ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Θρίαμβος για τον Ολυμπιακό- Ο σημαντικότερος άνθρωπος που κράτησε χθες το Κύπελλο στα χέρια του

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης ήταν ανάμεσα στους προσκεκλημένους του Ολυμπιακού και σήκωσε ψηλά το Κύπελλο, πιο ψηλά από ποτέ.

Το ιδεώδες του αθλητισμού φαίνεται να ενσαρκώνει ο "Γιαννάκης", όπως τον αποκαλούν πλέον όλοι στον ποδοσφαιρικό χώρο. Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης που ζει στην Άμφισσα και έχει καταγωγή από την Κρήτη αγαπά πραγματικά τόσο πολύ το ποδόσφαιρο που έχει τη δύναμη να χαιρετίζει κάθε νικητή, ανεξαρτήτα από το ποια ομάδα υποστηρίζει.

Το όνομά του έγινε γνωστό τον Μάη του ’23, στον τελικό Κυπέλλου στον Βόλο. Ο ΠΑΟΚ είχε χάσει τότε 2-0 από την ΑΕΚ κι αποχωρούσε με μια ήττα από το Πανθεσσαλικό, αλλά ο Γιάννης Παπαστεφανάκης φωτογραφήθηκε με χαρά με με τον Ματίας Αλμέιδα της ΑΕΚ, γιατί το καλό ποδόσφαιρο είναι ένα. Και μολονότι τότε το γήπεδο ήταν άδειο η κίνηση του Γιάννη, έτσι όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες, το γέμισε με τη ζεστασιά, τη χαρά και το ήθος του.

Ο Γιάννης ήταν επίσημος προσκλήθηκε στον χθεσινό αγώνα του Ολυμπιακού από τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Γιάννης και ο πατέρας του, Κώστας Παπαστεφανάκης παρακολουθούσαν τον αγώνα με κομμένη την ανάσα, όπως όλη η Ελλάδα. Όταν λοιπόν ο Ολυμπιακός σκόραρε χαρίζοντας στην Ελλάδα τη νίκη Conference League, η χαρά ήταν μοναδική.

Ο Γιάννης κλήθηκε λοιπόν να σηκώσει ψηλά το χρυσό κύπελλο. Συγκεκριμένα ήταν ο Ελ Κααμπί και ο Κώστας Φορτούνης που πλησίασαν τον μικρό Γιαννάκη, και του έδωσαν το κύπελλο για να το σηκώσει χαρίζοντάς σε όλο το γήπεδο μοναδικά συναισθήματα.

Μια εβδομάδα πριν ο Γιάννης είχε γνωρίσει τον Κωνσταντίνο Τζολάκη και τού είχε πει: "Είσαι το καλύτερο παιδί, μακάρι να πάρετε το Conference League". Φαίνεται πως η ευχή του πραγματοποιήθηκε!

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram