ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τομ Χάρντι: Ήταν εθισμένος στο αλκοόλ και στο κρακ, αλλά ο έρωτας του έσωσε την ζωή

Ο σέξυ Βρετανός επανέρχεται με μια νέα σειρά της Paramount του κολλητού του Γκάι Ρίτσι, μαζί με την Έλεν Μίρεν και τον Πιρς Μπρόσναν.

Εθισμένος στο αλκοόλ και στο κρακ, από τα χρόνια της εφηβείας, ο νεαρός τότε κι άσημος Τομ Χάρντι είχε πάρει από νωρίς την κατηφόρα, και στις αρχές των 00s, αυτή η κατηφόρα θα έπαιρνε όλο και πιο απότομη κλίση. Η πτώση ήρθε και ήταν αληθινά θορυβώδης.

Γεννημένος στο Χάμερσμιθ του Λονδίνου, στις 15 Σεπτεμβρίου του 1977, και όντας μοναχοπαίδι, μεγάλωσε με περίσσια αγάπη, προσοχή και φροντίδα από τη ζωγράφο μητέρα του και τον συγγραφέα πατέρα του. Είχε μία ήρεμη παιδική ηλικία. Δεν συνέβη το ίδιο και με την εφηβεία του με τα προβλήματα και τον εθισμό σε ναρκωτικά και αλκοόλ να τον "σημαδεύουν" σε εκείνη τη φάση της ζωής του.

Όμως το 2003, ο 26χρονος τότε ηθοποιός (και ερασιτέχνης μοντέλο), κατέρρευσε μέσα σε μια λίμνη αίματος και εμετού, μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων στο Old Compton Street του Λονδίνου. Και τότε θα περνούσε για πρώτη φορά το κατώφλι ενός κέντρου αποτοξίνωσης, κίνηση που θα του άλλαζε για πάντα τη ζωή! Τα πράγματα ευτυχώς πήγαν καλά. Σε μία συνέντευξή του θα θυμηθεί:

"Κάποια στιγμή το σώμα σου θα σε εγκαταλείψει, θα πει "ως εδώ, δεν αντέχω άλλο”. Ήμουν τυχερός πάντως που εκείνο το διάστημα δεν κόλλησα ηπατίτιδα ή AIDS. Έκανα κάτι ιδιαίτερα αποτρόπαιο τότε, που μου επέτρεψε όμως να ξυπνήσω. Έπρεπε να χάσω κάτι για να το καταλάβω αυτό. Μερικές φορές πρέπει να χάσεις κάτι που να αξίζει για σένα περισσότερο από το ποτό σου. Είμαι απλώς ένας φοβισμένος τύπος".

Ο ηθοποιός δεν είπε ποτέ τι πραγματικά έχασε εκείνη την εποχή, αλλά ο γάμος του με τη Σάρα Γουόρντ δεν κράτησε εξαιτίας του εθισμού του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Το 2014, δέκα χρόνια μετά το διαζύγιο, παντρεύτηκε τη Βρετανίδα ηθοποιό Σαρλότ Ράιλι για την οποία έχει αναφέρει πολλάκις, ότι είναι απίστευτα τυχερός που βρέθηκε στη ζωή του.



Από τη στιγμή που συναντήθηκαν, ο Τομ Χάρντι και η Σάρλοτ Ράιλι είχαν ως βασική τους προτεραιότητα την οικογένεια. Η Ράιλι αγκάλιασε γρήγορα τον Λούις, το πρώτο παιδί του συζύγου της από τον πρώτο του γάμο, αποκαλώντας τον "το πιο απίστευτο, έξυπνο, δημιουργικό ανθρωπάκι που έχω γνωρίσει ποτέ. Νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι η θετή μαμά του".

Ο γάμος έγινε υπό άκρα μυστικότητα, σε μια έπαυλη του 18ου αιώνα στη Νότια Γαλλία και σήμερα, απολαμβάνει τις χαρές της πατρότητας. Ο ίδιος παραδέχεται ότι ο γάμος αυτός και η πατρότητα τον έσωσαν από πολλά. Σήμερα ισορροπημένος και πιο cool από ποτέ, μάχεται για τα δικαιώματα των γυναικών, είναι ένας ευαίσθητος ζωόφιλος με ενεργή δράση και δηλώνει ότι ο ρόλος του πατέρα είναι ο σημαντικότερος της ζωής του, ενώ φροντίζει να κρατάει τα προσωπικά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Με σκηνοθέτες όπως Ρίντλει Σκοτ, Σοφία Κόπολα και Κρίστοφερ Νόλαν να του έχουν δείξει απόλυτη εμπιστοσύνη, χρειάστηκε μόνο έναν Batman και ένα Warrior για να πάρει τη θέση του Mad Max προτού μπει στη μικρή μας οθόνη με τους Peaky Blinders. Ο "too tough to mess with” Τομ μέσα από τις ταινίες του έχει κερδίσει τον θαυμασμό για το ταλέντο του και έχει μετατραπεί και σε σύμβολο όχι μόνο για τα αρσενικά που θέλουν να του μοιάσουν, αλλά και για όλα τα κορίτσια που βλέπουν στο πρόσωπο του το αγόρι με το θανατηφόρο συνδυασμό "σκληρός και gentleman”!

