ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Måneskin: Ποιο είναι το "άτακτο" συγκρότημα και ο σκανδαλιάρης Νταμιάνο Νταβίντ;

Η πιο γνωστή ιταλική ροκ μπάντα, επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα.

Ήταν Σάββατο 22 Μαίου του 2021, όταν το ιταλικό ροκ συγκρότημα Måneskin, κατάφερε μέσα σε μια βραδιά να κατακτήσει όχι μόνο την πρωτιά στον διαγωνισμό της Eurovision, αλλά και τις καρδιές του κόσμου, λαμβάνοντας πολύ αγάπη και στη συνέχεια της καλλιτεχνικής τους πορείας.

Η δημιουργία του συγκροτήματος

Ξεκίνησαν ως εφηβικό συγκρότημα το 2016, από τη Ρώμη. Τα δύο μάλιστα από τα τέσσερα μέλη, η Victoria De Angelis και ο κιθαρίστας Thomas "Er Cobra” Raggi, μετρούσαν ήδη ένα χρόνο γνωριμίας, από το 2015 καθώς πήγαιναν μαζί στο ίδιο Λύκειο.

Αποφάσισαν λοιπόν να δημιουργήσουν ένα συγκρότημα, μη γνωρίζοντας ακόμα τη λαμπρή πορεία που θα χάραζε στο μέλλον. Ανέβασαν μια αγγελία στο facebook, αναζητώντας άτομα να πλαισιώσουν την μπάντα τους και κάπως έτσι εμφανίστηκε ο τραγουδιστής Damiano David και ο ντράμερ Ethan Torchio. Στην αρχή τραγουδούσαν στους δρόμους της πόλης και το 2017 ήρθε και η πρώτη αναγνωρισιμότητάς τους καθώς έλαβαν μέρος στο τηλεοπτικό talent show της Ιταλίας, X-factor, κατακτώντας τη δεύτερη θέση.

Το συγκρότημα - φαινόμενο της Ιταλίας

Μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα κατάφεραν να κερδίσουν τις καρδιές του κόσμου, και να σταθούν επάξια ανάμεσα στους καλύτερους του καλλιτεχνικού χώρου, κατακτώντας δεκαεπτά πλατινένιους και έξι χρυσούς δίσκους στην Ιταλία.

Tα μέλη του συγκροτήματος Måneskin

Ο frontman του συγκροτήματος είναι ο Damiano David, ο οποίος γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου του 1999, και είναι 25 χρονών. Στο μπάσο βρίσκεται το κορίτσι της παρέας, η Victoria De Angelis, η οποία γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου του 2000, είναι 24 ετών και έχει καταγωγή από την Ιταλία και την Δανία. Ακολουθεί ο Ethan Torchio, που είναι ο ντράμερ της μπάντας. Είναι γεννημένος στις 8 Οκτωβρίου του 2000, είναι και αυτός 24 ετών και το σήμα κατατεθέν του είναι τα μακριά μαύρα μαλλιά του. Τέλος έχουμε το νεότερο μέλος, τον Thomas Raggi. Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, είναι μόλις 23 ετών, καθώς έχει γεννηθεί στις 18 Ιανουαρίου το 2001 και έχει ως ψευδώνυμο το "Er Cobra”, που σημαίνει η κόμπρα. Είναι ένα ψευδώνυμο που του το έβγαλαν τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος και είναι ένα κοινό μυστικό, ήδη από τη συμμετοχή τους στο X- factor.

Eίναι ο Damiano David ο πιο hot άνδρας;

Aπό τη στιγμή που εμφανίστηκε πάνω στη σκηνή της Eurovision, έγινε ο κρυφός πόθος πολλών γυναικών. Σε κάθε του εμφάνιση, αποσπά αμέτρητα σχόλια θαυμασμού, κυρίως από τον γυναικείο πληθυσμό, που τον χαρακτηρίζουν ως τον πιο sexy άνδρα.

