ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

P. Diddy: Ποια είναι (και πού βρίσκονται) τα 7 παιδιά του Sean 'Diddy' Combs;

Ο υπόδικος παραγωγός έχει περισσότερα παιδιά απ' όσα ψευδώνυμα. Επτά παιδιά από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες.

Τον Σεπτέμβριο του 2024 ο Diddy συνελήφθη από ομοσπονδιακούς πράκτορες αφού του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της απάτης, του sex trafficing και του εξαναγκασμού στην πορνεία. Η είδηση ​​ήρθε μετά από μια συνεχιζόμενη έρευνα από ομοσπονδιακούς πράκτορες, για τα φερόμενα εγκλήματα του Diddy.

Ο Diddy δεν ήταν παρών στην επιδρομή, ήταν όμως παρόντες οι γιοι του Justin και Christian όπου εθεάθησαν με χειροπέδες έξω από την βίλα της οικογένειας στο Μπέβερλι Χιλς. Ο Christian βρέθηκε στο επίκεντρο καταγγελιών (το Απρόλιο του 2024,) όταν μια γυναίκα τον κατηγόρησε ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά όταν δούλευε στο γιοτ του Diddy.

P. Diddy: Ποια είναι (και πού βρίσκονται) τα 7 παιδιά του Sean 'Diddy' Combs;

splash

O Christian Combs, 26 ετών

Τι λένε τα παιδιά του Diddy για την σύλληψη του πατέρα τους;

Τα παιδιά του Sean "Diddy" Combs για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή του πατέρα τους για σεξουαλικά εγκλήματα, μίλησαν για την υπόθεση αλλά απέφυγαν να αναφερθούν στις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πατέρας τους.

Στη δήλωσή τους, τα παιδιά του Diddy καταδικάζουν τις "φρικτές θεωρίες συνωμοσίας" που κυκλοφορούν για την εκλιπούσα μητέρα τους Κιμ Πόρτερ - την πρώην σύζυγο του ράπερ. "Έχουμε δει τόσες πολλές οδυνηρές και ψευδείς φήμες να κυκλοφορούν για τους γονείς μας, τη σχέση της Κιμ Πόρτερ και του Sean Combs, καθώς και για τον τραγικό θάνατο της μητέρας μας, που νιώθουμε την ανάγκη να μιλήσουμε", έγραψαν ο Quincy Brown και οι Christian, Jessie και D'Lila Combs σε κοινή δήλωση που μοιράστηκαν στα Instagrams τους το βράδυ της Τρίτης.

Η Πόρτερ, πρώην μοντέλο, και ο ράπερ έβγαιναν από το 1994 έως το 2007. Μαζί απέκτησαν τον γιο τους Christian, σήμερα 26 ετών, και τις δίδυμες κόρες Jessie και D'Lila, σήμερα 17 ετών. Η δήλωση των τριών παιδιών έρχεται μετά τη δημοσίευση ενός βιβλίου που φέρεται να γράφτηκε πριν από τον ξαφνικό θάνατό της το 2018 σε ηλικία 47 ετών.

Τα αδέλφια αποδόμησαν τα υποτιθέμενα απομνημονεύματα της Κιμ Πόρτερ, ένα βιβλίο 59 σελίδων που κυκλοφόρησε ως αυτοέκδοση στις 6 Σεπτεμβρίου. Είναι άγνωστο ποιος είναι ο πραγματικός συγγραφέας του βιβλίου. Το ψευδώνυμο Jamal T. Millwood θεωρείται ότι χρησιμοποιείται από έναν ερευνητή δημοσιογράφο που συνέγραψε το βιβλίο. Για τα παιδιά του Diddy και της Κιμ Πόρτερ πάντως, το βιβλίο είναι "100% ψεύτικο".

Quincy Taylor Brown

splash

Aπό αριστερά: Christian Casey Combs, Jessie James Combs, Justin Dior Combs, Chance Combs, στην μέση ο πατέρας Diddy και οι D'Lila Star Combs και ο Quincy Taylor Brown

"Οι ισχυρισμοί ότι η μαμά μας έγραψε ένα βιβλίο είναι απλά αναληθείς. Δεν το έκανε. Και οποιοσδήποτε ισχυρίζεται ότι έχει ένα χειρόγραφο, είναι λάθος", ανέφερε η δήλωσή τους.

seandiddy

instagram

Τα υποτιθέμενα απομνημονεύματα έχουν τίτλο "Οι χαμένες λέξεις της Κιμ" και βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τα Best Sellers του Amazon. Κοστίζει 25 δολάρια και ο συγγραφέας του αναφέρεται ως Jamal T. Millwood - ένα ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο ράπερ Tupac, σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους που υποστηρίζουν ότι είναι ακόμη ζωντανός. Ωστόσο, οι θεωρίες συνωμοσίες δεν σταματούν εδώ.

