ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αλέξις Στόουν: Μεταμορφώθηκε σε Μιράντα Πρίστλεϊ και έπεσαν όλα τα φώτα πάνω του

Ο ταλαντούχος Αλέξις Στόουν έχει κάνει κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές μεταμφιέσεις των τελευταίων ετών.

Ο Αλέξις Στόουν είναι make up artist που αρέσκεται να επιστρατεύει όλη του τη δημιουργικότητα και να μεταμορφώνεται σε εμβληματικές μορφές της pop κουλτούρας. Είναι ένας καλλιτεχνικός "χαμαιλέων” που χρησιμοποιεί το σώμα του ως καμβά πάνω στον οποίο πειραματίζεται.

Την Τετάρτη, o απίστευτα ταλαντούχους Αλέξις Στόουν παρακολούθησε την πασαρέλα υψηλής ραπτικής του οίκου Balenciaga ντυμένος από την κορυφή ως τα νύχια ως ο χαρακτήρας "The Devil Wears Prada" που υποδύθηκε η Μέριλ Στριπ στην ταινία του 2006.

3 μήνες προετοιμασίας

Ο διάσημος make-up artist Αλέξις Στόουν που το πραγματικό του όνομα είναι Έλιοτ Ρέντζ, δήλωσε πώς χρειάστηκε τρεις ολόκληρους μήνες προετοιμασίες, προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό για εκείνον αποτέλεσμα που αγγίζει την τελειότητα και που μοιάζει καταπληκτικά με την Μέριλ Στριπ στο ρόλο ως Μιράντα Πρίστλεϊ, και έτσι και έγινε.

Ο άγνωστος τραγικός έρωτας που σημάδεψε τη ζωή της Μέριλ Στριπ

Όλη η διαδικασία της μεταμόρφωσης

Η προσοχή του στη λεπτομέρεια και η καταπληκτική ομοιότητά του με την ηθοποιό έπεισαν μέχρι και εμάς πως ήταν κάποια σωσίας της Μέριλ Στριπ, και όχι κάποιος άνδρας μεταμφιεσμένος.

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που ο Αλέξις Στόουν καταφέρνει να προκαλέσει με τις μεταμφιέσεις του. Στο show υψηλής ραπτικής του οίκου Balenciaga το 2022 είχε μεταμορφωθεί σε Jocelyn Wildenstein, μία Ελβετίδα σοσιαλιτέ, γνωστή για τις εκτεταμένες πλαστικές επεμβάσεις που έχει υποβληθεί και την εικόνα της που μοιάζει με γάτα.

Σε ακόμη μία συνεργασία με τον οίκο, o make up artist είχε υποδυθεί και την Dolly Parton, ενώνοντας για ακόμη μία φορά τη δημιουργικότητά και το ταλέντο του με τη μόδα.

Τέλος το 2023 στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο, εμφανίστηκε ως Jennifer Coolidge για το show της Diesel, και πραγματικά ήτα ίδιος η αμερικανίδα ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram.

Read Next

18 Οκτ 2024

Μελίνα Μερκούρη: "Ο πρώτος άντρας που αγάπησα ονομαζόταν Σπύρος"

Σαν σήμερα στις 18 Οκτωβρίου 1920 γεννήθηκε η Μελίνα Μερκούρη, η τελευταία Ελληνίδα Θεά: Ένα αυτοβιογραφικό κείμενο από το βιβλίο της "Γεννήθηκα Ελληνίδα".

18 Οκτ 2024

Jenna Lyons: "Όλα μου τα δόντια είναι ψεύτικα, τα μαλλιά μου είναι ψεύτικα, οι βλεφαρίδες μου είναι ψεύτικες, δεν έχω φρύδια, έχω επίσης σημάδια σε όλο μου το δέρμα".

Η καλλονή σχεδιάστρια επικεφαλής σχεδιάστρια της J.Crew, η γυναίκα που έντυσε την Αμερική και την Μισέλ Ομπάμα εκτός από είδωλο του στυλ, είναι μια αληθινή μαχήτρια της ζωής και μια υπερήφανη ομοφυλόφιλη.

