ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ένας άξεστος μισογύνης»: Η Γωγώ Δελογιάννη του MasterChef ξυλοκοπήθηκε ενώ οδηγούσε

Η σεφ περιέγραψε στα social media ένα τρομακτικό περιστατικό που της συνέβη στον δρόμο.

«Ένας άξεστος μισογύνης»: Η Γωγώ Δελογιάννη του MasterChef ξυλοκοπήθηκε ενώ οδηγούσε

Συχνά οι δρόμοι μοιάζουν με ένα καζάνι που βράζει από θυμό και δεν είναι λίγες οι φορές που, ανεξαρτήτως αν φέρουμε κι εμείς μερίδιο της ευθύνης ενός -δυνάμει- ατυχήματος ή όχι, πέφτουμε θύματα λεκτικής, ίσως ακόμα και σωματικής βίας. Ιδιαίτερα οι γυναίκες οδηγοί είμαστε πιο ευάλωτες σε τέτοια περιστατικά, μιας ζούγκλας όπου συχνά υπερισχύει ο πιο δυνατός σωματικά και ο πιο θερμόαιμος.

Ένα τέτοιο περιστατικό περιέγραψε και η Γωγώ Δελογιάννη, η σεφ που αναδείχθηκε από την περσινή σεζόν του MasterChef και η οποία έχει ξεχωρίζει από τότε μέσα από διάφορα πρότζεκτ όπως η Taverna του Bios αλλά και για αφιλοκερδείς δράσεις όπως το μαγείρεμα πέρυσι το καλοκαίρι για τους πυρόπληκτους στο Μάτι.

Σε νέα ανάρτησή της στο Instagram λοιπόν γράφει ότι ενώ οδηγούσε στον Κεραμεικό και χρειάστηκε να κάνει όπισθεν «επειδή φορτηγό είχε κολλήσει μεταξύ σταθμευμένων», ένας οδηγός μηχανής, τον οποίο παρακάτω αποκαλεί «άξεστο μισογύνη», θεώρησε ότι δεν τον είχε δει, την προσέβαλε αρχικά λεκτικά, αποκαλώντας τη «μωρή χοντρή» και«μωρή καριόλα», και στη συνέχεια της «τράβηξε σφαλιάρα μέσα στο αυτοκίνητο και κατέβηκε από το μηχανάκι φωνάζοντας "Όλες οι καριόλες με το μεγάλο στόμα βγήκατε στους δρόμους”».

Συγκεκριμένα, η Δελογιάννη έγραψε:

«Σήμερα μου συνέβη κάτι που δεν έχω λόγια να το χαρακτηρίσω. Ενώ οδηγούσα στον Κεραμεικό χρειάστηκε να κάνω όπισθεν, επειδή φορτηγό είχε κολλήσει μεταξύ σταθμευμένων. Πίσω μου είχα μηχανάκι, με οδηγό περίπου στα 65, που άρχισε να μου κορνάρει επίμονα πιστεύοντας ότι δεν τον έχω δει. Σταματάω, του λέω "καλά καλέ, σε είδα" κι έρχεται στο παράθυρο μου λέγοντάς μου "εγώ, μωρή χοντρή, βλέπω ότι πας πίσω τόση ώρα. Πού το ξέρω ότι με είδες, ε;". Του απαντάω κάτι τύπου "Καλά, καλά, φύγε τώρα, εντάξει" και τεντώνοντας το χέρι του να με χτυπήσει μου απαντάει "ποιος να φύγει μωρή καριόλα;" του λέω "εσύ και μην τολμήσεις να με ακουμπήσεις γιατί θα σου κόψω το χέρι". Τότε μου τραβάει σφαλιάρα μέσα στο αυτοκίνητο και κατεβαίνει από το μηχανάκι φωνάζοντας "Όλες οι καριόλες με το μεγάλο στόμα βγήκατε στους δρόμους, καριόλα γαμημένη που θα μου πεις να φύγω".

«Μου τραβάει σφαλιάρα μέσα στο αυτοκίνητο και κατεβαίνει από το μηχανάκι φωνάζοντας "Όλες οι καριόλες με το μεγάλο στόμα βγήκατε στους δρόμους, καριόλα γαμημένη που θα μου πεις να φύγω"»

»Εκείνη τη στιγμή, κύριος από μπροστινό συνεργείο έργων ύδρευσης λέει του τύπου να φύγει και ένας άλλος, που έμοιαζε το αφεντικό των εργατών, του φωνάζει "άστους να κάνουν ό,τι θέλουν, εμείς εδώ τη δουλειά μας".

