ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ντέμι Μουρ - Μπρους Γουίλις: Μια απέραντη αγάπη που κρατάει ζωντανή 37 χρόνια

Η αληθινά αξιοζήλευτη σχέση τους τελικά αποδεικνύει πώς ούτε το διαζύγιο, ούτε ο χωρισμός φέρνει το τέλος μιας αγάπης.

Ο κεραυνοβόλος έρωτάς τους γεννήθηκε στην πρεμιέρα της κωμωδίας δράσης Stakeout του 1987 στο Λος Άντζελες, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο τότε αρραβωνιαστικός της Ντέμι Μουρ ο ηθοποιός Eμίλιο Εστεβέζ. Ο χωρισμός από τον Εστεβέζ άνοιξε τον δρόμο για τον Γουίλις και λίγο καιρό μετά, άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα τους ραντεβού.


Ο γάμος τους της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις, ήρθε πολύ γρήγορα, αφού χρειάστηκαν μόνο τρεις μήνες για τον πρωταγωνιστή του Die Hard, να το πάρει απόφαση και να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.


Τέσσερις μήνες μετά την αρχική τους συνάντηση, το ζευγάρι είπε "I do" στο Λας Βέγκας στο ξενοδοχείο Golden Nugget. Η Ντέμι Μουρ αποκάλυψε στα απομνημονεύματά της Inside Out, τα οποία δημοσιεύτηκαν τοι 2019 ότι ο γάμος ήταν απρογραμμάτιστος. "Κινούσαμε στα τραπέζια του τζόγου όταν ο Μπρους είπε: "Νομίζω ότι πρέπει να παντρευτούμε". Το κάναμε πλάκα στην πτήση εκεί, αλλά ξαφνικά δεν φαινόταν ότι έκανε πλάκα". Το ζευγάρι παντρεύτηκε μια ακόμη φορά τον επόμενο μήνα ενώπιον της οικογένειας και των φίλων με κουμπάρο τον Little Richard.

Στις 16 Αυγούστου 1988 η Ντέμι Μουρ και ο Μπρους Γουίλις υποδέχονται το πρώτο τους μωρό Η Rumer Godden, πήρε το όνομά της από τον Βρετανό συγγραφέα μυθοπλασίας Rumer Godden. Μπρους βοήθησε πολύ στη γέννα. Εκείνος τράβηκε το μωρό από μέσα μου", είχε δηλώσει τότε η Ντέμι Μούρ. Ο Γουίλις αντίστοιχα έχει μοιραστεί κατά καιρούς, ανοιχτά τον ενθουσιασμό του για την πατρότητα, λέγοντας: "Είμαι μεγάλος θαυμαστής των παιδιών. Λέω σε όλους ότι πρέπει να τα έχουν."

Μετά από 3 παιδιά και 12 χρόνια σχέση, το 2000, ο γάμος τους έληξε. Ωστόσο από την πρώτη κιόλας στιγμή οι δυο σταρ αποφάσισαν να παραμείνουν φίλοι, τόσο για την προσωπική τους σχέση, όσο και για την ανατροφή των παιδιών τους.

Η αληθινά αξιοζήλευτη σχέση τους, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, αποδεικνύοντας πως όταν ένας γάμος τελειώνει, ξεκινάει μια δια βίου αγάπη.

Μέρχι και τώρα, που ο 69χρονος ηθοποιός βιώνει μία από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες της ζωής του, η Ντέμι Μουρ στέκεται σαν βράχος στο πλευρό του ανθρώπου που αγάπησε και δεν σκοπεύει να τον αφήσει ούτε τώρα μόνο.

"Θα μοιράζομαι μαζί του ό,τι έχω, για όσο καιρό τον έχω ακόμα"

Πριν δυο ημέρες, ξ Ντέμι Μουρ τιμήθηκε για το σύνολο της καριέρας της με το κορυφαίο βραβείο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Hamptons.

Στη συζήτηση που είχε με το κοινό μετά τη βράβευσή της, η Ντέμι Μουρ αναφέρθηκε και στην υγεία του Μπρους Γουίλις, ο οποίος πάσχει από μετωποκροταφική άνοια, γνωστή ως FTD.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια του διάσημου ηθοποιού έκανε γνωστή την ασθένειά του τον Φεβρουάριο του 2023. "Η ασθένεια είναι αυτό που είναι, ασθένεια. Και νομίζω ότι πρέπει να το αποδεχόμαστε ακριβώς όπως είναι. Αλλά εκεί που βρίσκεται τώρα, είναι σταθερός", είπε η Ντέμι Μουρ.

