ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

17 χρόνια πριν: Ο Κώστας Κόκλας σε βραδινή έξοδο με την γυναίκα Κατερίνα και τον γαμπρό του Σπύρο Σούλη

Η άγνωστη συγγένεια του Κώστα Κόκλα με τον Σπύρο Σούλη

Y_KOKLAS_ME_TI_SIZIGO_TOY_KATERINA_KAI_TON_ADERFO_TIS_SPIRO_ ndp

Ο Κώστας Κόκλας είναι ένας τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, ο οποίος σημειώνει μέχρι και σήμερα σημαντική πορεία στο χώρο της υποκριτικής. Αν και έγινε ευρύτερα γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή του στη μαύρη κωμωδία "Εγκλήματα", που προβλήθηκε στον Ant1 από το 1998- 2000, ωστόσο έχει συμμετάσχει σε πλήθος σειρών, ταινιών και θεατρικών παραστάσεων.

Ο γνωστός ηθοποιός πέρα από την επαγγελματική του πορεία, κρατά μακριά από τα "φώτα" της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή. Ο ίδιος για όσους δεν γνωρίζουν έχει αποκτήσει ένα γιο, τον 16χρονο Δημήτρη με την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Σούλη, με την οποία και διατηρούν άριστες σχέσεις.

17 χρόνια πριν: Ο Κώστας Κόκλας σε βραδινή έξοδο με την γυναίκα  Κατερίνα και τον γαμπρό του Σπύρο Σούλη

Ο ηθοποιός είναι σήμερα 57 ετών. Γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου του 1966 στη Ζάκυνθο και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Βεάκη. Για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός είχε αποκαλύψει: "Τυχαίνει τα καλοκαίρια να χαζεύω καμιά φορά τις επαναλήψεις των σειρών που παίζαμε, τις βλέπω με νοσταλγία αυτές τις δουλειές. Η ενασχόλησή μου με τα καλλιτεχνικά είναι αποτέλεσμα της καταγωγής μου, είμαι από τη Ζάκυνθο. Αιφνιδιάστηκε η μητέρα μου όταν της είπα ότι θα πάω στη δραματική σχολή. Δε μου άρεσα εμένα να με βλέπω, δε μου άρεσε η φωνή μου, τα μαλλιά μου, με ενοχλούσα".

O Kώστας Κόκλας μπορεί να έγινε ευρύτερα γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή του στη μαύρη κωμωδία "Εγκλήματα", που προβλήθηκε στον Ant1 από το 1998- 2000, ωστόσο έχει συμμετάσχει σε πλήθος σειρών, ταινιών και θεατρικών παραστάσεων.

Κώστας Κόκλας- Κατερίνα Σούλη: Ο έρωτας και το διαζύγιο

Ο δεσμός τους ξεκίνησε το 2004 και ο χωρισμός τους έγινε γνωστός το 2014, ωστόσο και οι δύο έχουν εξομολογηθεί ότι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και θα είναι πάντα οικογένεια.

Πριν τον γάμο του με την Κατερίνα Σούλη, ο Κώστας Κόκλας είχε ένα ακόμα διαζύγιο από την πρώτη του σύζυγο, Βίβιαν. Ο Κώστας Κόκλας σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή "Στούντιο 4" είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για την πρώην σύζυγό του. "Έχουμε δέκα χρόνια που χωρίσαμε, δεν βάλαμε ποτέ μπροστά το ότι είμαστε χωρισμένοι. Δεν υπάρχουν κάποιες συνθήκες να κρατήσεις αυτές τις σχέσεις με πρώην. Από το πρωί που ξυπνάς, μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθείς έχεις το περιθώριο να διαμορφώσεις τις συνθήκες", είχε αναφέρει ο Κώστας Κόκλας.

Η τεράστια αδυναμία στον γιο του

"Έχουμε αδυναμίες, αλλά υπερισχύει η αγάπη για το παιδί, η αγάπη για τον άνθρωπο που είχες επιλέξει για να μοιραστείς πράγματα από τη ζωή σου, να τον εμπιστευτείς γιατί ξέρει για σένα πράγματα που δεν τα ξέρει κανείς άλλος. Δεν έχω πάψει ποτέ κάθε μέρα να είμαι εκεί, δίπλα στο παιδί και δίπλα στον άνθρωπο με τον οποίο απέκτησα ένα παιδί" συμπλήρωσε.

_KOKLAS_DIMITRIS_KOKLAS_TONI_DIMITRIO

Κώστας Κόκλας με τον γιό του Δημήτρη και τον Τόνυ Δημητρίου.

"Δεν έχω κάποια σχέση. Έχω κάνει δυο γάμους, έχω κάνει το παιδί μου, τα έχω ολοκληρώσει. Δεν θα ήθελα να βάλω έναν άνθρωπο στη διαδικασία μιας νέας σχέσης, αν δεν ήμουν εγώ έτοιμος. Μια – δυο φορές που πήγα να το κάνω, ήταν λάθος" κατέληξε.

