ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το πρακτορείο μοντέλων που συνεργάζεται με μοντέλα από 45 έως 80 ετών

Ξεκίνησε από ένα street style φωτογραφικό πρότζεκτ με συνταξιούχους και η πλειοψηφία των συνεργατών του ανήκει στην τρίτη ηλικία.

Ενώ όλο και περισσότεροι άνθρωποι της μέσης και της τρίτης ηλικίας γίνονται influencers με χιλιάδες έως και εκατομμύρια ακόλουθους στα social media, ενώ τα πιο πολυτελή και δημοφιλή brands επιλέγουν ως μούσες και πρέσβεις τους γοητευτικές προσωπικότητες ανεξαρτήτως της ημερομηνίας γέννησης που αναγράφεται στην ταυτότητά τους, έρχεται μια είδηση να επισφραγίσει το γεγονός ότι τα πρότυπα ομορφιάς διευρύνονται, ανατρέποντας τα στεγανά, το ένα μετά το άλλο: Η δημιουργία ενός πρακτορείου που συνεργάζεται αποκλειστικά με μοντέλα άνω των 45 ετών.

Ιδρυτής του Oldushka, όπως ονομάζεται, ένας φωτογράφος, ο Igor Gavar, που είχε την ιδέα μέσα από ένα προσωπικό πρότζεκτ street style φωτογράφισης συνταξιούχων. "Συνάντησα μερικά πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα, με τα οποία θέλησα να κάνω ένα διαφορετικό πρότζεκτ. Αυτό εξελίχθηκε στο πρακτορείο μοντέλων Oldushka".

Σήμερα το Oldushka συνεργάζεται με δεκάδες άντρες και γυναίκες από 45 έως 80 ετών - την πλειοψηφία τους στα ανώτερα σημεία της ηλικιακής κλίμακας. Τα μοντέλα του συμμετέχουν σε αβανγκάρντ καμπάνιες αλλά και λαμπερά editorial μόδας. Aπό το 45χρονο Sergey Arctica και τον 53χρονο Ivan Petkov μέχρι τη 78χρονη Vareriya και την 80χρονη Irina Denisova. "Τα ίδια τα μοντέλα γίνονται ένα εργαλείο που πολεμά τα στερεότυπα" συνεχίζει ο Gavar. "Ζωντανά παραδείγματα ότι μπορείς και να δείχνεις την ηλικία σου και να είσαι όμορφος".

Δείτε φωτογραφίες του πρακτορείου Oldushka:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: @oldushkamodels

Read Next

22 Οκτ 2024

"Μικρός Πικάσο": Ο 3χρονος από τη Γερμανία που δημιουργεί εντυπωσιακά έργα τέχνης

Ο 3χρονος Laurent Schwarz εισπράττει μέχρι και 6.500 ευρώ για κάθε έργο του.

22 Οκτ 2024

Γκουίνεθ Πάλτροου - Τιμοτέ Σαλαμέ: Το καυτό φιλί στο Central Park

Τι συμβαίνει ανάμεσα στην 52χρονη Γκουίνεθ Πάλτροου και τον 28χρονο Τιμοτέ Σαλαμέ;

Περισσότερα από

Stories

22 Οκτ 2024

Η Μαρία Ναυπλιώτου αγωνίζεται να επανέλθει στο φως

Η Μαρία Ναυπλιώτου επιστρέφει με ένα βραβευμένο έργο, πλάι στον Δημήτρη Αλεξανδρή, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Οδυσσέα Παπασπηλιοπούλου.

22 Οκτ 2024

Choi: Η ογδοντάχρονη Κορεάτισσα που διεκδικεί τον τίτλο της Μις Υφήλιος

Η 80χρονη Choi Soon-hwa γεννήθηκε το 1952, δηλαδή πολύ πριν υπάρξει καν ο πρώτος διαγωνισμός Μις Υφήλιος.

21 Οκτ 2024

Τζόρτζιο Αρμάνι:" Όταν πέθανε ο Σέρτζιο ένα κομμάτι μου πέθανε μαζί του. Ακόμα δεν ξέρω πώς άντεξα έναν τόσο τεράστιο πόνο"

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι στα 90 του χρόνια, μίλησε στην Corriere della Sera, για τους άνδρες της ζωής του και αποκάλυψε πολλά για την σεξουαλικότητά του.

21 Οκτ 2024
21 Οκτ 2024

"Τα σώματά μας θα χαθούν θα σβήσουν από μας θα μείνη μέχρι της συντελείας των αιώνων αυτό το "σε αγαπώ" που σου ψιθύρισα στις ώρες τις πιο κρυφές"

Στις 21 Οκτωβρίου 1907 γεννήθηκε ο Νίκος Εγγονόπουλος, ο άνθρωπος που μας δίδαξε τι σημαίνει "υπερρεαλισμός". ​

20 Οκτ 2024

O Andrew Garfield βρήκε έναν ασυνήθιστο τρόπο να συνοδεύσει την Florence Pugh στο κόκκινο χαλί

Με χάρτινο ομοίωμα της Φλόρενς Πίου ο Άντριου Γκάρφιλντ στο φεστιβάλ Κινηματογράφου Λονδίνου.

20 Οκτ 2024

Πέθανε η ηθοποιός Αλέκα Τουμαζάτου

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

20 Οκτ 2024

Αντζελίνα Τζολί: "Πώς να παίξεις την Μαρία αν δεν συνδεθείς, δεν μιλήσεις με Έλληνες"

Η Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε χθες στο Φεστιβάλ του Λονδίνου όπου παρουσιάστηκε η βιογραφική ταινία για την μεγάλη Ελληνίδα ντίβα της όπερας.