Τα παιδιά του Diddy αναγκάστηκαν να διαψεύσουν φήμες που θέλουν τη μητέρα τους να έχει δολοφονηθεί από τον ράπερ, μετά τις αποκαλύψεις για τα σεξουαλικά εγκλήματα που έχει διαπράξει. "Αν και ήταν απίστευτα δύσκολο να συμφιλιωθούμε με το πώς έγινε να μας την πάρουν πολύ νωρίς. Η αιτία του θανάτου της έχει διαπιστωθεί εδώ και καιρό. Δεν υπήρξε εγκληματική ενέργεια", έγραψαν τα παιδιά του Diddy.

Read Next

14 Οκτ 2024

Sarah Ferguson | Περιγράφει την Kate Middleton με δύο λέξεις

H πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ολοκλήρωση των χημειοθεραπειών και η Sarah Ferguson αναφέρθηκε σε εκείνη.

14 Οκτ 2024

Βασιλιάς Κάρολος & Βασίλισσα Καμίλα | Το σνομπάρισμα από τους ηγέτες της Αυστραλίας

Μια άβολη συνθήκη έχουν να διαχειριστούν ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα ενόψει της περιοδείας τους.

Περισσότερα από

News

14 Οκτ 2024

Βασίλισσα Ελισάβετ | Αυτό που δεν άντεχε στους τουρίστες

Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε πολλές ιδιαιτερότητες. Κάποιες από αυτές τις μαθαίνουμε μετά τον θάνατό της.

14 Οκτ 2024

Σκάνδαλο P "Diddy" (συνέχεια): Σε ένα πάρτι του ο Κάνιε Γουέστ νάρκωσε και βίασε πρώην βοηθό του

H Λόρεν Πισιότα καταγγέλει ότι ναρκώθηκε και κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον ράπερ, Κάνιε Γουεστ.

14 Οκτ 2024
14 Οκτ 2024

36 χρόνια πριν: H 24χρονη Ρούλα Κορομηλά νύφη στο πλευρό του Πάνου Μιχαλόπουλου

Έμας έρωτας που ξεκίνησε το 1981 και επισημοποιήθηκε 7 χρόνια αργότερα.

14 Οκτ 2024

Νανά Μούσχουρη Η σπουδαία τραγουδίστρια έκλεισε τα 90 και η Χάρις Αλεξίου της έστειλε τις συγκινητικές της ευχές

H Χάρις Αλεξίου ήταν ανάμεσα στους φίλους και συνεργάτες της Νανάς Μούσχουρη που της ευχήθηκαν για τη συμπλήρωση των 90 της χρόνων.

14 Οκτ 2024

Diddy | Η δίκη του ορίστηκε την ίδια μέρα με το Met Gala 2025

Η υπόθεση Diddy φαίνεται πως θα επισκιάσει την ετήσια γιορτή της μόδας.

14 Οκτ 2024

Κάρλα Μπρούνι: Η μάχη της με τον καρκίνο του μαστού

"1 στις 8 γυναίκες θα πάθει καρκίνο του μαστού. Αλλά η πρόληψη μπορεί να αλλάξει ριζικά τα πράγματα", λέει κυρία Σαρκοζί.

13 Οκτ 2024

Μόνικα Μπελούτσι - Τιμ Μπάρτον: 'Ενας χρόνος μαζί και ένας πολύ τρυφερός έρωτας

Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε με τον 66χρονο αγαπημένό της Τιμ Μπάρτον η Μόνικα Μπελούτσι

13 Οκτ 2024

Σταύρος Ξαρχάκος: Φωτίστηκε ο ναός της Αφαίας σε ένα σπάνιο μουσικό ταξίδι, με τον μεγάλο συνθέτη

Ένα μοναδικό "Ταξίδι στο Φως", ήταν η συναυλία τουΣταύρου Ξαρχάκου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο ναό της Αφαίας στην Αίγινα.