ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ξέρεις πώς είναι να δουλεύεις για έναν κροίσο;

Ο Μπράιαν Ντάνιελ, προσωπικός βοηθός δισεκατομμυριούχων μας αποκαλύπτει (κάποια) από τα μυστικά των κροίσων.

Ο Μπράιαν Ντάνιελ είναι ο κορυφαίος εμπειρογνώμονας σε θέματα παροχής υπηρεσιών σε διασημότητες, βασιλικές οικογένειες και δισεκατομμυριούχους.

Ο 30χρονος ξεκίνησε ως personal trainer στην ελίτ του Χόλιγουντ και σύντομα γνωρίστηκε με κορυφαίους πράκτορες, παραγωγούς, μάνατζερ, δικηγόρους και δημοσιογράφους από τη βιομηχανία του θεάματος.

O Μπράιαν Ντάνιελ με τους πελάτες του Άλεκ Μπάλντουιν, Ντέιβιντ Καραντάιν και Βινς Νιλ

Σήμερα ο Μπράιαν είναι ιδιοκτήτης του The Celebrity Personal Assistant Network όπου παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, σε πλούσιους και διάσημους.

Τα άτομα που τοποθετεί σε τέτοιες θέσεις είναι υπεύθυνα για τα πάντα, από το να τηρούνται τα χρονοδιαγράμματα για ελικόπτερα, γιοτ και ιδιωτικά τζετ μέχρι την κάνουν κρατήσεις στα πιο αποκλειστικά εστιατόρια και να φροντίζουν να βρίσκεται όταν πρέπει στο τραπέζι το αγαπημένο ποτό του αφεντικού τους.

book-about-working-with-the-high-net

Το βιβλίο του Μπράιαν Ντάνιελ "The Celebrity Personal Assistant Network"

Ο Μπράιαν Ντάνιελ μίλησε στο Business Inside για το πώς είναι να δουλεύεις με μεγιστάνες.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του σε αυτήν τη δουλειά, έμαθε μερικά πράγματα για τις συνήθειες, τις προτιμήσεις και τις ιδιαιτερότητες των πλούσιων.

Πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τους δισεκατομμυριούχους

#1. Οι δισεκατομμυριούχοι θέλουν αυτό που δεν μπορείτε να έχετε εσείς

Οι περισσότεροι δισεκατομμυριούχοι, τουλάχιστον οι αυτοδημιούργητοι, δεν φτάνουν εκεί που είναι εφησυχάζοντας. Τις περισσότερες φορές κινούνται ανταγωνιστικά.

"Ακόμα κι αν είστε ένας από τους πραγματικά συντηρητικούς δισεκατομμυριούχους όπως ο Γουόρεν Μπάφετ, υπάρχει μια συγκεκριμένη πίεση για ανταγωνισμό. Αυτό είναι μόνο μέρος των κινήτρων τους", λέει ο Ντάνιελ στο Business Insider. "Σε πολλούς δισεκατομμυριούχους αρέσει να καυχιούνται, έχοντας πρόσβαση σε πράγματα στα οποία οι άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν να έχουν". Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει είσοδο σε πριβε κλαμπ, διακοπές σε ιδιωτικά νησιά μόνο με πρόσκληση ή σε μοναδικά έργα τέχνης. Ακόμη και όταν είσαι υπερπλούσιος, θέλεις να συμβαδίσεις ή να ξεπεράσεις τους άλλους κροίσους.

#2. Οι κροίσοι αγαπούν τις διασημότητες και θα πληρώσουν για την πρόσβαση τους σε αυτές

Οι διάσημοι και οι δισεκατομμυριούχοι έχουν μεγάλες διαφορές. Πρώτον, οι διασημότητες "δεν έχουν τόσα χρήματα, τηρουμένων των αναλογιών", είπε ο Ντάνιελ, προσθέτοντας ότι "όλοι γνωρίζουν πως πολλοί από αυτούς δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς τους". Αλλά έχουν κάτι που θέλουν πολλοί δισεκατομμυριούχοι: φήμη και λάμψη. Οι πλούσιοι συχνά πληρώνουν για να έχουν κάποιον διάσημο στα γιοτ τους ή σε κάποια ιδιωτική εκδήλωση που διοργανώνουν, λέει ο Ντάνιελ. Μερικές φορές, η διασημότητα χρεώνει μια αμοιβή, αλλά συχνά, η ανταμοιβή είναι η εμπειρία του τρόπου ζωής των δισεκατομμυριούχων, όπως ξενοδοχεία πέντε αστέρων, ιδιωτικά αεροπλάνα, όλα τα πολυτελή παρελκόμενα.

#3. Μην περιμένετε να γίνετε πλούσιοι μόνο και μόνο επειδή δουλεύετε γι΄αυτούς

Ο Ντάνιελ είπε ότι αυτό μπορεί να ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για προσωπικό, όπως οι προσωπικοί βοηθοί. Λέει ότι αρκετοί δισεκατομμυριούχοι θέλουν να προσλάβουν κάποιον για να κάνει μια δουλειά 300.000 δολαρίων τον χρόνο για 100.000 δολάρια.

