ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η σκληρή αλήθεια μιας πονεμένης ζωής- Η Καίτη Γκρέυ εξομολογείται 27 χρόνια πριν

Η υιοθεσία που την στιγμάτισε και η σύγκρουση με την θετή της μητέρα μέσα από τα λόγια της θρυλικής τραγουδίστριας.

Το ξεκίνημα ήταν " πικρό" για την Αθανασία Γκιζίλη - μετέπειτα γνωστή ως Καίτη Γκρέυ- που παρά την απόλυτη δόξα που γεύτηκε, τελικά, στιγματίστηκε από τις απώλειες της ζωής της. Ο πόλεμος, η φτώχεια, η υιοθεσία σε ηλικία μόλις 1 έτους ήταν μερικά από τα κομμάτια που σημάδεψαν για πάντα τη μνήμη και τη ψυχή της μεγάλης μας σταρ.

Στην δεκαετία του 60', η Καίτη Γκρέυ ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια με ημερομίσθιο που ξεπερνούσε κατά πολύ τις 8.000 δραχμές. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα της καριέρας της τραγουδούσε στα μεγαλύτερα μουσικά κέντρα της Αμερικής, της Αυστραλίας, του Καναδά και της Γερμανίας. Η Καίτη γνώρισε κατά την διάρκεια της πορείας της τον Έλβις Πρίσλεϊ, τη Ρίτα Χέιγουορθ, τη Μαρία Κάλλας, τον Τζίμι Χέντριξ, τον Σταύρο Νιάρχο και τον Αριστοτέλη Ωνάση. Κι όμως, όταν κάθισε απέναντι από την δημοσιογράφο, Νανά Παλαιτσάκη, 27 χρόνια πριν η Καίτη Γκρέυ δεν ήθελε να μοιραστεί την λάμψη, αλλά την δική της πονεμένη αλήθεια.

Με "retro" διάθεση η Νανά Παλαιτσάκη τον Δεκέμβριο του 2023 μέσω του προσωπικού της αρχείου, έφερε στο φως την συνάντησή της με την Καίτη Γκρέι αλλά και την "Κικίτσα", κατά κόσμον Αγγελική Ηλιάδη.

Η δημοσιογράφος μοιράστηκε απόσπασμα από το προσωπικό της αρχείο μέσα από την εκπομπή "MEGA Καλημέρα" και έδειξε στην στήλη "Τι θυμήθηκες τώρα" τη συνέντευξη της Καίτης Γκρέι 27 χρόνια πριν, όπου μιλάει για την βιολογική της μητέρα.

"Όταν ήμουν μικρή, και μια κυρία μου έφερε σοκολάτες και καραμέλες, ρωτούσα τη μητέρα που ποια είναι αυτή η κυρία. Μου έλεγε ότι είναι μια θεία που μας αγαπάει. Μεγάλωσα στα ξένα χέρια αλλά αυτή η γυναίκα που με μεγάλωσε με λάτρεψε ήταν πραγματική μου μάνα. Μια μέρα γυρνώντας από το νηπιαγωγείο συνάντησα αυτή την "θεία" στον δρόμο. Ήταν με έναν αστυνομικό και μόλις με είδε είπε "να’το, να’το". Την είδα και την ρώτησα γιατί δεν έρχεται πια σπίτι μας. και μου είπε ότι δεν ήταν εδώ και έλειπε και μου είπε να πάω σπίτι της να παίζω με τα παιδιά της" αποκάλυψε τότε η τραγουδίστρια.

Και συνέχισε η Καίτη Γκρέυ λέγοντας: "και με πήρε σπίτι της και πέσανε τα αδέρφια μου – φυσικά ήταν αδέρφια μου – και εκείνη την ώρα μου είπε "εγώ είμαι η σκύλα η μάνα σου που σε έδωσα γιατί δεν μπορούσα να σε ζήσω”. Της είπα ότι θέλω να κάτσω μαζί της και δεν θέλω να πάω στην "άλλη”. Μου είπε ότι αν δεν πάω θα την βάλουν φυλακή. Η θετή μου μητέρα είχε καλέσει την αστυνομία και όταν πήγα σπίτι είπα στη θετή μου μητέρα: "δεν είσαι εσύ η μαμά μου δώσε μου τα ρούχα μου να πάω στην άλλη”. Είχα πολλές τέτοιες πικρίες στη ζωή μου".

Η σκληρή αλήθεια μιας πονεμένης ζωής- Η Καίτη Γκρέυ εξομολογείται 27 χρόνια πριν

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

07 Σεπ 2024

"Όταν βγήκα ραντεβού με τη μαθήτριά μου Βούλα Ζουμπουλάκη, την άλλη μέρα παραιτήθηκα από το Εθνικό"

Ο μεγάλος ηθοποιός Δημήτρης Μυράτ είχε μια όμορφη ερωτική ιστορία με την μαθήτριά του Βούλα Ζουμπουλάκη.

Περισσότερα από

Stories

07 Σεπ 2024

Η σπάνια φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα με πολύ μακριά μαλλιά

Κι όμως πριν το θρυλικό Pixie Cut, που τάραξε τα συμβατικά πρότυπα στη δεκαετία του ’90, η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε μακριά μαλλιά

07 Σεπ 2024

Φεστιβάλ Βενείας 2024: Γιατί ο Χοακίν Φίνιξ εμφανίστκε με την μεγάλη του αδελφή και όχι με τη Ρούνι Μάρα

Ο Χοακίν Φίνιξ στην πρεμιέρα του "Joker: Folie à Deux" πόζαρε δίπλα στην αγαπημένη του αδερφή.

07 Σεπ 2024

Κάρεν Μπλίξεν: Η συναρπαστική ζωή της γυναίκας που έγραψε το "Πέρα από την Αφρική"

Η Μπλίξεν διεκδίκησε το δικαίωμα να γίνει συγγραφέας της δεκαετία του '30, όταν οι γυναίκες δεν έγραφαν σχεδόν ούτε καν σε περιοδικά.

07 Σεπ 2024

Μελάνια Τραμπ: "Το βιβλίο μου είναι ένα βαθιά προσωπικό και στοχαστικό ταξίδι"

H πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, δίνει μία πρώτη γεύση από τα απομνημονεύματά της με τίτλο "Melania".

07 Σεπ 2024

Σωτήρης Κοντιζάς: Τίτλοι τέλους για τον διάσημο σεφ και κριτή

Με μια λιτή ανακοίνωση στο Instagram ο Σωτήρης Κοντιζάς, μας λέει τι συμβαίνει.

07 Σεπ 2024

H μυθιστορηματική ζωή της Λι Μίλερ: μοντέλο, μούσα, φωτογράφος, πολεμική ανταποκρίτρια, ερωμένη

Μια συναρπαστική γυναίκα με μια συναρπαστική ζωή. Τώρα αναμένουμε την ταινία για τη ζωή της με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Γουίνσλετ.

07 Σεπ 2024

Τι συμβαίνει με την Adele και απέρριψε συναυλίες 200 εκατομμυρίων;

O λόγος είναι πολύ σημαντικός για την ίδια.

06 Σεπ 2024

Αθανάσιος Γκαβέλας: O χρυσός Παραολυμπιονίκης έχει μια πολύ συγκινητική ιστορία

Ξανά χρυσός Παραολυμπιονίκης στα 100 μέτρα.Οι δηλώσεις ''γροθιά στο στομάχι'' .