ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αντζελίνα Τζολί: Έκανε ασορτί τατουάζ με την κόρη της Βίβιεν και υπάρχει λόγος γι' αυτό

Η Αντζελίνα Τζολί μίλησε για το τατουάζ που μοιράζεται με την κόρη της.

Η 49χρονη Αντζελίνα Τζολί, αποκάλυψε σε μια νέα συνέντευξη στο CR Fashion Book ότι εκείνη και η 16χρονη κόρη της έκαναν όμοια τατουάζ κατά τη διάρκεια του διαστήματος που εργάζονταν στο μιούζικαλ "The Outsiders" του Μπρόντγουεϊ.

"Έκανα το "Stay Gold" με την κόρη μου Βιβ κατά τη διάρκεια του κοινού χρόνου που περάσαμε στο "Οutsiders"", εκμυστηρεύτηκε η Τζολί. Η φράση αναφέρεται στον τίτλο ενός από τα πρωτότυπα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο έργο, στο οποίο η Τζολί ήταν μία εκ των παραγωγών και η Βιβιέν ήταν βοηθός.

Όσον αφορά τη σημαντικότητα των ταττουάζ για αυτές τις δύο η Λάρα Κροφτ της καρδιάς μας δήλωσε: "Σημαίνει τόσα πολλά για εμάς, στην καθεμία ξεχωριστά και μαζί". Το τατουάζ αυτό η Τζολί το αποκάλυψε για πρώτη φορά τον Απρίλιο στην πρεμιέρα της παράστασης στο Μπρόντγουεϊ. Αυτό βρίσκεται στον καρπό της ηθοποιού ανάμεσα σε άλλα. Δεν ανέφερε σε ποιο σημείο του σώματός της το έχει κάνει η έφηβη κόρη της.

Τους προηγούμενους μήνες, εκτός από τα τατουάζ, μαμά και κόρη εμφανίστηαν στα ίδια χρώματα στα Tony Awards. Η μητέρα φόρεσε ένα βεραμάν ντραπέ στράπλες Atelier Versace φόρεμα από βελούδο και μια εσάρπα από το ίδιο ύφασμα. Το υπέροχο look της συμπλήρωναν μεγάλα χρυσά βραχιόλια και χρυσά σκουλαρίκια. Η Βίβιεν κινήθηκε στις ίδιες αποχρώσεις, με λευκό πουκάμισο, γιλέκο, παντελόνι και παπιγιόν σε βεραμάν χρώμα. Την εμφάνιση συμπλήρωσαν τα κλασσικά Converse All Star τα οποία ήταν επίσης σε βεραμάν χρώμα.

Διαβάστε Επίσης

Read Next

22 Οκτ 2024

"Μικρός Πικάσο": Ο 3χρονος από τη Γερμανία που δημιουργεί εντυπωσιακά έργα τέχνης

Ο 3χρονος Laurent Schwarz εισπράττει μέχρι και 6.500 ευρώ για κάθε έργο του.

22 Οκτ 2024

Γκουίνεθ Πάλτροου - Τιμοτέ Σαλαμέ: Το καυτό φιλί στο Central Park

Τι συμβαίνει ανάμεσα στην 52χρονη Γκουίνεθ Πάλτροου και τον 28χρονο Τιμοτέ Σαλαμέ;

Περισσότερα από

News

22 Οκτ 2024

Η Μαρία Ναυπλιώτου αγωνίζεται να επανέλθει στο φως

Η Μαρία Ναυπλιώτου επιστρέφει με ένα βραβευμένο έργο, πλάι στον Δημήτρη Αλεξανδρή, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Οδυσσέα Παπασπηλιοπούλου.

22 Οκτ 2024

Choi: Η ογδοντάχρονη Κορεάτισσα που διεκδικεί τον τίτλο της Μις Υφήλιος

Η 80χρονη Choi Soon-hwa γεννήθηκε το 1952, δηλαδή πολύ πριν υπάρξει καν ο πρώτος διαγωνισμός Μις Υφήλιος.

21 Οκτ 2024

Τζόρτζιο Αρμάνι:" Όταν πέθανε ο Σέρτζιο ένα κομμάτι μου πέθανε μαζί του. Ακόμα δεν ξέρω πώς άντεξα έναν τόσο τεράστιο πόνο"

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι στα 90 του χρόνια, μίλησε στην Corriere della Sera, για τους άνδρες της ζωής του και αποκάλυψε πολλά για την σεξουαλικότητά του.

21 Οκτ 2024
21 Οκτ 2024

"Τα σώματά μας θα χαθούν θα σβήσουν από μας θα μείνη μέχρι της συντελείας των αιώνων αυτό το "σε αγαπώ" που σου ψιθύρισα στις ώρες τις πιο κρυφές"

Στις 21 Οκτωβρίου 1907 γεννήθηκε ο Νίκος Εγγονόπουλος, ο άνθρωπος που μας δίδαξε τι σημαίνει "υπερρεαλισμός". ​

20 Οκτ 2024

O Andrew Garfield βρήκε έναν ασυνήθιστο τρόπο να συνοδεύσει την Florence Pugh στο κόκκινο χαλί

Με χάρτινο ομοίωμα της Φλόρενς Πίου ο Άντριου Γκάρφιλντ στο φεστιβάλ Κινηματογράφου Λονδίνου.

20 Οκτ 2024

Πέθανε η ηθοποιός Αλέκα Τουμαζάτου

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

20 Οκτ 2024

Αντζελίνα Τζολί: "Πώς να παίξεις την Μαρία αν δεν συνδεθείς, δεν μιλήσεις με Έλληνες"

Η Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε χθες στο Φεστιβάλ του Λονδίνου όπου παρουσιάστηκε η βιογραφική ταινία για την μεγάλη Ελληνίδα ντίβα της όπερας.