ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

51 χρόνια πριν: Όταν η Μαρινέλλα παντρεύτηκε τον Τόλη Βοσκόπουλο φορώντας τζιν

Ήταν ένα πολύ μοντέρνο ζευγάρι. Και ο ανατρεπτικός τους γάμος το αποδεικνύει.

Μαρινέλλα - Τόλης Βοσκόπουλος: Η ρετρό φωτογραφία που αποδεικνύει τον έρωτα τους

Η Μαρινέλλα και ο Τόλης Βοσκόπουλος υπήρξαν, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Εξάλλου, οι ανεπανάληπτες ερμηνείες τους επί σκηνής είχαν συνδέσει τα ονόματα τους με την χαρά του έρωτα και τον αιώνιο δεσμό της αγάπης.

Το 1973 οι δύο καλλιτέχνες προκάλεσαν έκπληξη στο κοινό, αναγγέλλοντας την τέλεση του γάμου τους. Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε μόλις διακόψει την θυελλώδη σχέση του με την Ζωή Λάσκαρη και προφανώς ήταν έτοιμος να περάσει στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής του με τη Μαρινέλλα, η οποία είχε ήδη αποκτήσει ένα παιδί από τον δεσμό της με τον Φρέντυ Σερπιέρη.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος με την Μαρινέλλα και την κόρη της Τζορτζίνα, που την θεωρούσε και δικό του παιδί

Το αντισυμβατικό ζευγάρι δεν παντρεύτηκε παραδοσιακά. Αντίθετα προτίμησε μια ιδιωτική τελετή στο διαμέρισμα της τραγουδίστρις στο Παγκράτι, με τον Τόλη Βοσκόπουλο να φορά τζιν παντελόνι και αέρινο πουκάμισο.

Ανεπίσημα ήταν ντυμένη και η νύφη, κάτι που προφανώς δεν τους εμπόδισε να αγαπηθούν βαθιά όχι μόνο ως ζευγάρι, αλλά, αργότερα κι ως δύο πολύ καλοί φίλοι. Κάτι που αποδεικνύεται τόσο από την σχέση που ανέπτυξε ο Τόλης με την κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτζίνα, αλλά και τις καλές σχέσεις που διατήρησαν μετά το χωρισμό τους το 1981, μέχρι το θάνατο του μεγάλου ερμηνευτή

Ένας πολύ "μοντέρνος γάμος"

"Στον δεύτερο γάμο μου, με τον Βοσκόπουλο, είχαμε μόνον έξι καλεσμένους, κι εμείς, το ζευγάρι, φορέσαμε μπλου τζιν! Εγώ ένα γιλέκο και φούστα μακριά και ο Τόλης τζιν παντελόνι. Παντρευτήκαμε στο σπίτι μου στο Παγκράτι και ήμασταν: ο παπάς φυσικά, που ήρθε εκεί, οι κουμπάροι -μας πάντρεψε ο Γιώργος Κατσαρός με τη γυναίκα του-, ήταν ο Φρέντυ Γερμανός με την κοπέλα του και η Λένα η Παμέλα -που είχε τη ''Νεράιδα''- μαζί με τον άντρα της", είχε δηλώσει η Μαρινέλλα σε παλαιότερη συνέντευξή της για τον γάμο της με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Τελικά, έγιναν ζευγάρι στη ζωή και τη δουλειά. Ηχογράφησαν μαζί το "Εγώ κι εσύ" το 1974, το οποίο έκανε ρεκόρ πωλήσεων, έκαναν εμφανίσεις στη "Νεράιδα", και μετά από 8 χρόνια κοινής ζωής, το 1981, χώρισαν.

Read Next

09 Οκτ 2024

1967: Ο Τζον Λένον έρχεται στην Ελλάδα

Οι σπάνιες φωτογραφίες.

09 Οκτ 2024

"Μη με αφήνεις": Ο άντρας που είπε ένα από τα πιο σπαρακτικά και ερωτικά τραγούδια

Ο Ζακ Μπρελ υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του μεταπολεμικού σανσόν. Και ήταν η 9η Οκτωβρίου που τον αποχαιρετίσαμε για πάντα.

Περισσότερα από

Stories

09 Οκτ 2024

Όριαν Εξπρές: Μια ερωτική απογοήτευση ήταν η αφορμή για να γεννηθεί ένας μύθος

Είναι το τρένο των μύθων και της νοσταλγίας κι αυτή είναι η ιστορία του.

08 Οκτ 2024

Έγκλημα και Τιμωρία | Πώς το εμβληματικό μυθιστόρημα έγινε μία από τις πιο εμπορικές παραστάσεις

Ένα χρονικό από την πρώτη μέρα των αναγνώσεων στην Άνδρο έως και την πρεμιέρα του Έγκλημα και Τιμωρία στο θέατρο Πορεία.

08 Οκτ 2024

So long, Marianne | Όταν ο Leonard Cohen ερωτεύτηκε την Marianne Ihlen στα στενά της Ύδρας

Οι δυο τους γνωρίστηκαν (σχεδόν) καρμικά στο νησί του Σαρωνικού με τον απροσδόκητο, μα βαθύ έρωτά τους να αποτυπώνεται στη μικρή οθόνη μέσα από τη σειρά So long, Marianne.

08 Οκτ 2024

Sex And The City | Ο "ντροπιαστικός" ρόλος που αρνήθηκε ο σύζυγος της Sarah Jessica Parker

Ποιον χαρακτήρα θα υποδυόταν ο Matthew Broderick στο Sex And The City;

08 Οκτ 2024

Το σκάνδαλο P. Diddy: Τα White Parties, o Λεονάρντο και οι celebrities που έχουν χάσει τον ύπνο τους

Tο μακρινό 1998 ένα εισιτήριο για το ετήσιο White Party του Diddy ήταν ό,τι πιο δυσεύρετο στα Hamptons. Σήμερα κάποιοι celebrities εύχονται να μην το είχαν αγοράσει ποτέ.

08 Οκτ 2024

Ποιος σκότωσε τον Κώστα Ταχτσή; H υπόθεση δολοφονίας που σημάδεψε την Ελλάδα

Ένα ανεξιχνίαστο έγκλημα μυθιστορηματικών διαστάσεων. Ο διακεκριμένος Έλληνας λογοτέχνης γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου 1927.

07 Οκτ 2024

41 χρόνια πριν: Άννα Βίσση - Νίκος Καρβέλας στο γάμο τους - το συντηρητικό νυφικό, τα πασουμάκια της νύφης και τα διαφορετικά μαλλιά του γαμπρού

"Εμείς, δε μπορεί να χωρίσουμε. Εμείς μια ζωή θ' αγαπιόμαστε. Εμείς δεν μπορεί να τελειώσουμε έτσι..."

07 Οκτ 2024

Από την φυλακή για εμπόριο ναρκωτικών στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Η Έμα Κορονέλ μεγάλωσε σε οικογένεια εμπόρων ναρκωτικών. Παντρεύτηκε τον κατά 32 χρόνια μεγαλύτερο της Ελ Τσάπο. Φυλακίστηκε και τώρα είναι μοντέλο στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

06 Οκτ 2024

"Επιβίωσα γιατί ήμουν η σκληρότερη όλων": Μπέτι Ντέιβις, μια ασυμβίβαστη και δύσκολη γυναίκα

Έκανε τα πάντα με τον δυσκολότερο τρόπο. Έτσι γράφει η επιτύμβια πλάκα της. Έμεινε στην ιστορία το παροιμιώδες μίσος της για την Τζόαν Κρόφορντ.