"Αυτό που ενθαρρύνω πάντα ότι πρέπει να κάνει κανείς, είναι να συναντάμε τον ασθενή στο σημείο που βρίσκεται. Όταν κρατάς αυτό που ήταν στο παρελθόν, νομίζω ότι είναι χαμένη υπόθεση. Αλλά όταν κατανοείς το πού βρίσκεται τώρα, νομίζω ότι είναι πιο γλυκό", πρόσθεσε για τον πρωταγωνιστή του "Die Hard". Και αποκάλυψε ότι επισκέφθηκε τον Μπρους Γουίλις πριν από δύο ημέρες μαζί με την εγγονή της.

"Θα μοιράζομαι μαζί του ό,τι έχω, για όσο καιρό τον έχω ακόμα", κατέληξε η ίδια.

Διαβάστε Επίσης

Read Next

15 Οκτ 2024

Αγρίμι (Fauve) | Η παράσταση της Λενιώς Κακλέα για την οποία έγραψαν η New York Times κάνει ντεμπούτο στο Λονδίνο

Μετά τη θερμή ανταπόκριση που γνώρισε στην Ελλάδα το Αγρίμι (Fauve) ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

15 Οκτ 2024

Beefbar Athens | Το Beefy Brunch επιστρέφει με νέες γεύσεις και έναν ανανεωμένο χώρο

Το κυριακάτικο ραντεβού μας (και από το Νοέμβριο και το Σάββατο)!

Περισσότερα από

Stories

15 Οκτ 2024

Ραλλού Μάνου: Η κορυφαία χορεύτρια που "τίμησε" την Ελλάδα και τις γυναίκες

Η σημαντική Ελληνίδα χορογράφος Ραλλού Μάνου έφυγε από τη ζωή στις 15 Οκτωβρίου 1988.

15 Οκτ 2024

"Εταίρα; Το παραδέχομαι. Κατάσκοπος; Ποτέ!": Η κινηματογραφική ζωή της Μάτα Χάρι

Η απόλυτη femme fatale έχει γίνει συνώνυμο με τον αχαλίνωτο αισθησιασμό και, τελικά, τη μοιραία προδοσία.

15 Οκτ 2024

Άννα Κυριακού: Η σπάνια φωτογραφία της 94χρονης σήμερα "Μπεμπέκας" 70 χρόνια πριν με τον Μίμη Φωτόπουλο

Η " Θεία Μπεμπέκα" σε ένα υπέροχο στιγμιότυπο από την δεκαετία του '50.

14 Οκτ 2024

Cindy Sherman | Ολοκληρώνεται η έκθεση με τα πρώιμα έργα της στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Η πρώτη μουσειακή έκθεση με φωτογραφικά έργα της Cindy Sherman στην Ελλάδα.

14 Οκτ 2024

Μια βραδιά κάτω από την ελιά | Τέσσερις ημέρες στη Νάξο γεμάτες λογοτεχνία, μουσική και γαστρονομία

Το Ναξιώτικο φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε φέτος διευρυμένο, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών όπως οι Γρηγόρης Βαλτινός και Γιάννης Κότσιρας αλλά και βραβευμένων Γάλλων σεφ.

14 Οκτ 2024

Μια ζωή | Ο μονόλογος μιας μοδίστρας με πρωταγωνίστρια τη Νένα Μεντή

Η Νένα Μεντή συναντά ξανά τον Πέτρο Ζούλια που υπογράφει συγγραφικά και σκηνοθετικά έναν συγκλονιστικό μονόλογο.

14 Οκτ 2024

Το πρακτορείο μοντέλων που συνεργάζεται με μοντέλα από 45 έως 80 ετών

Ξεκίνησε από ένα street style φωτογραφικό πρότζεκτ με συνταξιούχους και η πλειοψηφία των συνεργατών του ανήκει στην τρίτη ηλικία.

14 Οκτ 2024

Ντενεκεδούπολη: "Στην αρχή έκλαιγα, μετά μαγεύτηκα- Όταν η μαμά μου με πήγε στην πρώτη μου θεατρική παράσταση"

Η "Ντενεκεδούπολη" της Ευγενίας Φακίνου, έρχεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης 50 χρόνια μετά, για να μας θυμίσει πώς θα ήταν η ζωή αν είμασταν όλοι καλοί.

14 Οκτ 2024

Βλάσσης Μπονάτσος: "Οι μόνοι που αξίζουν για μένα είναι οι τρελοί"

Ο "αιώνιος" έφηβο της ελληνικής ροκ πέθανε σαν σήμερα και λείπει πολύ.