ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Χέδερ Λόκλιαρ: Η τραγική ιστορία της "Αμάντα" του "Melrose Place"

Η "αγαπημένη ξανθιά" των Αμερικανών και η κατάρρευση ενός ειδώλου.

Το 1981, συστήθηκε στον κόσμο, ως "Σάμι Τζο" στη θρυλική σαπουνόπερα "Δυναστεία". Για τα επόμενα 8 χρόνια, έγινε η "αγαπημένη ξανθιά" των Αμερικανών και όχι μόνο, τηλεθεατών. Στις αρχές της δεκαετίας του 90, την είδαμεμ στην άλλη πετυχημένη σειρά "Melrose Place", κρατώντας με ιδιαίτερη επιτυχία το ρόλο της κακιάς, "Αμάντα".

Η αλήθεια είναι ότι η 62χρονη σήμερα Χέδερ Λοκλίαρ ήταν από τα αγαπημένα πρόσωπα των tabloids, κυρίως, λόγω της προσωπικής της ζωής. Το 1986, παντρεύτηκε τον πρώην σύζυγο της Πάμελα Άντερσον τον ντράμερ των Motley Crue, Tommy Lee. Αλλά ο γάμος τους, κράτησε μέχρι το 1993.

Το 1994 σε μια δεύτερη προσπάθεια να φτιάξει την ζωή της παντρεύτηκε τον κιθαρίστα των Bon Jovi, Richie Sambora, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, την Ava. Ωστόσο, το ζευγάρι χώρισε το 2007.

Έπειτα από το δεύτερο διαζύγιο ξεκινάει η πρώτη της μεγάλη "μάχη" με τους προσωπικούς της δαίμονες. Νοσηλεύεται για 1 μήνα, σε ιδιωτική κλινική με κατάθλιψη.

Λίγους μήνες μετά, συλλαμβάνεται να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και χαπιών. Και κάπου εκεί ξεκινάει ο προσωπικός της κατήφορος. Συλλήψεις, επεισόδια βίας, επίθεση σε αστυνομικό, ξεσπάσματα, εισαγωγές σε ιδιωτικές κλινικές κι ένας αρραβώνας που διαλύθηκε άδοξα (αφού πρώτα του επιτέθηκε σε κατάσταση αμόκ, τραυματίζοντάς τον) με τον συμπρωταγωνιστή της στο "Melrose Place", Τζακ Βάγκνερ. Ο χωρισμός τής στοιχίζει, για να νοσηλευτεί και πάλι σε κλινική απεξάρτησης.

Η εικόνα της απέχει πολύ από εκείνη της λαμπερής σταρ, ενώ το 2012 έκανε και την πρώτη απόπειρα αυτοκτονίας. Νοσηλεύτηκε και πάλι, ενώ κατά την έξοδό της δήλωνε ότι άφησε πίσω τον εφιάλτη των ναρκωτικών και του αλκοόλ. Αλλά, έμειναν οι υποσχέσεις. Τον περασμένο Φεβρουάριο, υπήρξε ακόμη ένα – πολύ σοβαρό αυτή τη φορά – επεισόδιο, όπου η ηθοποιός σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε ακόμη και στους αστυνομικούς, που έφτασαν στο σπίτι της, μετά από κλήση που έλαβαν. Νοσηλεύτηκε και πάλι σε κλινική, για να πάρει εξιτήριο λίγο αργότερα. Για να φτάσουμε, στο τελευταίο επεισόδιο, στις 17 Ιουνίου, όπου η Χίδερ Λοκλίαρ προσπάθησε να πνίξει τη μητέρα της, και κατόπιν να αυτοκτονήσει.

Η ιστορία της αγαπημένης "Σάμι Τζο" έχει συγκινήσει όχι μόνο τον απλό κόσμο, αλλά και τους συναδέλφους της, που εύχονται στη "μάχη" αυτή με τους προσωπικούς της δαίμονες, να βγει νικήτρια!