#4. Τα μετρητά είναι το παν

Εάν πρόκειται να απευθύνετε οποιουδήποτε είδους δύσκολο αίτημα, "είναι πολύ σημαντικό να έχετε μετρητά", είπε ο Ντάνιελ.

Αν για παράδειγμα θέλετε να κάνετε κράτηση για κένα νέο εστιατόριο, τα μετρητά είναι απαραίτητα. "Πριν καν αρχίσω να μιλάω, δίνω χρήματα στον μετρ και στον γενικό διευθυντή για να τραβήξω την προσοχή τους γιατί πρόκειται να ζητήσω ένα θαύμα", είπε.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

25 Σεπ 2024

Νίκη Λινάρδου: H πρωταγωνίστρια που ζήλευε περισσότερο απ όλες η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ο γάμος με τον Σακελλάριο, η κόντρα με τη Βουγιουκλάκη και το ξαφνικό τέλος της.

25 Σεπ 2024

Χέδερ Λόκλιαρ: Η τραγική ιστορία της "Αμάντα" του "Melrose Place"

Η "αγαπημένη ξανθιά" των Αμερικανών και η κατάρρευση ενός ειδώλου που σήμερα κλείνει τα 62.

Περισσότερα από

Stories

25 Σεπ 2024

8 χρόνια πριν, η Ράνια Τζίμα φόρεσε το ονειρεμένο minimal νυφικό που είναι ιδανικό για τις νύφες που παντρεύονται με πολιτικό γάμο

Το εντυπωσιακό bridal look της Ράνιας Τζίμα τοι 2016 αποτελεί έμπνευση για τις σύγχρονες νύφες.

24 Σεπ 2024

Μαίρη Χελιώτη | Ο δικός της fashion κόσμος σε ένα τυπικό 24ωρο

"Οι καλές ανθρώπινες σχέσεις είναι πηγή έμπνευσης και σε συνδυασμό με τον μοναδικό παλμό της πόλης μας αποτελούν ευλογία στη ζωή μας" σημειώνει η Μαίρη Χελιώτη.

24 Σεπ 2024

21 θανάσιμες μαχαιριές: Το χρονικό της συγκλονιστικής δολοφονίας του Νίκου Σεργιανόπουλου

Ήταν 4 Ιουνίου του 2008, πριν από δεκατρία χρόνια, όταν η είδηση έσκασε σαν βόμβα.

24 Σεπ 2024

Έχασε 11 από τα 21 παιδιά του- Ο φιλάνθωπος οραματιστής Άρθουρ Γκίνες και η τραγική του ιστορία

Η οικογένεια Γκίνες εξακολουθούσε να βρίσκεται ανάμεσα στις πιο πλούσιες του κόσμου, αλλά την συνοδεύει μια τραγική ιστορία.

24 Σεπ 2024

"Για τη ζήλια, τίποτα δεν είναι πιο τρομακτικό από το γέλιο": Η ταραχώδης ζωή της Φρανσουάζ Σαγκάν

Αποβλήθηκε από το σχολείο επειδή είχε "μια προτομή του Μολιέρου με ένα στρινγκ". Αγάπησε άντρες και γυναίκες, σημάδεψε τη σύγχρονη λογοτεχνία με άσβεστη φλόγα.

23 Σεπ 2024

Ένα θεματικό πάρκο για την Αρχαία Ελλάδα σε επιμέλεια και σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια

Μυθολογία, Πολιτισμός, Πόλεις-κράτη, Τέχνες, Επιστήμες, Πόλεμοι και η μοναδική ιστορία των Αρχαίων Ελλήνων έρχεται από τις 5 Οκτωβρίου.

23 Σεπ 2024

Friends | Πώς θα ήταν σήμερα η Monica Geller

Τριάντα χρόνια από την ημέρα που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο των Friends συμπληρώθηκαν στις 22 Σεπτεμβρίου.

23 Σεπ 2024

30 χρόνια πριν- Όταν η Λιάνα Κανέλλη έκανε πασαρέλα για τον Μιχάλη Ασλάνη

Η Λιάνα Κανέλλη, το 1994 έκανε για χάρη του αείμνηστου σχεδιαστή, μια special guest εμφάνιση στην πασαρέλα.

23 Σεπ 2024

Το πρότυπο της μοντέρνας γυναίκας, η μούσα των υπαρξιστών, ευτυχώς υπήρξε

Η τραγουδίστρια Ζιλιέτ Γκρεκό, που έγινε διάσημη ερμηνεύοντας τραγούδια του Λεό Φερέ, του Ζακ Πρεβέρ και του Σερζ Γκενσμπούρ, γεννήθηκε σαν σήμερα.

23 Σεπ 2024

Φρόιντ και Ελλάδα: Η σχέση που σφράγισε τη ζωή και το έργο του πατέρα της ψυχανάλυσης

Στις 23 Σεπτεμβρίου 1939, ο κορυφαίος αυστριακός επιστήμονας θα αφήσει την τελευταία του πνοή στο Λονδίνο, χτυπημένος από τον καρκίνο.