ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Φεστιβάλ Καννών 2024: Η υπέροχη Κέιτ Μπλάνσετ με ολόχρυσο φόρεμα του οίκου Louis Vuitton

Η Κέιτ Μπλάνσετ έλαμψε -για μια ακόμη φορά-στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα του οίκου Louis Vuitton.

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ έδωσε το "παρών" στο κόκκινο χαλί του 77ου φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών, με αφορμή την προβολή της ταινίας "Rumours" των Guy Maddin, Evan Johnson και Galen Johnson.

Μετά την προβολή της το βράδυ του Σαββάτου, το κοινό χειροκροτούσε όρθιο για τέσσερα λεπτά. Την ταινία σκηνοθέτησε ο Γκάι Μάντιν και πρόκειται για μια σουρεαλιστική κωμωδία με all-star καστ για του G7, τους αρχηγούς δηλαδή των πιο ισχυρών κρατών του πλανήτη, που κατά τη διάρκεια μιας από τις καθιερωμένες συναντήσεις τους χάνονται σε ένα δάσος τη νύχτα.

Η 54χρονη πρωταγωνίστρια της μαύρης κωμωδίας, για την εμφάνισή της επέλεξε ένα ολόχρυσο φόρεμα με χάντρες στους ώμους από τον οίκο Louis Vuitton και τα βλέμματα όλων δεν μπορούσαν παρά να είναι στραμμένα πάνω της.

Στη μαύρη κωμωδία συμμετέχουν επίσης οι Alicia Vikander, Charles Dance, Roy Dupuis, Denis Menochet, Nikki Amuka-Bird, Rolando Ravello, Takehiro Hira και Zlatko Buric.

Διαβάστε Επίσης