ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Δεν έχω δει πότε από κοντά τη μαμά μου να χορεύει": Η τρυφερή ιστορία μαμάς και κόρης που μοιράζονται το ίδιο πάθος... το μπαλέτο

"Το να έχεις αυτόν τον κοινό παρονομαστή είναι μαγικό", λέει η μπαλαρίνα του Αμερικανικού Θεάτρου Μπαλέτου της Νέας Υόρκης Chloe Misseldine για τη σχέση της με τη μαμά της Yan Chen.

Η 22χρονη Chloe Misseldine είναι μπαλαρίνα του Αμερικανικού Θεάτρου Μπαλέτου της Νέας Υόρκης και παραδέχεται στο περιοδικό PEOPLE, ότι όταν ήταν μικρή δεν της άρεσε το μπαλέτο, αλλά διαφορετικές ασχολίες.

"Η μαμά μου χόρευε επαγγελματικά, ενώ εγώ το έβλεπα απλώς ως χόμπι. Μόνο όταν ήμουν πολύ μεγαλύτερη, περίπου 13, 14, 15 ετών, άρχισα να συμμετέχω σε παραστάσεις και έτσι μάλλον γεννήθηκε το πάθος. Λατρεύω να βρίσκομαι στη σκηνή, λατρεύω την ένταση" παραδέχεται η ίδια.

Η Misseldine εντάχθηκε στην ομάδα ως έφηβη και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 2018 για να ενταχθεί στο Studio Company του ABT.

"Είναι πραγματικά υπέροχο και μόνο να την βλέπεις να ανθίζει σε μια όμορφη χορεύτρια", λέει στο PEOPLE η Yan Chen, πρώην σολίστ του ABT, η οποία τώρα εργάζεται ως Διευθύντρια Προβών, ABT Studio Company και Κύρια Καθηγήτρια, ABT JKO School Pre-Professional Division. "Από την άλλη πλευρά, είναι απλά η ιδιόρρυθμη Χλόη μας, τόσο αστεία και τόσο γλυκιά".

Η Chen μεγάλωσε στο Ορλάντο της Φλόριντα με τη μαμά της - πρώην σολίστ του ABT που εκπαιδεύτηκε στη Σχολή Χορού της Σαγκάης στην Κίνα - καθώς και με τον μπαμπά Peter και τα αδέλφια Adam και Jake.

Το 1986, η Chen επιλέχθηκε ως μία από τις πρώτες διεθνείς φοιτήτριες ανταλλαγής για να σπουδάσει στη Σχολή Μπαλέτου του Σαν Φρανσίσκο, ενώ τελικά εντάχθηκε στο American Ballet Theater το 1993.

Και είναι κάπως παράδοξο που η Misseldine δεν έχει δει ποτέ τη μητέρα της να χορεύει δια ζώσης. "Την έχω δει μόνο σε βίντεο. Όταν γεννήθηκα, είχε ήδη σταματήσει να χορεύει", λέει η Misseldine. "Αλλά την είδα σε βίντεο να χορεύει το "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" με το ABT και ήταν τόσο όμορφη".

"Το μπαλέτο έκανε τη σχέση μας πιο δυνατή"

"Είναι υπέροχο να έχεις κάποιον τόσο κοντά σου που σε καταλαβαίνει. Το να έχεις αυτόν τον κοινό παρονομαστή είναι τόσο καταπληκτικό και μαγικό", λέει η Misseldine.

"Πηγαίνουμε για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο ή καφέ και δουλεύουμε στο ίδιο κτίριο, αλλά δεν διασταυρωνόμαστε συχνά", λέει η Misseldine. "Αν θέλουμε να κάνουμε παρέα, κάνουμε. Αλλά ξέρει ότι αν χρειάζομαι χώρο, θα μου τον δώσει".

Η ένδοξη στιγμή της Misseldine

Όταν η Misseldine ονομάστηκε κύρια χορεύτρια του ABT, ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για εκείνη και τη μητέρα της.

Πώς συνέβη; Η Susan Jaffe, καλλιτεχνική διευθύντρια του American Ballet Theater, ανέβηκε στη σκηνή μετά την απογευματινή παράσταση της "Λίμνης των Κύκνων" στη Μητροπολιτική Όπερα και έκανε την αιφνιδιαστική ανακοίνωση.

