ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά - Αλεξάνδρα.


H παρουσιάστρια δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από το πάρτι που ακολούθησε μετά τη βάφτιση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram. H βάφτιση έγινε στον εξωτερικό χώρο του πολυτελούς σπιτιού της οικογένειας όπου είχε στηθεί μια μεγάλη κατασκευή όπου πραγματοποιήθηκε το γλέντι.

Καλεσμένοι ήταν συγγενείς αλλά και αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας, ανάμεσά τους η Καλομοίρα με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη αλλά και η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια ενθουσιασμένη και χαμογελαστή δεν σταμάτησε να αναρτά σχετικό υλικό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

Η Αθηνά ήρθε στον κόσμο στις 23 Ιουνίου και όπως είχε παραδεχτεί η Ελληνομερικανίδα παρουσιάστρια στο US Weekly: "Ήταν η πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μου... Ο γιατρός κυριολεκτικά την άρπαξε και μου την έφερε. Κάθισα και την έβαλα πάνω στο στήθος μου και ο Κέβιν μας κοίταζε και τις δύο λέγοντας "Θεέ μου”. Ήταν απλά αγνή χαρά...".