Το 2008 είχε συλληφθεί κατηγορούμενη για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών, ενώ το 2012 είχε παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Jack Wagner ξανά μετά από επεισόδιο βίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια μπαινοβγαίνει σε κέντρα αποτοξίνωσης και φήμες θέλουν τον περασμένο Ιανουάριο να είχε μπει σε κλινική για πέμπτη φορά.

Η Χέδερ Λοκλίαρ υπήρξε παντρεμένη με τον ντράμερ Τόμι Λι από το 1986 μέχρι το 1993 και με τον Ρίτσι Σαμπόρα από το 1994 μέχρι το 2007, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη, την Άβα που είναι σήμερα 20 ετών. Είχε επίσης σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στο Melrose Place, Τζακ Ουάγκερ. Αρραβωνιάστηκαν το 2011 και χώρισαν μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνοT

Read Next

21 Σεπ 2024

Η άγνωστη ιστορία το πρώτου emoji "SMILEY"

Πριν από 42 χρόνια δημιουργήθηκε το πρώτο "smiley".

19 Σεπ 2024

Όταν ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις χώρισε την Ιζαμπέλ Ατζανί με φαξ... τη στιγμή που έμαθε ότι περιμένουν παιδί

Ο Ντάνιελ Μάικλ Μπλέικ Ντέι-Λιούις - "σερ" από το 2014 - γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 1957 στο Λονδίνο.

Περισσότερα από

Stories

19 Σεπ 2024

Τζάκι Κόλινς: Η διάσημη συγγραφέας που έζησε στη σκιά της αδελφής της Τζόαν Κόλινς

Η αδελφή της Τζόαν Κόλινς έγραψε 32 μυθιστορήματα και πούλησε 500 εκατομμύρια βιβλία, γράφοντας για τις κρυφές αμαρτίες των πλουσίων και διασήμων. Και δεν ήταν και πολύ αγαπημένες με την διάσημη αδελφή της.

18 Σεπ 2024

60 χρόνια πριν: Όταν η Άννα Μαρία παντρευόταν με ιβουάρ νυφικό τον Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ στην Μητρόπολη Αθηνών

Στις 18 Σεπτεμβρίου του 1964 πραγματοποιήθηκαν οι βσιλικοί γάμοι στην Μητρόπολη Αθηνών.

18 Σεπ 2024

Όταν ο γνωστός κωμικός Γιάννης Γκιωνάκης πυροβόλησε την σύντροφό του Αφροδίτη Κοζανιτά

Το ερωτικό σκάνδαλο της δεκαετίας του ’80 με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Γκιωνάκη, 40 χρόνια πριν.

18 Σεπ 2024

Γκρέτα Γκάρμπο: "Μιλάω μόνη μου, στον εαυτό μου"

Η Γκρέτα Γκάρμπο μιλάει για τη ζωή με την κατάθλιψη μέσα από 36 επιστολές.

17 Σεπ 2024

40 χρόνια πριν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ έδωσαν το πρώτο τους φιλί

Ένα ξεχασμένο αλλά πολύ δυνατό ειδύλλιο που κράτησε 7 χρόνια.

17 Σεπ 2024

57 χρόνια πριν: O γάμος του Διονύση Σαββόπουλου με την αγαπημένη του Άσπα ήταν λιτός και κομψός

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η σύζυγός του, Ασπασία Αραπίδου, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 28 Οκτωβρίου του 1967.

16 Σεπ 2024

Όταν η Μαρία Κάλλας ήταν 108 κιλά και έγραφε συνταγές για να νιώθει χορτασμένη

Η μάχη με τα κιλά της και οι ανελέητες δίαιτες της μεγάλης ντίβας που απεβίωσε 16 Σεπτεμβρίου 1977.

14 Σεπ 2024

Γκρέις Κέλι: Η γυναίκα που έγραψε μόνη της την κομψή τραγωδία της ζωής της

Πολλές τη μιμήθηκαν αλλά καμμιά ποτέ δεν κατάφερε να αποκτήσει τη sui generis αρχοντιά της και το iconic στυλ της.