IKOGENIA_KOKLA_

Τι είχε δηλώσει η Κατερίνα Σούλη για το διαζύγιο με τον Κώστα Κόκλα

Από την πλευρά της Κατερίνα Σούλη, είχε αναφέρει στο περιοδικό "ΟΚ!" για το χωρισμό της από τον Κώστα Κόκλα: "Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, σαφώς και κάποια πράγματα αλλάζουν. Αλλά έχουμε μία όμορφη και πολιτισμένη σχέση. ‘Εχουμε περάσει υπέροχες στιγμές μαζί, έχουμε νιώσει ωραία συναισθήματα και πάνω από όλα μοιραζόμαστε την ευθύνη ενός παιδιού που λατρεύουμε και οι δύο. Εξακολουθεί να αγαπάει ο ένας τον άλλον και θα είμαστε πάντα οικογένεια. Σε εμάς δεν υπήρχαν εντάσεις. Όταν δύο άνθρωποι επιλέγουν να μην είναι πια μαζί, δεν υπάρχει λόγος να προκληθεί θυμός και οργή. Θέλω να είμαστε και οι δυο καλά και πάνω απ’ όλα να είναι καλά το παιδί μας. Και νομίζω ότι τα έχουμε καταφέρει".

Η Κατερίνα Σούλη είναι αδερφή του γνωστού διακοσμητή, Σπύρου Σούλη, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία, ενώ μοιάζουν αρκετά.

Διαβάστε Επίσης

Read Next

02 Οκτ 2024

Συνέντευξη | Οι ανατρεπτικοί Trocks έρχονται στην Ελλάδα και ο Tory Dobrin μιλά στη Madame Figaro

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Les Ballets Trockadero de Monte Carlo μιλά για την σάτιρα που προσπαθεί να βρει τη θέση της στο σήμερα και όλα εκείνα που τον κρατούν εδώ και τέσσερις δεκαετίες στους Trocks. Α, και για την αγάπη του για την Ελλάδα.

02 Οκτ 2024

52 χρόνια πριν: Ενα απαγορευμένο τραγούδι από την Κλειώ Δερνάδου προκάλεσε θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας

Το απαγορευμένο τραγούδι για την Αγία Σοφία που προκάλεσε θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας. Ερμηνεύτρια η Κλειώ Δερνάδου.

Περισσότερα από

Stories

02 Οκτ 2024

12 τροφές που βοηθούν το σώμα να παράγει κολλαγόνο

Κάνε την επιδερμίδα σου να δείχνει νεανική και ενίσχυσε την υγεία σου, με αυτές τις τροφές.

02 Οκτ 2024

Λαχανικά και φρούτα εποχής: Οι επιλογές Οκτωβρίου

Και γιατί να προτιμάμε φρούτα και λαχανικά εποχής;

02 Οκτ 2024

Ρούλα Κορομηλά: Η φωτογραφία στο πατρικό της από τα πρώτα χρόνια της στην τηλεόραση

"Την είδα να φιγουράρει στο σπίτι των γονιών μου" έγραψε χαρακτηριστικά.

02 Οκτ 2024

Μπανάνα: 7 διαφορετικοί τρόποι να την καταναλώσεις πριν ή μετά την προπόνηση

Οι καλύτερες επιλογές για να μη βαριέσαι να τρως όλο τα ίδια.

01 Οκτ 2024

Poor Things | Νέα κινηματογραφική προβολή για την πολυβραβευμένη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Σε ποια αίθουσα μπορείς να δεις ξανά το βραβευμένο με Όσκαρ Poor Things.

01 Οκτ 2024

Το THE DOLLI ψηφίστηκε ως το No.1 ξενοδοχείο στην Ελλάδα - και ένα από τα καλύτερα στον κόσμο

Διπλή (και σπουδαία) διάκριση για το διαμάντι του ομίλου Grecotel στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας.

01 Οκτ 2024

Τζούλι Άντριους: O κακοποιητικός, αλκοολικός πατριός και η επέμβαση που της κατέστρεψε τη φωνή

Οι άγνωστες, τραγικές λεπτομέρειες του παρελθόντος της ηθοποιού που αγαπήσαμε μέσα από ταινίες όπως οι "Μαίρη Πόππινς" και "Μελωδία της ευτυχίας". Σήμερα γίνεται 89.

01 Οκτ 2024

Μαρία Φωκά: Η άγνωστη ιστορία της "καυστικής" και λατρεμένης γιαγιάς Όλγας Μαρκάτου του Dolce Vita

Η γνωστή ηθοποιός και σύζυγος του Λυκούργου Καλλέργη καταδικάστηκε σε ισόβια για κατασκοπεία, μαζί με τον Μπελογιάννη.

01 Οκτ 2024

Σαρλ Αζναβούρ: O Γαλλοαρμένιος τραγουδιστής που αρνήθηκε να υπογράψει για την αποφυλάκιση Θεοδωράκη από την Χούντα

Ο Σαρλ Αζναβούρ λάτρευε την Ελλάδα και το 1988, ερμήνευσε μαζί με την αγαπημένη Αλέκα Κανελλίδου συνοδεία πιάνου ένα πολύ διάσημο μουσικό κομμάτι.

30 Σεπ 2024

Domo Design Gallery | Εκεί που η χάρη του design αναδεικνύεται σε τέχνη

Φωλιασμένη στην καρδιά του Κολωνακίου, η DOMO υπόσχεται μία εμπειρία κομψότητας και πολυτελούς ανανέωσης του σπιτιού ή του χώρου διαβίωσης σας.