ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μάιλι Σάιρους: To πιο δημοφιλές τραγούδι του 2023 "Flowers" κρύβει την προσωπική της πικρή ιστορία απιστίας

Το τραγούδι Flowers έχει γίνει ένας ύμνος στην ενδυνάμωσης, μια που σε αυτό η Μάιλι "φωτογραφίζει" τον πρώην άπιστο σύντροφό της Λίαμ Χέιμσγουορθ.

Ενδεχομένως η μεγάλη κερδισμένη της χρονιάς όσον αφορά τα μουσικά είναι η Μάιλι Σάιρους η οποία αφού κατέκτησε την κορυφή των charts του Spotify, άγγιξε την κορυφή του Billboard chart αφήνοντας πίσω το, μέχρι πρότινος, megahit της Taylor Swift, Anti-Hero που είχε παραμείνει οκτώ εβδομάδες στο νούμερο ένα.

Το επιτυχημένο σινγκλ της τραγουδίστριας αποτέλεσε έμπνευση, αφού μιλάει για μία γυναίκα που ξέρει να αγαπά τον εαυτό της - μετά από έναν χωρισμό-, ενώ το βίντεο κλιπ μοιάζει να κρύβει μία αληθινή ιστορία απιστίας από τον πρώην σύζυγός της, Λίαμ Χέιμσγουορθ.

Οι θεωρίες και οι "αποδείξεις" για την ιστορία απιστίας

Αν και το κομμάτι "Flowers" επικεντρώνεται στην γυναικεία ενδυνάμωση, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι το τραγούδι είναι αφιερωμένο στον πρώην σύζυγό της, Λίαμ Χέιμσγουορθ.

Η Μάιλι Σάιρους φαίνεται να ακολούθησε τα βήματα της Τέιλορ Σουίφτ, η οποία όχι μόνο γράφει για τις προσωπικές της ιστορίες, αλλά αφήνει στοιχεία μέσα στους στίχους και τα βίντεο κλιπ της.

Η Μάιλι κυκλοφόρησε την μεγάλη επιτυχία της "Flowers" στις 13 Ιανουαρίου 2023, που είναι και τα γενέθλια του Λίαμ Χέιμσγουορθ. Το γεγονός αυτό από μόνο του, έκανε τους πάντες να πιστέψουν ότι η Μάιλι Σάιρους αφιέρωσε με κάποιον τρόπο το τραγούδι στον πρώην σύζυγό της. Έτσι, λοιπόν, οι θαυμαστές της ήταν πεπεισμένοι ότι οι στίχοι του "Flowers" κρύβουν μέσα μηνύματα για τον γάμο και τον χωρισμό τους.

Το ρεφρέν στο τραγούδι "Flowers" είναι μια άμεση απάντηση στο σινγκλ του Bruno Mars, "When I Was Your Man" που ήταν το τραγούδι που χόρεψε το κάποτε ερωτευμένο ζευγάρι στον γάμο τους.

Επιπλέον, το σπίτι όπου ηχογραφήθηκε το μουσικό βίντεο της Μάιλι Σάιρους "Flowers" χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν από τον Λίαμ Χειμσγουορθ ως "καταφύγιο απιστίας" γι' αυτόν και για τις 14 ερωμένες του.

Υπήρξε τελικά η Τζένιφερ Λόρενς το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της Μάιλι Σάιρους;

Οι θαυμαστές της Μάιλι Σάιρους ανακάλυψαν, επίσης, μια παλιά εμφάνιση του Λίαμ Χέιμσγουορθ με την τότε συμπρωταγωνίστριά του στο Hunger Games, Τζένιφερ Λόρενς, να φοράει ένα παρόμοιο χρυσό φόρεμα με αυτό που επέλεξε η Μάιλι Σάιρους για το βίντεο κλιπ.

Στο βίντεο κλιπ η Μάιλι Σάιρους φορά ένα χρυσό φόρεμασχεδόν πανομοιότυπο με το φόρεμα που φορούσε η Τζένιφερ στην πρεμιέρα των Hunger Games το 2012 στο Λος Άντζελες.

Μήπως έτσι ήθελε να περάσει ένα μήνυμα στον πρώην σύζυγό της;


Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

16 Σεπ 2024

Άβα Γαλανοπούλου: Η 57χρονη ηθοποιός χαμογελά ξανά από καιρό

Η σπάνια εμφάνιση της ηθοποιού που αγαπήσαμε μέσα από τις κωμικές σειρές της τηλεόρασης

Περισσότερα από

Stories

16 Σεπ 2024

Πώς επηρεάζει η πόλη το street style των κατοίκων της;

Το street style των Αθηναίων έχει άμεσα να κάνει με το περιβάλλον στο οποίο ζουν.

16 Σεπ 2024
16 Σεπ 2024

Ελευθερία Ντεκώ: Ποια είναι γυναίκα,που θα "φωτίσει" σήμερα το ναό του ιερού του Ποσειδώνα στο Σούνιο;

Σήμερα πραγματοποιείται η νέα φωταγώγηση του ιερού του Ποσειδώνα στο Σούνιο παρουσία του πρωθυπουργού. Και την φωταγώγηση ανέλαβε η διεθνώς αναγνωρισμένη πρωτοπόρος της τέχνης του φωτισμού, Ελευθερία Ντεκώ.

16 Σεπ 2024

Όταν η Μαρία Κάλλας ήταν 108 κιλά και έγραφε συνταγές για να νιώθει χορτασμένη

Η μάχη με τα κιλά της και οι ανελέητες δίαιτες της μεγάλης ντίβας που απεβίωσε σαν σήμερα 16 Σεπτεμβρίου.

16 Σεπ 2024

Nτίνος Καρύδης: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την κόρη του Σμαράγδα

Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

16 Σεπ 2024
16 Σεπ 2024

Έφυγε από τη ζωή την Κυριακή ο Ντίνος Καρύδης- Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ο Ντίνος Καρύδης.

16 Σεπ 2024

Ανανεώστε το στυλ σας μόνο με τα φουλάρια που έχετε στην ντουλάπα σας

Υπάρχει τρόπος να δώσετε νέα πνοή στο στυλ σας χωρίς χρήματα.