Ωστόσο η καρδιά του Damiano ανήκει στην κατά 3 χρόνια μεγαλύτερη του, Αμερικανίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια, την Dove Cameron. Η ίδια έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τους ρόλους της ως Liv και Maddie Rooney στη σειρά του Disney Channel Liv and Maddie, και ως Mal, κόρη της Maleficent, στις ταινίες του Disney Channel Descendants.

Η επιβεβαίωση της σχέσης τους ήρθε μέσα από ένα βίντεο που ανέβηκε στα social media, που έδειχνε τον Damiano και την Dove, να ανταλλάσουν παθιασμένα φιλιά, αγκαλιασμένοι στην παραλία στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Ο ερωτύλος Damiano David

Ωστόσο, ο κεντρικός τραγουδιστής των Måneskin, πριν ξεκινήσει τη σχέση του με τη νέα σύντροφό του, την Dove, διατηρούσε δεσμό από το 2014, με την 25χρονη influencer και μοντέλο, Giorgia Soleri. Μάλιστα είχαν αρραβωνιαστεί κιόλας. Το 2021, μετά την νίκη τους στη Eurovision, άρχισαν να διαδίδονται έντονα οι φήμες ότι το ζευγάρι περνάει κρίση, με την επιβεβαίωση του χωρισμού να έρχεται λίγο καιρό αργότερα, με ένα βίντεο που έδειχνε τον Damiano να φιλάει μιαν άλλη.

Τη σημαίνει το όνομα της μπάντας "Måneskin"

Το όνομα Måneskin, το σκέφτηκε και το πρότινε η Victoria. Η λέξη είναι στα Δανέζικα, προφέρεται μόνεσκιν και σημαίνει σεληνόφως. Επειδή η Victoria, έχει καταγωγή από τη Δανία, έτσι προήλθε η έμπνευση και τελικά η καθιέρωση του ονόματος στην πιο δημοφιλή πλέον μπάντα.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram.

Διαβάστε Επίσης

Read Next

Περισσότερα από

News

07 Σεπ 2024

Φεστιβάλ Βενείας 2024: Γιατί ο Χοακίν Φίνιξ εμφανίστκε με την μεγάλη του αδελφή και όχι με τη Ρούνι Μάρα

Ο Χοακίν Φίνιξ στην πρεμιέρα του "Joker: Folie à Deux" πόζαρε δίπλα στην αγαπημένη του αδερφή.

07 Σεπ 2024

Κάρεν Μπλίξεν: Η συναρπαστική ζωή της γυναίκας που έγραψε το "Πέρα από την Αφρική"

Η Μπλίξεν διεκδίκησε το δικαίωμα να γίνει συγγραφέας της δεκαετία του '30, όταν οι γυναίκες δεν έγραφαν σχεδόν ούτε καν σε περιοδικά.

07 Σεπ 2024

Μελάνια Τραμπ: "Το βιβλίο μου είναι ένα βαθιά προσωπικό και στοχαστικό ταξίδι"

H πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, δίνει μία πρώτη γεύση από τα απομνημονεύματά της με τίτλο "Melania".

07 Σεπ 2024

Σωτήρης Κοντιζάς: Τίτλοι τέλους για τον διάσημο σεφ και κριτή

Με μια λιτή ανακοίνωση στο Instagram ο Σωτήρης Κοντιζάς, μας λέει τι συμβαίνει.

07 Σεπ 2024

H μυθιστορηματική ζωή της Λι Μίλερ: μοντέλο, μούσα, φωτογράφος, πολεμική ανταποκρίτρια, ερωμένη

Μια συναρπαστική γυναίκα με μια συναρπαστική ζωή. Τώρα αναμένουμε την ταινία για τη ζωή της με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Γουίνσλετ.

07 Σεπ 2024

Τι συμβαίνει με την Adele και απέρριψε συναυλίες 200 εκατομμυρίων;

O λόγος είναι πολύ σημαντικός για την ίδια.

06 Σεπ 2024

Η εικόνα της πριγκίπισσας της Ουαλίας να πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η περιπέτεια της υγείας της Kέιτ Μίντλετον έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο και εκατομμύρια θαυμαστές της εύχονται να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της και να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.