"Ήταν το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτόμουν μετά την παράσταση της Λίμνης των Κύκνων", λέει η Misseldine. "Ήταν απλώς μια τόσο ένδοξη στιγμή στο χρόνο, το να είναι τόσο το κοινό όσο και ο θίασος μέρος αυτού, ήταν απλά καταπληκτικό".

Τα τρυφερά λόγια της μαμάς της

Η Chen λέει ότι η κόρη της είναι ένα "πολύ προσγειωμένο κορίτσι και για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό".

"Είμαστε πολύ τυχεροί και τυχερές που έχουμε αυτόν τον ιδιαίτερο δεσμό", προσθέτει η περήφανη μαμά. "Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είναι ένα πολύ ευγενικό, γλυκό άτομο".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram.

Read Next

12 Σεπ 2024

Το εστιατόριο 3 αστεριών Michelin, "κρύβεται" σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου

Το Geranium βρίσκεται στην πρώτη θέση ανάμεσα στα 50 κορυφαία εστιατόρια του κόσμου.

Περισσότερα από

Stories

11 Σεπ 2024

Μαρίκα Κοτοπούλη - Ίωνας Δραγούμης. Ένας δύσκολος έρωτας σαν αρχαία τραγωδία

Αυτό είναι το χρονικό μίας από τις πιο παθιασμένες και δύσκολες ιστορίες αγάπης στην Ελλάδα.

10 Σεπ 2024

30+ χρόνια πριν: Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου σε παραλία του Πηλίου

Μιχάλης Ρέππας - Θανάσης Παπαθανασίου: Μια σχέση ζωής.

09 Σεπ 2024

"Έκανα μια έκφυλη πράξη και ζητώ συγγνώμη": Ο Χιου Γκραντ & η Λιζ Χάρλεϊ έζησαν έναν παράφορο έρωτα

Ο πρωταγωνιστής του μεγαλύτερου σκανδάλου των 90s, έζησε μια ιστορία αγάπης με απιστίες, σκάνδαλα & τρελό έρωτα

08 Σεπ 2024

Έλενα Ακρίτα: Νύφη στον πρώτο της γάμο

Κι όμως η Έλενα Ακρίτα, πριν τον Κώστα Αρζόγλου και τον Γιώργο Κυρίτση, υπήρξε παντρεμένη με τον συγκοινωνιολόγο Νάσο Κόκκινο.

08 Σεπ 2024

Τον αποκαλούσε "πατέρα": Η άγνωστη σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρίγκιπα Φίλιππου

"Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν λογικό άνθρωπο να αφήνει εσένα για την Καμίλα".

08 Σεπ 2024

Η σπάνια φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα με πολύ μακριά μαλλιά

Κι όμως πριν το θρυλικό Pixie Cut, που τάραξε τα συμβατικά πρότυπα στη δεκαετία του ’90, η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε μακριά μαλλιά

08 Σεπ 2024

Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης: Ο υπάλληλος που μια ζεστή μέρα στη ΔΕΘ, ανακάλυψε τον φραπέ

Με την Έκθεση η πόλη, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, νιώθοντας έστω για λίγο, πως η συμπρωτεύουσα έχει πρωτεύουσα σημασία.

08 Σεπ 2024

Λέλα Καραγιάννη: Η πολύτεκνη μάνα της Αντίστασης

Η ηρωίδα-κατάσκοπος Λέλα Καραγιάννη στις 8 Σεπτεμβρίου 1944 εκτελέστηκε από τα γερμανικά στρατεύματα μαζί με άλλους συναγωνιστές της λίγες μέρες πριν από την Απελευθέρωση.

07 Σεπ 2024

"Όταν βγήκα ραντεβού με τη μαθήτριά μου Βούλα Ζουμπουλάκη, την άλλη μέρα παραιτήθηκα από το Εθνικό"

Ο μεγάλος ηθοποιός Δημήτρης Μυράτ είχε μια όμορφη ερωτική ιστορία με την μαθήτριά του Βούλα Ζουμπουλάκη.