ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H Άντζελα Γκερέκου θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Σίσσυ σε νέα παραγωγή

Η Άντζελα Γκερέκου θα παίξει στη θεατρική παράσταση "Sissy in Heaven" στην οποία θα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Νέα άνθιση φαίνεται να γνωρίζει η καριέρα της Άντζελας Γκερέκου μετά τη δημοφιλή σειρά "Γη της Ελιάς". Τώρα, η ηθοποιός πρόκειται να υποδυθεί την Πριγκίπισσα Σίσσυ σε θεατρική παράσταση που θα ανέβει από το ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας.

Το νέο πρωτότυπο έργο "Sissy in Heaven”, βασίζεται στη ζωή και τον θάνατο της Πριγκίπισσας Σίσσυ, της θλιμμένης αυτοκράτειρας της Αυστρίας. Μια προσωπικότητα που το ευρύ κοινό γνώρισε από την τηλεοπτική σειρά με τη Ρόμι Σνάιντερ να ενασαρκώνει τη πριγκίπισσα τόσο μοναδικά που όλοι έχουμε ταυτίσει την πριγκίπισσα με την ηθοποιό.

Το κείμενο της παράστασης υπογράφει ο ηθοποιός Ζαχαρίας Ρόχας και αναμένεται να παρουσιαστεί στις 14, 15 και 16 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angela Gerekou official (@angela_gerekou)

Το έργο διαδραματίζεται σε έναν "ου-τόπο”, (Καθαρτήριο- Παράδεισο;), όπου σημασία δεν έχει ο χρόνος, οι εποχές, οι τίτλοι, η καταγωγή, τα χρήματα, παρά μόνον η τελετουργία.

"Με πολύ χιούμορ και τεχνικές θεάτρου εν θεάτρω, το έργο αγγίζει πολύ σημαντικά ζητήματα που καθόρισαν τον 20ο αιώνα όπως: Τι αξία έχουν οι ζωές, όταν οι άνθρωποι υποφέρουν; Με πόσο αίμα δικαιώνεται μία Επανάσταση; Τι σημαίνει φυλακή για τον καθένα; Τι σημασία έχουν οι ατομικές ιστορίες , μπροστά στον συντριπτικό ρου της ιστορίας;"

Διαβάστε Επίσης

*Με πληροφορίες και εικόνες από το ert.gr

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram