ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

P. Diddy: Ποια είναι (και πού βρίσκονται) τα 7 παιδιά του Sean 'Diddy' Combs;

Ο υπόδικος παραγωγός έχει περισσότερα παιδιά απ' όσα ψευδώνυμα. Επτά παιδιά από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες.

Τον Σεπτέμβριο του 2024 ο Diddy συνελήφθη από ομοσπονδιακούς πράκτορες αφού του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της απάτης, του sex trafficing και του εξαναγκασμού στην πορνεία. Η είδηση ​​ήρθε μετά από μια συνεχιζόμενη έρευνα από ομοσπονδιακούς πράκτορες, για τα φερόμενα εγκλήματα του Diddy.

Ο Diddy δεν ήταν παρών στην επιδρομή, ήταν όμως παρόντες οι γιοι του Justin και Christian όπου εθεάθησαν με χειροπέδες έξω από την βίλα της οικογένειας στο Μπέβερλι Χιλς. Ο Christian βρέθηκε στο επίκεντρο καταγγελιών (το Απρόλιο του 2024,) όταν μια γυναίκα τον κατηγόρησε ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά όταν δούλευε στο γιοτ του Diddy.

P. Diddy: Ποια είναι (και πού βρίσκονται) τα 7 παιδιά του Sean 'Diddy' Combs;

splash

O Christian Combs, 26 ετών

Τι λένε τα παιδιά του Diddy για την σύλληψη του πατέρα τους;

Τα παιδιά του Sean "Diddy" Combs για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή του πατέρα τους για σεξουαλικά εγκλήματα, μίλησαν για την υπόθεση αλλά απέφυγαν να αναφερθούν στις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πατέρας τους.

Στη δήλωσή τους, τα παιδιά του Diddy καταδικάζουν τις "φρικτές θεωρίες συνωμοσίας" που κυκλοφορούν για την εκλιπούσα μητέρα τους Κιμ Πόρτερ - την πρώην σύζυγο του ράπερ. "Έχουμε δει τόσες πολλές οδυνηρές και ψευδείς φήμες να κυκλοφορούν για τους γονείς μας, τη σχέση της Κιμ Πόρτερ και του Sean Combs, καθώς και για τον τραγικό θάνατο της μητέρας μας, που νιώθουμε την ανάγκη να μιλήσουμε", έγραψαν ο Quincy Brown και οι Christian, Jessie και D'Lila Combs σε κοινή δήλωση που μοιράστηκαν στα Instagrams τους το βράδυ της Τρίτης.

Η Πόρτερ, πρώην μοντέλο, και ο ράπερ έβγαιναν από το 1994 έως το 2007. Μαζί απέκτησαν τον γιο τους Christian, σήμερα 26 ετών, και τις δίδυμες κόρες Jessie και D'Lila, σήμερα 17 ετών. Η δήλωση των τριών παιδιών έρχεται μετά τη δημοσίευση ενός βιβλίου που φέρεται να γράφτηκε πριν από τον ξαφνικό θάνατό της το 2018 σε ηλικία 47 ετών.

Τα αδέλφια αποδόμησαν τα υποτιθέμενα απομνημονεύματα της Κιμ Πόρτερ, ένα βιβλίο 59 σελίδων που κυκλοφόρησε ως αυτοέκδοση στις 6 Σεπτεμβρίου. Είναι άγνωστο ποιος είναι ο πραγματικός συγγραφέας του βιβλίου. Το ψευδώνυμο Jamal T. Millwood θεωρείται ότι χρησιμοποιείται από έναν ερευνητή δημοσιογράφο που συνέγραψε το βιβλίο. Για τα παιδιά του Diddy και της Κιμ Πόρτερ πάντως, το βιβλίο είναι "100% ψεύτικο".

Quincy Taylor Brown

splash

Aπό αριστερά: Christian Casey Combs, Jessie James Combs, Justin Dior Combs, Chance Combs, στην μέση ο πατέρας Diddy και οι D'Lila Star Combs και ο Quincy Taylor Brown

"Οι ισχυρισμοί ότι η μαμά μας έγραψε ένα βιβλίο είναι απλά αναληθείς. Δεν το έκανε. Και οποιοσδήποτε ισχυρίζεται ότι έχει ένα χειρόγραφο, είναι λάθος", ανέφερε η δήλωσή τους.

seandiddy

instagram

Τα υποτιθέμενα απομνημονεύματα έχουν τίτλο "Οι χαμένες λέξεις της Κιμ" και βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τα Best Sellers του Amazon. Κοστίζει 25 δολάρια και ο συγγραφέας του αναφέρεται ως Jamal T. Millwood - ένα ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο ράπερ Tupac, σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους που υποστηρίζουν ότι είναι ακόμη ζωντανός. Ωστόσο, οι θεωρίες συνωμοσίες δεν σταματούν εδώ.

