ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το λάθος sms: έστειλε sms σε λάθος αριθμό και απέκτησε σύζυγο και πέντε παιδιά!

Δεν υπάρχουν λάθη είχε πει ο ντόκτορ Φρόυντ.

Μια γυναίκα περιγράφει πως ένα μήνυμα που έστειλε σε λάθος αριθμό, ήταν η πιο σωστή κίνηση της ζωής της τελικά.

Το 2009 η Μπρέντα Στερνς η οποία μετακόμισε στις ΗΠΑ από το Μεξικό στην ηλικία των 12 ετών, είχε τη συνήθεια να στέλνει κάθε Δευτέρα ένα θετικό μήνυμα σε όλες τις επαφές του τηλεφώνου της.

Εκείνη την εποχή είχε επισκεφθεί πρόσφατα την αδερφή της στο Οχάιο και αντάλλαξε τηλέφωνα με κάποιους φίλους της αδερφής της ώστε να παραμείνουν σε επαφή, πριν επιστρέψει στην Τζόρτζια, όπου έμενε η ίδια.

"Εκείνη την εποχή δεν ήξερα πολλούς ανθρώπους. Είχα τη συνήθεια να στέλνω θετικά μηνύματα τις Δευτέρες ή μες στην εβδομάδα σε όλες τις επαφές μου. Τότε θα είχα όλες και όλες 10 επαφές" είπε η γυναίκα στο Newsweek. Έκανε λοιπόν ένα draft του μηνύματος για να το στείλει το επόμενο πρωί.

"Όχι, δεν έχουμε συναντηθεί"

Όταν έστειλε το μήνυμα κάποιος της απάντησε αμέσως: "Αμήν, ποιος είναι;". "Είπα είμαι η Μπρέντα, η αδερφή της Ρόξι. Κι εκείνος μου απάντησε "δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ. Το όνομά μου είσαι Ησαϊας Στερνς" θυμάται η Μπρέντα και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.

Ο Ησαϊας ζούσε και εκείνος στο Οχάιο και είχε αγοράσει ένα νέο τηλέφωνο ακριβώς την προηγούμεη ημέρα. Όμως όταν πήγε να το ανοίξει ήταν σεταρισμένο λάθος και η SIM δεν δούλευε, κι άρα έπρεπε να του δώσουν νέο αριθμό. "Έτσι η εταιρία τηλεφωνίας τού δίνει το νέο αριθμό και μέσα σε μισή ώρα λαμβάνει το δικό μου μήνυμα!" αφηγείται η Μπρέντα. "Κανείς δεν ήξερε ακόμα τον αριθμό του, μα δεν είναι το τέλειο timing;" προσθέτει η γυναίκα.

Η Μπρέντα λοιπόν όταν κατάλαβε ότι έκανε λάθος του ζήτησε συγγνώμη και εκείνος την ρώτησε αν θα μπορούσε να κρατήσει το κινητό της για να της στείλει μήνυμα κάποια στιγμή, το οποίο βρήκε κάπως παράξενο, όμως συμφώνησε από ευγένεια.

Αν αναλογιστεί κανείς πως υπάρχουν 7 δις αριθμοί κινητών στις ΗΠΑ, καταλαβαίνετε τις πιθανότητες αυτής της "συνάντησης". Το 2019 ήταν της μόδας να στέλνει ο κόσμος μηνύματα αλλάζοντας τον τελευταίο αριθμό του τηλεφώνου τους για να μιλήσουν στον τηλεφωνικό τους "γείτονα"!

Έτσι λοιπόν ο Ησαϊας δεν έχασε χρόνο. Άρχισε να στέλνει στην Μπρέντα μηνύματα κάθε μέρα σχεδόν και να της τηλεφωνεί, κάτι "που μου άρεσε γιατί ήταν κάποιος που μπορούσα να του μιλάω εύκολα" λέει η Μπρέντα. Ακολούθησε το Facebook και έπειτα ο πρώτος καφές στο Οχάιο, όταν επισκέφθηκε πάλι την οικογένειά της, μετά από καιρό.

Όμως επειδή ήταν περίεργη για το ποιος ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο συνομιλούσε τόσο καιρό το είπε στη μαμά της. Κι εκείνη συμφώνησε να πάει να τον γνωρίσει η ίδια! Πήγε μάλιστα και την μικρή της κόρη μαζί. Εκείνη της έστειλε αμέσως μήνυμα "πω, πω είναι τόσο ψηλός" της έγραψε "και πολύ χαριτωμένος"! "Πόσο θα του έβαζες στα 10" ρώτησε η Μπρέντα και εκείνη της είπε "11!".

