ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Λίαμ Νίσον: "Όχι, δεν βγαίνω πια ερωτικά ραντεβού. Τα έχω ξεπεράσει όλα αυτά"

Η αγάπη, οι έρωτες, η απώλεια και το τέλος των ερωτικών ραντεβού. Δεκαπέντε χρόνια μετά τον θάνατο της γυναίκας του, ο Λίαμ Νίσον στα 72 είναι ακόμα πονεμένος, αλλά σαφώς πιο σοφός.

Oι απανωτές απώλειες στη ζωή του Λίαμ Νίσον πίσω από τη λάμψη και το γκλάμουρ του Χόλιγουντ

Έχει προταθεί για Όσκαρ, για το βραβείο της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και για Χρυσή Σφαίρα. Αλλά η ζωή του 72 χρονου ηθοποιού δεν υπήρξε πολύ γενναιόδωρη μαζί του.

Τον Μάρτιο του 2009, η αγαπημένη σύζυγος του Λίαμ Νίσον και επίσης διάσημη ηθοποιός Νατάσα Ρίτσαρντσον βρέθηκε στο χειμερινό θέρετρο Mont Tremblant στο Κεμπέκ του Καναδά, προκειμένου να ξεκουραστεί και να επιδοθεί στο αγαπημένο της άθλημα, το σκι. Μία από τις καταβάσεις της, εξελίχθηκε σε ατύχημα.

Η Ρίτσαρντσον παραπονέθηκε για πονοκέφαλο και κλήθηκε ασθενοφόρο εκ νέου, το οποίο την μετέφερε σε τοπικό νοσοκομείο. Ο Λίαμ Νίσον έφτασε στο νοσοκομείο λίγο μετά, αλλά βρήκε τη σύζυγό του "κλινικά νεκρή". Ήταν μόλις 46 ετών.

O διάσημος ηθοποιός, έχει δηλώσει κατά καιρούς πως δεν ξεπέρασε ποτέ τον θάνατο της γυναίκας του. Ωστόσο πλέον στα 72 του χρόνια δηλώνει πιο ήρεμος. Στο νέο τεύχος του PEOPLE, ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός μιλάει για την εμβληματική καριέρα του, την πατρότητα και τη ζωή του τώρα στα 72 του. Σε ερώτηση του περιοδικού αν βγαίνει ραντεβού, ο Λίαμ Νίσον είπε λιτά: "Όχι, με μια λέξη. Τα έχω ξεπεράσει όλα αυτά".

Ο ηθοποιός του Love Actually ήταν παντρεμένος με τη Νατάσα Ρίτσαρντσον από το 1994 μέχρι τον θάνατό της το 2009.

Πριν γνωρίσει την Νατάσα Ρίτσαρντσον, το 1993 την εποχή που πρωταγωνιστούσε στο Broadway, είχε δεσμό με την Μπάρμπρα Στρέιζαντ. Ακόμα πιο πριν, το 1981 ήταν σε σχέση με την Έλεν Μίρεν όταν συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία Excalibur που κυκλοφόρησε εκείνη τη χρονιά.

Ο Λίαμ Νίσον και η Έλεν Μίρεν, ήταν ζευγάρι τη δεκαετία του '80 κι ακόμα μιλάνε με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον.

"Θυμάμαι ότι ήμουν στο σετ και στεκόμουν καθώς η Έλεν περπάτησε προς το μέρος μου ντυμένη με ένα κοστούμι . Μόλις την αντίκρυσα είπα "Oh f---", θυμήθηκε ο ηθοποιός.

Η σχέση τους κράτησε τέσσερα χρόνια μέχρι το 1985 και ο ηθοποιός ομολογεί πως όταν κοιτάζει πίσω τον χρόνο βλέπει την σχέση του με αγάπη. Θυμάται μάλιστα πολύ έντονα ένα υπέροχο ταξίδι τους στη Νοτιοδυτική Γαλλία. "Κάναμε μάλιστα κάμπινγκ στην κοιλάδα του Λίγηρα. Θεέ μου, ήταν υπέροχα. Η Ελένη ήταν εξαιρετική μαγείρισσα, μάλιστα μαγείρευε τα πάντα σε εξωτερική φωτιά. Αληθινά υπέροχη."

Τέλος στις ταινίες δράσης

Όπως επίσης ομολόγησε στο People, ο Λίαμ Νίσον σκέφτεται να πει όχι στις επόμενες ταινίες δράσεις που θα του προταθούν, ίσως, αρχής γενομένης από το επόμενο έτος. "Έφτασα 72 χρονών. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσω. Δεν μπορείς να κοροϊδέψεις το κοινό. ", υποστηρίζει ο ηθοποιός.

O Λίαμ Νίσον έχει ολοκληρώσει ήδη τα γυρίσματα του reboot της κωμωδίας "The Naked Gun", όπου υποδύεται τον αστυνομικό Φρανκ Ντρέμπιν Τζούνιορ, με συμπρωταγωνίστρια την Πάμελα Άντερσον, για την οποία δηλώνει "τρελά ερωτευμένος μαζί της" και ότι "είναι τόσο αστεία". Την ίδια ώρα που ο ίδιος διατηρεί αμφιβολίες για την κωμική του φλέβα. Από την πλευρά της η Πάμελα Άντερσον τον χαρακτηρίζει "ταπεινό" και εξομολογείται ότι ήταν δύσκολο να μην ξεκαρδιστούν σε κάποιες σκηνές.

