ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το παράξενο προαίσθημα της πριγκίπισσας Νταϊάνα για το μέλλον της

Ο προσωπικός μπάτλερ της πριγκίπισσας, Πολ Μπάρελ, επιβεβαιώνει πως γνώριζε πολλές από τις ανησυχίες που την κατέκλυζαν λίγους μήνες πριν τον θάνατό της.

Diana

Ο αναπάντεχος θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 31 Αυγούστου του 1997, έναν μόλις χρόνο έπειτα από την οριστικοποίηση του διαζυγίου της με τον πρίγκιπα Κάρολο, συνοδεύτηκε από πολλές συνωμοτικές ιστορίες και παραπλανητικές εκδοχές που έθεταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου την βασιλική οικογένεια. Οι σχέσεις μεταξύ της πριγκίπισσας αλλά και των Βρετανών royals είχαν ψυχρανθεί ιδιαίτερα, έπειτα από την απόφαση της Νταϊάνα να μιλήσει ανοιχτά τόσο για την περιοριστική ζωή στο Παλάτι, όσο και για τον καθόλου τρυφερό πρώην σύζυγό της. Από την συνέντευξη αυτή προέκυψε μια από τις διασημότερες φράσεις για την οποία έμεινε αξέχαστη στους εκατομμύρια τηλεθεατές η πριγκίπισσα, επισημαίνοντας πως "στον γάμο αυτό, ήμασταν τρεις" αναφερόμενη φυσικά στην μελλοντική σύζυγό του Καρόλου, Καμίλα.

Το παράξενο προαίσθημα της πριγκίπισσας Νταϊάνα για το μέλλον της

H αγαπημένη πριγκίπισσα του λαού πίστευε πως θα πεθάνει σε νεαρή ηλικία, κάτι που φρόντισε να το εκμυστηρευτεί στον πρώην βασιλικό βοηθό.

Κανένας, ωστόσο, δεν γνώριζε με βεβαιότητα τι πραγματικά συνέβαινε στην μεταξύ τους σχέση, εκτός από τους πολύ κοντινούς ανθρώπους γύρω τους. Ένας από αυτούς υπήρξε και ο προσωπικός μπάτλερ της πριγκίπισσας, Πολ Μπάρελ, ο οποίος μετά τον άδικο χαμό της επιβεβαίωσε πως γνώριζε πολλές από τις ανησυχίες που είχε αναπτύξει η Νταϊάνα για το μέλλον της. Με ένα περίεργο, ίσως και ανεξήγητο τρόπο, η αγαπημένη πριγκίπισσα του λαού πίστευε πως θα πεθάνει σε νεαρή ηλικία, κάτι που φρόντισε να το εκμυστηρευτεί στον πρώην βασιλικό βοηθό. Σε μήνυμα που είχε στείλει σε εκείνον λίγους μήνες πριν το τραγικό δυστύχημα, η Νταϊάνα σημείωνε πως είχε ένα περίεργο προαίσθημα πως ο σύζυγός της θα την εκδικηθεί, σχεδιάζοντας κάτι πολύ άσχημο εναντίον για εκείνη, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για τον γάμο του με την Καμίλα.

diana

Η επιστολή αυτή ήταν και ο λόγος που ο πρίγκιπας Κάρολος ανακρίθηκε την ίδια χρονιά ως ύποπτος για τον χαμό της πριγκίπισσας από την Scotland Yard, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν περαιτέρω αποδείξεις της πιθανής ενοχής του. Πέραν όμως της επιστολής αυτής, η Νταϊάνα φαίνεται πως ήταν από νωρίς πεπεισμένη ότι θα πεθάνει νέα καθώς ανησυχούσε υπερβολικά για το μέλλον των δύο παιδιών της. Με το προαίσθημα να την καθοδηγεί και πάλι, ο Μπάρελ αποκάλυψε πως η πριγκίπισσα είχε δημιουργήσει ηχητικά ντοκουμέντα με συμβουλές για την ανατροφή των παιδιών της, με σκοπό να παραδοθούν στον πρίγκιπα Χάρι και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ καθώς θα μεγάλωναν. "Μου εξήγησε ότι έφτιαξε τις κασέτες για την ημέρα που δεν θα βρισκόταν κοντά στους δύο γιούς της" δήλωσε ο προσωπικός της βοηθός μερικά χρόνια αργότερα.