»Δύο κύριοι έρχονται στο παράθυρο μου, όπου είναι κολλημένος ο τύπος με το χέρι του σε στάση έτοιμη να ρίξει επόμενη σφαλιάρα, του ζητάνε να φύγει και να μη με πειράξει, τους απαντάει οτι γέμισαν οι δρόμοι καριόλες κι ότι θα κάνει ό,τι θέλει και θα τους φτιάξει κι αυτούς. Εγώ φεύγω, παρκάρω το αυτοκίνητο μου 3 μέτρα πιο κει και συνεχίζω τις δουλειές μου ενώ ο τύπος με το μηχανάκι απειλεί να γαμήσει κι εμένα και τον κύριο που του ζητήσε να φύγει. Μας απειλεί ότι θα μας βάλει φυλακή, παίρνω την πινακίδα του, παίρνω τον κύριο που με βοήθησε πιο κει και, κάνοντας ασκήσεις ψυχραιμίας, του λέω να τον αφήσουμε να φύγει...».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή της στο Instagram.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

κεντρική φωτό: @gogodelogianni/ @george_cassapides

Read Next

06 Σεπ 2024

Ίλυα Λιβυκού-Βασίλης Λογοθετίδης: Μια σχέση που δεν παραδέχτηκε ποτέ κανείς εκ των δύο

Φλογερή, χυμώδης και άκρως κοινωνική, η Ίλυα Λιβυκού, μοναχικός και ιδιόρρυθμος ο Βασίλης Λογοθετίδης. Μαζί έγραψαν ξεχωριστή ιστορία στον ασπρόμαυρο κινηματογράφο.

06 Σεπ 2024

Είχε σπασμένη μύτη και πρησμένα χείλια: O Zαν Πωλ Μπελμοντό έκανε το "έγκλημα" αφόρητα σέξι

Ο διάσημος ηθοποιός γεννήθηκε στις 9 Απριλίου 1933 και πέθανε στις 6 Σεπτεμβρίου 2021.

Περισσότερα από

Stories

05 Σεπ 2024

Φρέντυ Γερμανός: "H Eλλάδα είναι µια µικρή χώρα. Παρ’ όλα αυτά, οι µισοί Έλληνες µισούν τους άλλους µισούς. Xωρίς µίσος ο Έλληνας είναι µισός".

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας που χάρισε σε μια χώρα κάτι που της ήταν άγνωστο: Ποιότητα και χιούμορ στην δημοσιογραφία.

05 Σεπ 2024
05 Σεπ 2024

"Θέλω να κρατήσω τη μνήμη του ζωντανή": Ένα σπάνιο βίντεο της μητέρας του Φρέντι Μέρκιουρι

Η μητέρα του ανθρώπου που έγραψε την πιο διάσημη "ραψωδία" της παγκόσμιας μουσικής, είχε μιλήσει σε τηλεοπτικό σόου με αφορμή τα 65α γενέθλια του ειδώλου.

05 Σεπ 2024

Ο Νίκος Νικολαΐδης νευρίαζε όταν τον αποκαλούσαν "οργισμένο"

Τους κινηματογραφικούς ήρωες του σπουδαίου σκηνοθέτη που έφυγε σαν σήμερα, σίγουρα τους έχεις ξανασυναντήσει στο όνειρο σου.

04 Σεπ 2024

18 χρόνια πριν: Η Ρούλα Κορομηλά με τον γιο του πρώην συζύγου της Νάσου Γαλακτερού

Η Ρούλα Κορομηλά είχε χτίσει μια πολύ τρυφερή σχέση με τον μικρό τότε Παύλο Γαλακτερό.

04 Σεπ 2024

Αλ Μπάνο και Ρομίνα Πάουερ: Η τραγική ιστορία δολοφονίας της 23χρονης κόρης τους

Το δράμα του διάσημου ζευγαριού άρχισε τον Ιανουάριο του 1994.

03 Σεπ 2024

54 χρόνια πριν: Ρίκα Διαλυνά και Γιάννης Βόγλης ποζάρουν ως μοντέλα

Ο Γιάννης Βόγλης με την Ρίκα Διαλυνά σε μια υπέροχη καλοκαιρινή φωτογραφία το 1970.

03 Σεπ 2024
03 Σεπ 2024

Πέτερ Λίντμπεργκ: Ο φωτογράφος των ‘90s που επινόησε τον όρο super models

"Ομορφιά είναι αυτό που σου δίνει το κουράγιο να είσαι ο εαυτός σου", έλεγε ο φωτογράφος που άλλαξε τους κανόνες στη μόδα και την αντίληψη της ομορφιάς.

02 Σεπ 2024

Μάνος Κατράκης: "Μην υπογράψεις, κερατά, μην υπογράψεις…"

Οι τρεις γάμοι , η απώλεια των δίσυμων παιδιών του, η εξορία. Η ταραχώδης ζωή του κορυφαίου πρωταγωνιστή και θιασάρχη που έφυγε σαν σήμερα.