταν είχα κόκκινα μαλλιά και τώρα που πιστεύω στον Θεό"

Ο Άρης Σερβετάλης φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4, σε μία από τις πολύ σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

09 Οκτ 2024

Amber Heard | Η σπάνια εμφάνιση με την 3χρονη κόρη της στη Μαδρίτη

Η διάσημη ηθοποιός έχει αφήσει πίσω της το σκάνδαλο με τον Johnny Depp.

09 Οκτ 2024

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: "Ξαφνικά μου λέει ότι είναι ακόμα παρθένος"

Στο φως νέες αποκαλύψεις για την ερωτική της ζωή με τον Μάικλ Τζάκσον

08 Οκτ 2024

Bono | Όταν απέρριψε άβολο φιλί του Diddy on stage

Το άβολο στιγμιότυπο συνέβη στις Χρυσές Σφαίρες όταν ο Bono ανέβηκε να παραλάβει βραβείο.

08 Οκτ 2024

Eva Longoria | Στο κόκκινο χαλί με τον 6χρονο γιο της

Η ηθοποιός βρέθηκε στο Παρίσι με τον πιο όμορφο συνοδό.

08 Οκτ 2024

Andrew Garfield - Florence Pugh | Η ερωτική τους σκηνή που προκάλεσε αμηχανία στο γύρισμα

Στην ταινία We Live in Time πρωταγωνιστούν ο Andrew Garfield και η Florence Pugh.