Η νέα ταινία του Λίαμ Νίσον

Ο διάσημος ηθοποιός Λίαμ Νίσον επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για άλλη μια γεμάτη δράση περιπέτεια. Αυτή τη φορά υποδύεται έναν έμπειρο κακοποιό που προσπαθεί να επανορθώσει.

Το περιοδικό People έφερε στο φως το πρώτο τρέιλερ του αστυνομικού δράματος "Absolution", το οποίο διαδραματίζεται στη Βοστώνη με τον πρωταγωνιστή να προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος του μετά την αποφυλάκισή του.

"Ένας κακοποιός σε προχωρημένη ηλικία προσπαθεί να επανασυνδεθεί με τα παιδιά του και να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος του, αλλά ο υπόκοσμος δεν θα χαλαρώσει πρόθυμα τα δεσμά του", αναφέρει η σύνοψη.

Είναι η πρώτη παραγωγή του Λίαμ Νίσον για το 2024 μετά τις ταινίες "In the Land of Saints and Sinners", "Wildcast" και του θρίλερ "Retribution" που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο έτος. Το καστ του "Absolution" περιλαμβάνει επίσης τους Γιολόντα Ρος, Φράνκι Σο, Ντάνιελ Ντίμερ και Χαβιέρ Μολίνα, μεταξύ άλλων. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Χανς Πέτερ Μόλαντ σε σενάριο Τόνι Γκέιτον.

Το "Absolution αναμένεται στους κινηματογράφους την 1η Νοεμβρίου.

Διαβάστε Επίσης

.

Read Next

25 Οκτ 2024

Meghan Markle | Γιατί δεν έχει πουλήσει τίποτα μέσα από το American Riviera Orchard

Τι συμβαίνει με το νέο επιχειρηματικό βήμα της Meghan Markle;

25 Οκτ 2024

Kate Middleton - Πρίγκιπας William | Η αποκάλυψη για την αμοντάριστη εκδοχή συνέντευξής τους

Πώς είναι η πριγκίπισσα και ο πρίγκιπας της Ουαλίας όταν η κάμερα σταματά να καταγράφει.

Περισσότερα από

News

25 Οκτ 2024

Έφυγε από την ζωή ο σπουδαίος Ανδρέας Κουλουμπής, βαρύτονος της Εθνικής Λυρικής και σύζυγος της Κάρμεν Ρουγγέρη

Ο Ανδρέας Κουλουμπής πέθανε σε ηλικία 87 ετών και υπήρξε σύζυγος της Κάρμεν Ρουγγέρη επί 57 χρόνια.

25 Οκτ 2024

Πριγκίπισσα Diana | Η απίστευτη αντίδρασή της στη διάσημη σκηνή του When Harry Met Sally

Στην πρεμιέρα της ταινίας η πριγκίπισσα Diana καθόταν ανάμεσα στη Meg Ryan και τον Billy Crystal.

25 Οκτ 2024

"Εύχομαι να ήταν εδώ" | Η Nicole Kidman δακρύζει μιλώντας για την απώλεια της μητέρας της

Ήταν αρχές Σεπτεμβρίου όταν η ηθοποιός πληροφορήθηκε τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας.

25 Οκτ 2024

Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης στην Prodexpo 2024: Αμείωτο το επενδυτικό ενδιαφέρον για ξενοδοχειακές επενδύσεις στην Ελλάδα

O ιδρυτής της SWOT Hospitality ομιλητής στο πάνελ "A Market-Driven Approach to Real Estate" για τις επενδύσεις και τα χαρακτηριστικά τους στον τομέα της φιλοξενίας

24 Οκτ 2024

Κράμερ εναντίον Κράμερ: Η ταινία της ημέρας με τις 9 υποψηφιότητες για Όσκαρ και τα 5 χρυσά αγαλματίδια

45 χρόνια μετά η ταινία με τους σπουδαίους Ντάστιν Χόφμαν και Μέριλ Στριπ (που βραβεύτηκαν με Όσκαρ) παραμένει επίκαιρη. Στην ΕΡΤ 2

24 Οκτ 2024

Η Αντζελίνα Τζολί έχει καθε λόγο να χαμογελάει και πάλι

Η σχέση της 49χρονης Αντζελίνα Τζολί με τον 40χρονο ράπερ Akala προχωράει με γοργούς ρυθμούς, όπως μας μαρτύρησε το Page Six.

24 Οκτ 2024

Όταν ο Μάθιου Μπρόντερικ "τραυμάτισε" ανεπανόρθωτα και για πάντα την Τζένιφερ Γκρέι

Η "Baby" του ταινία Dirty Dancing και ο Μάθιου Μπρόντερικ είχαν μια ερωτική ιστορία και ένα "σκοτεινό" μυστικό.

24 Οκτ 2024

Ο Χοακίν Φίνιξ γονάτισε ιπποτικά στην Ρούνεϊ Μάρα - Η τρυφερή κίνηση στην γυναίκα της ζωής του

Η υπέροχη στιγμή που φτιάχνει το φόρεμα της αγαπημένης του Ρούνεϊ Μάρα στο κόκκινο χαλί.

24 Οκτ 2024