ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Αντζελίνα Τζολί, προέβη σε κάτι που δεν το συνηθίζει - Έκανε Instagram official τη σχέση της με τον ράπερ Akala

Ποιος είναι ο 40χρονος Βρετανός ράπερ και ακτιβιστής, Akala με τον οποίο βγαίνει η 49χρονη Αντζελίνα;

Η Αντζελίνα Τζολί φημολογείται ότι βγαίνει με τον Βρετανό ράπερ και πολιτικό ακτιβιστή Akala. Οι φήμες βέβαια, παρέμεναν φήμες μέχρι που έκαναν την εμφάνισή τους μερικές νέες φωτογραφίες. Η ηθοποιός ωστόσο, επισημοποίησε τη σχέση της στο Instagram με τον φημολογούμενο σύντροφό της, τον Βρετανό ράπερ και πολιτικό ακτιβιστή, Akala.

Το Σαββατοκύριακο, ο 40χρονος καλλιτέχνης εμφανίστηκε σε ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη που διοργανώθηκε από την 49χρονη Αντζελίνα Τζολί για την εταιρεία της, Atelier Jolie.

Σε μία από αυτές φαίνεται ο Akala να βρίσκεται ανάμεσα στο κοινό τη στιγμή που η Αντζελίνα έπαιρνε συνέντευξη από τον τραγουδοποιό Μουσταφά στον εκθεσιακό χώρο του Atelier Jolie, στην Great Jones Street.

Οι πρώτες φήμες για την (με επιβεβαιωμένη) σχέση τους, ξεκίνησαν όταν εθεάθησαν να βγαίνουν από το ξενοδοχείο της στην Ιταλία κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, τον Αύγουστο.

Η Τζολί και ο Akala μοιράζονται έναν ισχυρό δεσμό, όπως αναφέρει πηγή: "Μοιράζονται το ίδιο πάθος όταν πρόκειται για κοινωνικούς και ανθρωπιστικούς σκοπούς. Έκαναν πολλές συνεργασίες όλα αυτά τα χρόνια που επικεντρώνονται σε παγκόσμια ζητήματα, όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η Άντζι μιλάει πολύ γι’ αυτόν".

Ποιος είναι ο Akala;

Ο Akala, κατά κόσμον Kingslee James McLean Daley, μεγάλωσε στο Kentish Town του βόρειου Λονδίνου, γιος μιας Σκωτσέζας μητέρας και ενός Τζαμαϊκανού πατέρα. Ο πατριός του ήταν διευθυντής σκηνής του Hackney Empire, όπου ο Akala γνώρισε την Angela Davis και τον Hugh Masekela όταν ήταν παιδί. Φοίτησε σε ένα παναφρικανικό σχολείο του Σαββάτου για μαύρα παιδιά, το οποίο, όπως είπε, τον εξέθεσε σε "μαύρες πολιτιστικές εισροές", από τη μουσική και το θέατρο μέχρι τα γραπτά του Walter Rodney, από νεαρή ηλικία.

Ο Akala έγινε για πρώτη φορά γνωστός στη βρετανική ραπ σκηνή των αρχών της δεκαετίας του ’00 ως μέλος ενός κοινωνικά συνειδητοποιημένου χιπ-χοπ που περιελάμβανε τους Ty και Lowkey.

Hip-hop Shakespeare

Ο ίδιος ο Akala κέρδισε το βραβείο Mobo το 2006 και το 2009 ίδρυσε μια εταιρεία παραγωγής μουσικού θεάτρου με την ονομασία Hip-hop Shakespeare, η οποία συνδύασε δύο από τα πάθη του, τα οποία, όπως έχει υποστηρίξει με πειστικότητα, έχουν πολύ περισσότερα κοινά απ’ ό,τι πολλοί αναγνωρίζουν.

Το 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο, το Natives – τα απομνημονεύματα που συνδύαζαν την κοινωνική ιστορία με διαλογισμούς για την τάξη, την αυτοκρατορία και την κληρονομιά της στην πολιτική, τον πολιτισμό και όχι μόνο.

