ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

O Στινγκ και η γυναίκα του Τρούντι δεν είναι πολύ περήφανοι για το πώς ξεκίνησε η σχέση τους...

Είναι παντρεμένοι 30 χρόνια, μαζί 45, έχουν 4 παιδιά μαζί, όμως η Τρούντι ήταν η καλύτερη φίλη της πρώτης γυναίκας του.

Ο Στιγνκ και η συζυγός του Τρούντι θεωρούνται ένα από τα σημαντικότερα power couples της show biz. Είναι δε τόσο ταυτισμένοι στο μυαλό όλων ως ζευγάρι που λίγοι ίσως θυμούνται πως ο Στινγκ ήταν παντρεμένος και πριν την Τρούντι. "Είναι τόσο δυνατή" έχει πει για εκείνη ο τραγουδιστής "που νιώθω σαν ένας δορυφόρος που περιστρέφεται γύρω της".

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Στινγκ γνώρισε την πρώτη του γυναίκα, την Φράνσις Τόμελτι πολύ νέος. Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν αμέσως- μέσα σε 18 μήνες είχε γίνει ήδη γυναίκα του και είχαν αποκτήσει το πρώτο τους παιδί. Ο Στινγκ είχε μόλις ξεκινήσει την μπάντα του: τους Police! Όμως το συγκρότημα ήταν ακόμα στα πρώτα τους βήματα, χωρίς να μπορούν να φανταστούν τότε την τεράστια επιτυχία που θα σημείωναν. Νέος μουσικός, νέος σύζυγος, νέος πατέρας λοιπόν.

Έναν χρόνο μετά τον γάμο του το 1974, ο Στινγκ και η γυναίκα του γνώρισαν την Τρούντι που ήταν γειτόνισσά τους. Έγιναν σχεδόν αμέσως φίλες με την Φράνσις. Απ' ό,τι παραδέχτηκαν αργότερα ο Στινγκ και η Τρούντι ένιωσαν αμέσως έλξη ο ένας για τον άλλον, αλλά δεν προχώρησαν τότε τη σχέση τους.

Εκείνη θυμάται πως "σκέφτηκα ότι μου άρεσε αυτό το αγόρι με τα πράσινα μαλλιά", ενώ εκείνος, πιο ποιητικά γράφει στην αυτοβιογραφία του "Broken Music" για την Τρούντι: "τα μάτια της ήταν ένα απαλό πράσινο και στο αριστερό της μάγουλο είχε ένα μικρό σημάδι από γραντζουνιά κάποιου ζώου, μού φάνηκε σαν κάποιος είδος κατεστραμμένου αγγέλου". Ωστόσο η σχέση τους παρέμεινε πλατωνική για έναν χρόνο.

Την χρονιά που η πρώτη σύζυγός του θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, θα ανακαλύψει την εξωσυζυγική σχέση του με την Τρούντι και θα χωρίσουν αμέσως. Το 1982 υπήρξε ομολογουμένως μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους. Το 1983 η Τρούντι θα γεννήσει το πρώτο της παιδί με τον Στινγκ, το τρίτο δηλαδή για εκείνον. Ο Στινγκ θα πάρει επίσημα διαζύγιο το 1984, αλλά δεν θα παντρευτούν με την Τρούντι. Θα παντρευτούν πολύ αργότερα, το 1992! Στο μεταξύ είχαν αποκτήσει μαζί 4 παιδιά.

"Έγινα πατέρας κατά λάθος έξι φορές" έχει πει αστειευόμενος ο Στινγκ σε συνέντευξή του. "Τόσο έξυπνος είμαι. Όμως είναι τα πιο χαρούμενα "λάθη" που έχω κάνει στη ζωή μου, καθώς είναι υπέροχοι άνθρωποι".

Μάλιστα, ο ίδιος και η Τρούντι δεν κακομαθαίνουν καθόλου τα παιδιά τους, από άποψη. Μολονότι έχουν μια περιουσία που αγγίζει τα 300 εκ. δολάρια, έχουν μάθει στα παιδιά τους να δουλεύουν σκληρά για να κερδίζουν τη ζωή τους. "Δεν θέλω να τούς το στερήσω αυτό, είναι υπέροχο να τα καταφέρνεις μόνος σου" έχει πει ο διάσημος τραγουδιστής.

Μιλώντας για τη σχέση τους δεν έχουν να αποκαλύψουν πολλά μυστικά για το πως επιτυγχάνει κανείς έναν καλό γάμο, αφού και οι ίδιοι εντυπωσιάζονται από την επιτυχία της σχέσης τους. "Αγαπάμε ο ένας τον άλλον, κάτι που είναι δεδομένο, όμως κυρίως αρέσει ο ένας στον άλλον, κάτι που είναι πολύ διαφορετικό. Ο έρωτας είναι πάθος, αλλά το να σου αρέσει ο άλλος και να σου αρέσει η παρέα του, είναι κάτι άλλο. Ξέρετε τι να κάνετε; Να παντρευτείτε τον καλύτερό σας φίλο!" έχει δηλώσει ο Στινγκ τον γάμο του με τη γυναίκα της ζωής του.

"Η Τρούντι φωτίζει τον κόσμο μου μόλις μπει μες στο δωμάτιο" προσθέτει. Το χιούμορ της είναι σίγουρα ένας από τους λόγους που τον γοητεύουν. Για παράδειγμα, εκείνος λέγεται πως είναι πολύ τακτικός και οργανωτικός, ενώ εκείνη το αντίθετο. "Ίσως γι' αυτό φεύγει για τόσες περιοδείες" σχολιάζει εκείνη.

Το θέμα είναι πως τόσα χρόνια μετά παραμένουν αγαπημένοι και ερωτευμένοι, ενώ ασχολούνται ως ομάδα με πολλούς φιλανθρωπικούς σκοπούς, αλλά και με το νέο τους χόμπι: την οινοποιϊα. Και συνεχίζουν μαζί.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram