ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Σιένα Μίλερ ξεσπά για όσους κρίνουν την διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της και την εγκυμοσύνη

Ένα ακόμη παράδειγμα της λογοκρισίας που βιώνουν -ακόμη και- οι διάσημες γυναίκες!

Η Σιένα Μίλερ διανύει μία από τις ωραιότερες φάσεις της ζωής της, καθώς περιμένει το πρώτο παιδί από τον έρωτά της με τον συνάδελφο και σύντροφό της, Όλι Γκριν. Η ηθοποιός διανύει το 410 έτος της ηλικίας της, ενώ αυτός είναι -μόλις- 27 ετών, και αυτό το μόλις είναι ο λόγος που η Σιένα Μίλερ ξεσπάει με όσα ακούγονται.

"Θεωρείται "ανεύθυνο” να είμαι η μεγαλύτερη σε μια σχέση ή να περιμένω μετά τα 40 παιδί, το οποίο λένε "καημένο”: δυο μέτρα και δυο σταθμά, που δεν μπαίνουν καν σε διαδικασία να αμφισβητήσουν. Γίνεσαι, απλά, εύκολος στόχος. Είναι παράλογο", δήλωσε αρχικά η Σιένα Μίλερ για τα αρνητικά σχόλια περί ηλικίας και εγκυμοσύνης.

Η Σιένα Μίλερ είναι ένα δημόσιο παράδειγμα του σεξιστικού ρατσισμού που βιώνουν καθημερινά άσημες γυναίκες στην προσωπική -και όχι μόνο- ζωή τους. Ωστόσο, η 41χρονη εγκυμονούσα παίρνει θέση και τοποθετεί τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση. "Νομίζω ότι οι άνθρωποι βολεύονται με έναν τρόπο ζωής που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, ο οποίος είναι πολύ μισογυνιστικός και πατριαρχικός", είπε και πρόσθεσε:

"Φαντάζομαι ότι θα ήταν περίπλοκο για τον καθένα να το καταλάβει, αλλά δεν υπήρξε τίποτα άλλο παρά αγάπη και χαρά" πρόσθεσε για τη διαφορά ηλικίας, συμπληρώνοντας: "Δεν νομίζω ότι μπορείς να νομοθετήσεις σε θέματα καρδιάς. Εγώ σίγουρα δεν μπόρεσα ποτέ να το κάνω".

Mάλιστα, η όμορφη ηθοποιός εξήγησε ότι έμεινε φυσικά έγκυος και θεωρεί τον εαυτό της " τυχερό". "Υπήρξα πολύ τυχερή. Ούτε καν προσπάθησα να μείνω έγκυος. Ήταν μια έκπληξη για μένα, βιολογικά το σώμα μου ήταν σε θέση να το κάνει. […] Θα ήθελα να φτάσω σε ένα σημείο όπου να μη νιώθω την ανάγκη να αστειεύομαι με την εγκυμοσύνη μου σε μια μεγαλύτερη ηλικία".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram