ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μilli Vanilli: Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της μουσικής

Και η αποκάλυψη της απάτης κατά τη διάρκεια live εμφάνισης.

σκάνδαλα ήταν ανέκαθεν ελκυστικά στο φιλοθεάμον κοινό το οποίο διψάει για ευτράπελα, καυγάδες και την απομυθοποίηση διάσημων ανθρώπων. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η μιζέρια και η θλίψη του διάσημου "πουλάει" σαν τρελή. Είναι η βαθύτερη επιθυμία του απλού, καθημερινού ανθρώπου να δει ότι και οι διάσημοι και πλούσιοι περνάνε δύσκολα, έχουν προβλήματα και γίνονται ρεζίλι.

Είναι η βαθύτερη επιθυμία του απλού, καθημερινού ανθρώπου να δει ότι και οι διάσημοι και πλούσιοι περνάνε δύσκολα, έχουν προβλήματα και γίνονται ρεζίλι.

Ο κόσμος του Χόλιγουν και της μουσικής, εδώ και πολλά χρόνια κυριεύεται από σκάνδαλα, και όχι μόνο ερωτικής φύσεως. Σαφώς οι έρωτες και οι απιστίες των σταρ μονοπωλούν το ενδιαφέρον, αλλά είναι και κάποια άλλα γεγονότα που μένουν στην ιστορία, κυρίως γιατί είναι τόσο εξωφρενικά, που ακόμη και αυτοί με την πιο αχαλίνωτη φαντασία, δυσκολεύονται να τα πιστέψουν.

Ένα από αυτά, είναι και το σκάνδαλο των "Milli Vanilli" του συγκροτήματος που έπεσε σαν διάτων αστέρας στα μουσικά πράγματα στα τέλη της δεκαετίας του ’80 για να αποδειχθεί τελικά ότι ήταν μία από τις μεγαλύτερες απάτες στην ιστορία.

Το συγκρότημα αποτελούνταν από δύο τραγουδιστές, οι οποίοι ήταν διάσημοι για τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις και τα ιδιαίτερα χτενίσματά τους. Ο Ρομπ και ο Φαμπ, ήταν ένα από τα πιο καυτά μουσικά σχήματα της δεκαετίας του ’80 με επιτυχίες όπως το "Girl You Know It’s True" που παιζόταν αδιάκοπα από τα ραδιόφωνα όλου του κόσμου.

Το διάσημο ντουέτο βραβεύτηκε μάλιστα με Γκράμι στην κατηγορία πρωτοεμφανίζομενου, αλλά η πορεία του στη δισκογραφία έμελλε να είναι σύντομη. Στις 21 Ιουλίου του 1989, ενώ τραγουδούν στη σκηνή των βραβείων MTV, το playback κολλάει με αποτέλεσμα οι δυο τραγουδιστές να τα χάσουν. Αρχικά προσπάθησαν να χορέψουν και όταν τους ζητήθηκε να τραγουδήσουν ζωντανά, αποχώρησαν. Κάπως έτσι, ο Τύπος της εποχής άρχισε να πονηρεύεται, ότι μάλλον οι δύο εμφανίσιμοι κύριοι, δεν ήταν οι πραγματικοί τραγουδιστές των "Milli Vanilli".

Αρχικά προσπάθησαν να χορέψουν και όταν τους ζητήθηκε να τραγουδήσουν ζωντανά, αποχώρησαν. Κάπως έτσι, ο Τύπος της εποχής άρχισε να πονηρεύεται, ότι μάλλον οι δύο εμφανίσιμοι κύριοι, δεν ήταν οι πραγματικοί τραγουδιστές των "Milli Vanilli".

Το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε, επιβεβαίωσε τις αρχικές υποψίες: Ο μάνατζερ του συγκροτήματος, ηχογράφησε κάποια τραγούδια με τη συμμετοχή διάφορων τραγουδιστών, οι οποίοι ωστόσο δεν διέθεταν την κατάλληλη σκηνική παρουσία ώστε να γίνουν σταρ. Κάπως έτσι, απευθύνθηκε σε δύο μοντέλα, τους Φαμπ Μόρβαν και Ρομπ Πιλάτους, οι οποίοι θα ήταν το "πρόσωπο" του συγκροτήματος. Όπως ήταν φυσικό, το βραβείο Γκράμι τους αφαιρέθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ η καριέρα του συγκροτήματος πήρε την κατιούσα.

Πηγή: Mixanitouxronou

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

15 Αυγ 2024

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

13 Αυγ 2024

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

Περισσότερα από

News

20 Ιουλ 2024

"Ο Διάβολος φοράει Prada": 10 πράγματα που δεν ήξερες για την κωμωδία

Η αμοιβή της Στριπ, σε ποιον βάσισε την ερμηνεία της, οι σχεδιαστές που δεν έδιναν από φόβο ρούχα τους και πολλά, πολλά ακόμη!

16 Ιουλ 2024

Αντζέλικα Χιούστον: Η υπεργυναίκα που έκλαιγε 3 ολόκληρες μέρες για τον Τζακ Νίκολσον

"Αν είχες τα κότσια θα με παντρευόσουν", του είχε πει κάποτε για να πάρει την κυνική απάντηση: "Να σε παντρευτώ; Αστειεύεσαι;".

10 Μαϊ 2024

"Σταμάτησα να μιλάω για μένα και άρχισα να την ακούω": Πώς κέρδισε ο Κερκ Ντάγκλας τη γυναίκα του

Η ιστορία αγάπης του Κερκ Ντάγκλας και της Αν Μπάιντενς κράτησε 65 χρόνια, αν και είχε αρχίσει με μια απόρριψη.

10 Απρ 2024

O άλλος Ουίλιαμ. Ο άγνωστος, playboy πρίγκιπας της Αγγλίας που ερωτεύτηκε κάποια σαν τη Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ του Κλούτσεστερ ήταν 4ος στη σειρά διαδοχής, αγάπησε με πάθος ένα διαζευγμένο μοντέλο και πέθανε με μυστηριώδη τρόπο σε αεροπορικό δυστύχημα.

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.