Περισσότερα από

News

18 Οκτ 2024

Μέμα Σταθοπούλου: Η Ελληνίδα Μπριζίτ Μπαρντό νύφη στον γάμο της - Με υπέροχο λιτό νυφικό

Μία σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της αξέχαστης ηθοποιού Μέμας Σταθοπούλου με τον εργοστασιάρχη σύζυγό της, το 1975. Εφυγε από τη ζωή σαν σήμερα σε ηλικία μόλις 56 ετών.

17 Οκτ 2024

25 χρόνια πριν: Μαρία Ναυπλιώτου και Σμαράγδα Καρύδη μαζί - Σα να μην πέρασε μια μέρα

Οι δύο φίλες Σμαράγδα Καρύδη και Μαρία Ναυπλιώτου έχουν γεννηθεί την ίδια χρονιά με διαφορά δύο μηνών. Δείτε τις το μακρινό 1999.

17 Οκτ 2024

Cher: H 78χρονη σταρ με μια iconic εμφάνιση που μας αποδεικνύει πως το στυλ δεν έχει ηλικία

H εκπληκτική εμφάνιση της Cher στο show της Victoria's Secret μας έκανε να υποκλιθούμε ξανά.

17 Οκτ 2024

Λίαμ Πέιν: Νεκρός ο πρώην τραγουδιστής των One Direction μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο

Μια ώρα πριν γίνει γνωστή η είδηση του θανάτου του, ο Λίαμ Πέιν είχε αναρτήσει ένα βίντεο στα social media.

17 Οκτ 2024

Σίλβια Κριστέλ: Ο βιασμός, τα ναρκωτικά, οι ακρότητες. Η συγκλονιστική ζωή της διάσημης Εμμανουέλας

Στις ταινίες ήταν μια ερωτική ύπαρξη με ακαταμάχητο κορμί και έντονη σεξουαλικότητα. Στην πραγματικότητα όμως, ήταν μια πληγωμένη γυναίκα.

17 Οκτ 2024

Victoria’s Secret: Η μεγάλη επιστροφή μετά την πτώση - Τα σκοτεινά μυστικά του πιο λαμπερού αμερικάνικου brand

Oι "άγγελοι" επιστρέφουν και το φετινό σόου υπόσχεται να αντικατοπτρίσει τις σύγχρονες αξίες, ενώ θα διατηρήσει τα χαρακτηριστικά που το καθιέρωσαν: Λαμπερές πασαρέλες, εμβληματικά φτερά και εντυπωσιακές μουσικές παραστάσεις.

17 Οκτ 2024

Grey's Anatomy: Η σεναριογράφος της σειράς που προσποιούνταν επί σειρά ετών ότι είχε καρκίνο - Η ιστορία που συγκλόνισε το Χόλιγουντ

Ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο "Anatomy of Lies" αφορά την σοκαριστική ιστορία της σεναριογράφου του Grey’s Anatomy που προσποιούνταν ότι είχε καρκίνο.

17 Οκτ 2024

Νίκολα Κόκλαν: "Έχω πλούσιο στήθος, αλλά δεν υπάρχει τίποτα γενναίο σε αυτό"

Η πρωταγωνίστρια του Bridgerton έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό "TIME" και μίλησε για το τι σημαίνει να σε βλέπουν ως plus-size ηρωίδα.

17 Οκτ 2024

30 χρόνια πριν: Όταν η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ήταν ζευγάρι με τον Αλέκο Συσσοβίτη

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο Αλέκος Συσσοβίτης έζησαν έναν μεγάλο έρωτα

16 Οκτ 2024

Ναυάγιο στην Κω: Η συγκλονιστική μαρτυρία της παιδιάτρου για τα νεκρά μωρά

"Σήμερα στο ναυάγιο ήταν δύο μικρά μωρά. Τα βλέπω ακόμα μπροστά μου", είπε στο "Βήμα της Κω"".