Οι απανωτές εκπλήξεις ενος καλού -πλέον- παιδιού

Κόντρα στο προφίλ του σκληρού αρσενικού που πρεσβεύει, συμμετείχε σε ένα παιδικό δημοφιλές σόου, το Bedtime Stories, που ανήκει σε ένα από τα κανάλια του BBC. Ο ηθοποιός γύρισε μια σειρά 6 επεισοδίων, τα οποία προβλήθηκαν στην Μ. Βρετανία, την εποχή της καραντίνας .Το show είχε τον τίτλο Μένουμε Σπίτι με τον Tom Hardy και ο Τομ μεταμορφώθηκε για μια ακόμη φορά σε τρυφερό αφηγητή διαβάζοντας ένα διαφορετικό παραμύθι κάθε φορά, από την αυλή του σπιτιού του και με την συντροφιά του αγαπημένου του σκύλου, Blue.

Το 2018 ο ηθοποιός παρασημοφορήθηκε από τον πρίγκιπα Κάρολο με τον τιμητικό τίτλο του "Ταξιάρχη του πιο εξαίρετου τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας" για τις υπηρεσίες του στον κινηματογράφο. Η τελετή έλαβε χώρα στο παλάτι του Κένσινγκτον και ο ηθοποιός δήλωσε υπερήφανος για την τιμή που του προσέφερε η βασιλική οικογένεια. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ηθοποιός μετρά αρκετά χρόνια φιλίας με τον πρίγκιπα Χάρι και ήταν ανάμεσα στους προσκεκλημένους στον γάμο του.

Ανάμεσα στα πολλά του τατουάζ έχει και ένα που γράφει "Leo Knows Everything”,το οποίο χτύπησε όταν έχασε ένα στοίχημα με τον Leonardo Di Caprio.

Διαβάστε Επίσης

Read Next

12 Οκτ 2024

Συναυλία για την Τέμπη | Οι φωτογραφίες, οι συγκινητικές στιγμές, οι καλλιτέχνες και η ομιλία της Μαρίας Καρυστιανού

Τα highlights μίας συναυλίας που, όπως αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση του ο σύλλογος συγγενών των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, έγινε "για να μην ξεχαστεί και να μην ξεχαστούμε".

12 Οκτ 2024

Αλ Μπάνο και Ρομίνα Πάουερ: Η τραγική ιστορία δολοφονίας της 23χρονης κόρης τους

Το δράμα του διάσημου ζευγαριού άρχισε τον Ιανουάριο του 1994.

Περισσότερα από

Stories

11 Οκτ 2024

Nobody Wants This | Η σειρά που βρίσκεται στο top 10 του Netflix ανανέωσε για δεύτερη σεζόν με νέους συντελεστές

Το Netflix αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα το αίτημα των θαυμαστών της σειράς Nobody Wants This.

11 Οκτ 2024

"Οι Ιταλοί είναι Γάλλοι με καλή διάθεση": Σουρεάλ σκέψεις του πρωτοπόρου Ζαν Κοκτώ για τη ζωή

Ο Ζαν Κοκτώ πέθανε στις 11 Οκτωβρίου του 1963, μία ημέρα μετά την Εντίθ Πιάφ. H Πιάφ ερμήνευσε αλησμόνητα τον "Ωραίο Αδιάφθορο", που ο Κοκτώ είχε γράψει ειδικά για εκείνη.

10 Οκτ 2024

Κυριακάτικες matinée στη Στέγη | Οι παραστάσεις της αλλάζουν ώρα

Τη φετινή σεζόν η Στέγη εγκαινιάζει τις μεσημεριανές και απογευματινές παραστάσεις και φέρνει το θέατρο και τον χορό λίγο πιο κοντά μας.

10 Οκτ 2024

Σύντομες αποδράσεις | Δύο διευθύνσεις για γευστικό escape μία ανάσα από την Αθήνα

Με θέα τη θάλασσα και σε απόσταση μίας ώρας από το κέντρο της πόλης, δύο διευθύνσεις υπόσχονται ανάλαφρες και comfort γευστικές εξορμήσεις.

10 Οκτ 2024

8 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τα βραβεία Νόμπελ

Συγκεντρώσαμε ενδιαφέροντα facts για τα βραβεία με αφορμή το Νόμπελ Λογοτεχνίας που πήγε φέτος στη Νοτιοκορεάτισσα συγγραφέα Han Kang.

10 Οκτ 2024

60 χρόνια πριν: Όταν η Ξένια Καλογεροπούλου παντρεύτηκε τον Γιάννη Φέρτη

Τον Ιούνιο του 1964 στο γραφικό εκκλησάκι, στο μοναστήρι της Καισαριανής

10 Οκτ 2024

"Είμαι ικανή να τα παρατήσω όλα για σένα, Τάκη". Η ερωτική επιστολη της Εντίθ Πιάφ στον Δημήτρη Χορν

Όταν η μεγάλη ερμηνεύτρια - που απεβίωσε σαν σήμερα - ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον Έλληνα ηθοποιό.

09 Οκτ 2024

Ο Νόμος του Μέρφυ | Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας του Άγγελου Φραντζή

Μετά την σαρωτική "Ευτυχία", ο Άγγελος Φραντζής επιστρέφει με μία κωμωδία υψηλών προδιαγραφών και την Κάτια Γκουλιώνη (ξανά) στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

09 Οκτ 2024

Eat Chic | Τέσσερις σεφ, τέσσερις διευθύνσεις, τέσσερα νέα από τον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας

Πού θα απολαύσουμε τον φετινό χειμώνα μερικούς από τους αγαπημένους μας σεφ.