diana

Όπως απεδείχθη αυτό δεν ήταν άλλο από την κηδεία της, την οποία παρακολούθησαν ζωντανά αλλά και μέσω των τηλεοπτικών δεκτών εκατομμύρια

Η τραγική μοίρα της πριγκίπισσας της Ουαλίας φαίνεται πως ήταν ήδη προδιαγραμμένη αφού αστρολόγος που παρακολουθούσε στενά την βασιλική οικογένεια και φέρεται ότι επικοινωνούσε με την Νταϊάνα αποκάλυψε το 2017 στην βρετανική εφημερίδα The Sun ότι είχε προβλέψει ένα πολύ μεγάλο γεγονός στο μέλλον της. Όπως απεδείχθη αυτό δεν ήταν άλλο από την κηδεία της, την οποία παρακολούθησαν ζωντανά αλλά και μέσω των τηλεοπτικών δεκτών εκατομμύρια κόσμος σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

18 Σεπ 2024

60 χρόνια πριν: Όταν η Άννα Μαρία παντρευόταν με ιβουάρ νυφικό τον Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ στην Μητρόπολη Αθηνών

Στις 18 Σεπτεμβρίου του 1964 πραγματοποιήθηκαν οι βσιλικοί γάμοι στην Μητρόπολη Αθηνών.

18 Σεπ 2024

Όταν ο γνωστός κωμικός Γιάννης Γκιωνάκης πυροβόλησε την σύντροφό του Αφροδίτη Κοζανιτά

Το ερωτικό σκάνδαλο της δεκαετίας του ’80 με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Γκιωνάκη, 40 χρόνια πριν.

Περισσότερα από

Stories

18 Σεπ 2024

Γκρέτα Γκάρμπο: "Μιλάω μόνη μου, στον εαυτό μου"

Η Γκρέτα Γκάρμπο μιλάει για τη ζωή με την κατάθλιψη μέσα από 36 επιστολές.

17 Σεπ 2024

40 χρόνια πριν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ έδωσαν το πρώτο τους φιλί

Ένα ξεχασμένο αλλά πολύ δυνατό ειδύλλιο που κράτησε 7 χρόνια.

17 Σεπ 2024

57 χρόνια πριν: O γάμος του Διονύση Σαββόπουλου με την αγαπημένη του Άσπα ήταν λιτός και κομψός

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η σύζυγός του, Ασπασία Αραπίδου, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 28 Οκτωβρίου του 1967.

16 Σεπ 2024

Όταν η Μαρία Κάλλας ήταν 108 κιλά και έγραφε συνταγές για να νιώθει χορτασμένη

Η μάχη με τα κιλά της και οι ανελέητες δίαιτες της μεγάλης ντίβας που απεβίωσε 16 Σεπτεμβρίου 1977.

14 Σεπ 2024

Γκρέις Κέλι: Η γυναίκα που έγραψε μόνη της την κομψή τραγωδία της ζωής της

Πολλές τη μιμήθηκαν αλλά καμμιά ποτέ δεν κατάφερε να αποκτήσει τη sui generis αρχοντιά της και το iconic στυλ της.

14 Σεπ 2024

Μαρίκα Κρεβατά -Γ ιώργος Γαβριηλίδης: Ο κρυφός έρωτας που κράτησε 40 χρόνια

Μια αληθινή ιστορία αγάπης που κράτησε σχεδόν σαράντα χρόνια.

13 Σεπ 2024

Κυβέλη Θεοχάρη: Η εγγονή της Κυβέλης ήταν μια σπουδαία ηθοποιός που όλοι την θυμόμαστε από μια μόνο ταινία

Οι θεατρικές και κινηματογραφικές επιτυχίες της εγγονής της μεγάλης πρωταγωνίστριας και οι δημόσιες σχέσεις στο ιδιαίτερο γραφείο του Ανδρέα Παπανδρέου.

13 Σεπ 2024

Κάρολος Κουν: "Πρέπει να πιστεύεις στα θαύματα για να συμβούν θαύματα"

Η ζωή και το έργο μέσα από τα λόγια του ίδιου του Καρόλου Κουν, του "εραστή" του θεάτρου.