Έτσι συνέχισαν να μιλάνε, αλλά πέρασαν πολλοί μήνες μέχρι να συναντηθούν. Και ενώ εκείνη είχε πάρει άδεια για τα Χριστούγεννα, μία ημέρα πριν, ο διευθυντής της της είπε ότι δεν μπορούσε να πάει. Και τι έκανε; Παραιτήθηκε! Και μετακόμισε στο Οχάιο. Ήταν ήδη πολύ ερωτευμένη.

Τρεις μήνες μετά της έκανε πρόταση γάμου και το καλοκαίρι παντρεύτηκαν.

Τώρα, 13 χρόνια μετά, συνεχίζουν να είναι μαζί. Με πέντε παιδιά βέβαια! Κι όλα αυτά από ένα λάθος sms. Αν το βλέπαμε σε ταινία, θα λέγαμε "τι υπερβολή". Η ζωή όμως ξέρει πάντα πώς να κλείνει το μάτι.

Πηγή: Newsweek

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

23 Σεπ 2024

Φρόιντ και Ελλάδα: Η σχέση που σφράγισε τη ζωή και το έργο του πατέρα της ψυχανάλυσης

Στις 23 Σεπτεμβρίου 1939, ο κορυφαίος αυστριακός επιστήμονας θα αφήσει την τελευταία του πνοή στο Λονδίνο, χτυπημένος από τον καρκίνο.

23 Σεπ 2024

Διδώ Σωτηρίου: "Κοιμήθηκαν αποβραδίς νοικοκυραίοι στον τόπο τους και ξύπνησαν φυγάδες"

Ένα απόσπασμα από το μυθιστόρημα "Οι νεκροί περιμένουν". Της μεγάλης μυθιστοριογράφου και δημοσιογράφου που απεβίωσε σαν σήμερα.

Περισσότερα από

Stories

23 Σεπ 2024

Τα "παράξενα" αξιοθέατα της Ελλάδας που δεν έχει αποκαλύψει ποτέ κανείς

Αυτά τα 3 αξιοθέατα αξιολογήθηκαν με βάση τη σπανιότητα και τη δυσκολία καταγραφής.

22 Σεπ 2024
22 Σεπ 2024

Άννα Καρίνα: Το απόλυτο icon της Nouvelle Vague

Η Άννα Καρίνα ήταν και θα μείνει για πάντα το απόλυτο πρόσωπο της Nouvelle Vague, κυρίως μέσα από την παρουσία της στις ταινίες του Ζαν Λικ Γκοντάρ.

21 Σεπ 2024

Μπιλ Μάρεϊ: Γιατί δεν τον αγαπάει πια το Χόλιγουντ;

"Ό,τι κι αν κάνεις, να δίνεις πάντα το 100%. Εκτός κι αν δίνεις αίμα". Σήμερα κλείνει τα 74.

21 Σεπ 2024

Λέοναρντ Κοέν:Τα τραγούδια, η ζωή του και η Ύδρα που λάτρεψε

"Είμαι έτοιμος να πεθάνω, ελπίζω να μην είναι πολύ άβολο", έλεγε σε μια συνέντευξή του.

21 Σεπ 2024

Χέδερ Λόκλιαρ: Η τραγική ιστορία της "Αμάντα" του "Melrose Place"

Η "αγαπημένη ξανθιά" των Αμερικανών και η κατάρρευση ενός ειδώλου.

21 Σεπ 2024

Η άγνωστη ιστορία το πρώτου emoji "SMILEY"

Πριν από 42 χρόνια δημιουργήθηκε το πρώτο "smiley".

19 Σεπ 2024

Όταν ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις χώρισε την Ιζαμπέλ Ατζανί με φαξ... τη στιγμή που έμαθε ότι περιμένουν παιδί

Ο Ντάνιελ Μάικλ Μπλέικ Ντέι-Λιούις - "σερ" από το 2014 - γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 1957 στο Λονδίνο.

19 Σεπ 2024

Τζάκι Κόλινς: Η διάσημη συγγραφέας που έζησε στη σκιά της αδελφής της Τζόαν Κόλινς

Η αδελφή της Τζόαν Κόλινς έγραψε 32 μυθιστορήματα και πούλησε 500 εκατομμύρια βιβλία, γράφοντας για τις κρυφές αμαρτίες των πλουσίων και διασήμων. Και δεν ήταν και πολύ αγαπημένες με την διάσημη αδελφή της.

18 Σεπ 2024

60 χρόνια πριν: Όταν η Άννα Μαρία παντρευόταν με ιβουάρ νυφικό τον Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ στην Μητρόπολη Αθηνών

Στις 18 Σεπτεμβρίου του 1964 πραγματοποιήθηκαν οι βσιλικοί γάμοι στην Μητρόπολη Αθηνών.