Τα παιδιά του Diddy αναγκάστηκαν να διαψεύσουν φήμες που θέλουν τη μητέρα τους να έχει δολοφονηθεί από τον ράπερ, μετά τις αποκαλύψεις για τα σεξουαλικά εγκλήματα που έχει διαπράξει. "Αν και ήταν απίστευτα δύσκολο να συμφιλιωθούμε με το πώς έγινε να μας την πάρουν πολύ νωρίς. Η αιτία του θανάτου της έχει διαπιστωθεί εδώ και καιρό. Δεν υπήρξε εγκληματική ενέργεια", έγραψαν τα παιδιά του Diddy.

Read Next

16 Οκτ 2024

Σκάνδαλο Diddy: Ο ράπερ "σπάει τη σιωπή" του - από τη φυλακή - με μια νέα ανάρτηση στο Instagram

Και ενώ οι διάσημοι φίλοιου Sean Diddy διαγράφουν τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αποστασιοποιηθούν από τον ράπερ εκείνος επιστρέφει με νέα ανάρτηση στο Instagram.

16 Οκτ 2024

H Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν φοβάται το εμπριμέ

Το ατρόμητο ενδυματολογικό στυλ μιας πολιτικού, που πάει κόντρα στην κοινωνική φαντασίωση μιας αλάνθαστης θηλυκότητας.

Περισσότερα από

News

16 Οκτ 2024

"Νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου στα 57" λέει η Κατερίνα Λέχου κοιτάζοντας τον χρόνο κατάματα

"Όταν κατέρρευσα και έπαθα κρίση πανικού, αντιλήφθηκα ότι δίνω πολλή σημασία στις γνώμες των άλλων".

16 Οκτ 2024
15 Οκτ 2024

"Ήμουν για 11 λεπτά στον παράδεισο"- Η μεταθανάτια εμπειρία της Σάρλοτ Χολμς

H Σάρλοτ Χολμς "πέθανε για 11 λεπτά" και αποκάλυψε τι είδε στην "άλλη πλευρά".

15 Οκτ 2024

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη με το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση "Η μεγάλη χίμαιρα"

Η πολυαναμενόμενη τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος, που αποτελεί σταθμό για τη νεοελληνική λογοτεχνία- Το καστ και τα γυρίσματα στην Ερμούπολη.

15 Οκτ 2024

Ντέμι Μουρ - Μπρους Γουίλις: Μια απέραντη αγάπη που κρατάει ζωντανή 37 χρόνια

Η αληθινά αξιοζήλευτη σχέση τους τελικά αποδεικνύει πώς ούτε το διαζύγιο, ούτε ο χωρισμός φέρνει το τέλος μιας αγάπης.

15 Οκτ 2024

Βέρα Γουάνγκ: "Ποιος να πιστέψει πως ένα κορίτσι σαν εμένα που παντρεύτηκε στα 40 θα έβγαζε χρήματα σχεδιάζοντας νυφικά; "

Ξεκίνησε την καριέρα της μετά τα 40. Αλλά η περιουσία της 75χρονης Βέρας Γουάνγκ που δημιούργησε την μεγαλύτερη αυτοκρατορία με νυφικά ανέρχεται σήμερα στα 270 εκατομμύρια.δολάρια.

15 Οκτ 2024

Ραλλού Μάνου: Η κορυφαία χορεύτρια που "τίμησε" την Ελλάδα και τις γυναίκες

Η σημαντική Ελληνίδα χορογράφος Ραλλού Μάνου έφυγε από τη ζωή στις 15 Οκτωβρίου 1988.

15 Οκτ 2024

Δίδυμα παντρεύονται δίδυμα και η ζωή μοιάζει σαν καθρέφτης

Οι 35χρονες γυναίκες γνώρισαν τους συζύγους τους το 2017 σε Φεστιβάλ Διδύμων στο Οχάιο

15 Οκτ 2024

"Εταίρα; Το παραδέχομαι. Κατάσκοπος; Ποτέ!": Η κινηματογραφική ζωή της Μάτα Χάρι

Η απόλυτη femme fatale έχει γίνει συνώνυμο με τον αχαλίνωτο αισθησιασμό και, τελικά, τη μοιραία προδοσία.

15 Οκτ 2024

Άννα Κυριακού: Η σπάνια φωτογραφία της 94χρονης σήμερα "Μπεμπέκας" 70 χρόνια πριν με τον Μίμη Φωτόπουλο

Η " Θεία Μπεμπέκα" σε ένα υπέροχο στιγμιότυπο από την δεκαετία του '50.