Το βιβλίο άλλαξε τις αντιλήψεις για το τι σημαίνει να είσαι μαύρος και Βρετανός, καθώς και για τον ίδιο τον Akala, μετατρέποντάς τον σε περιζήτητο δημόσιο ομιλητή, με ορισμένους να τον αποκαλούν έναν από τους λίγους σύγχρονους διανοούμενους της Βρετανίας.

"Όταν ήμουν παιδί, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ήμουν ένα νεαρό μαύρο αγόρι τώρα και θα έβλεπα κάποιον σαν εμένα με ένα μάλλινο καπέλο, που δεν προφέρει σωστά τα t του, να βγαίνει στο Good Morning Britain και να τον παίρνουν στα σοβαρά ως διανοούμενο", δήλωσε λίγο μετά την κυκλοφορία του Natives. Αλλά αυτό ακριβώς συνέβη.

Το βιβλίο έγινε μπεστ σέλερ και αποτέλεσε μέρος ενός κύματος λογοτεχνίας που ασχολήθηκε με την ταυτότητα και τη σχέση του Ηνωμένου Βασιλείου με το παρελθόν του.

Το ανθρωπιστικό έργο της Jolie ταιριάζει με τους σκοπούς που έχει υποστηρίξει ο Akala, και είτε υπάρχει ρομαντική σχέση είτε όχι, οι εικασίες έφεραν τον Λονδρέζο από το βόρειο Λονδίνο και το ιδιαίτερο σήμα του διανοουμενίστικου χιπ-χοπ εμπνευσμένου από τη φιλοσοφία του σε ένα νέο ακροατήριο.

Read Next

09 Οκτ 2024

"Δεν υπήρχε καμία άλλη σαν εσένα " | Η Helena Christensen αποχαιρετά την "αδερφή ψυχή" της

Το δημόσιο "άντιο" του θρυλικού μοντέλου στη φίλη καρδιάς που έφυγε από τη ζωή.

Περισσότερα από

News

09 Οκτ 2024

Kate Middleton & Πρίγκιπας William | Η συνήθεια που έχουν μόλις τα παιδιά πέσουν για ύπνο

Τελικά η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William δεν διαφέρουν πολύ από άλλους γονείς.

09 Οκτ 2024

Βασιλιάς Κάρολος | Ακυρώνει ένα από τα προγραμματισμένα του ταξίδια

Η συμβουλή στον βρετανό Μονάρχη που τον ωθεί να ακυρώσει μία από τις εκτός Αγγλίας εμφανίσεις του.

09 Οκτ 2024

Άρης Σερβετάλης: "Στο περιθώριο ήμουν και όταν είχα κόκκινα μαλλιά και τώρα που πιστεύω στον Θεό"

Ο Άρης Σερβετάλης φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4, σε μία από τις πολύ σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

09 Οκτ 2024

Amber Heard | Η σπάνια εμφάνιση με την 3χρονη κόρη της στη Μαδρίτη

Η διάσημη ηθοποιός έχει αφήσει πίσω της το σκάνδαλο με τον Johnny Depp.

09 Οκτ 2024

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: "Ξαφνικά μου λέει ότι είναι ακόμα παρθένος"

Στο φως νέες αποκαλύψεις για την ερωτική της ζωή με τον Μάικλ Τζάκσον

08 Οκτ 2024

Bono | Όταν απέρριψε άβολο φιλί του Diddy on stage

Το άβολο στιγμιότυπο συνέβη στις Χρυσές Σφαίρες όταν ο Bono ανέβηκε να παραλάβει βραβείο.

08 Οκτ 2024

Eva Longoria | Στο κόκκινο χαλί με τον 6χρονο γιο της

Η ηθοποιός βρέθηκε στο Παρίσι με τον πιο όμορφο συνοδό.

08 Οκτ 2024

Andrew Garfield - Florence Pugh | Η ερωτική τους σκηνή που προκάλεσε αμηχανία στο γύρισμα

Στην ταινία We Live in Time πρωταγωνιστούν ο Andrew Garfield και η Florence Pugh.