ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αγκαλιά με την Χάρπερ σε αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι

Το μεγαλύτερο και παντοτινό του γούρι είναι η Χάρπερ.

Η οικογένεια Μπέκαμ εκφράζει συχνά- πυκνά την αγάπη του ενός μέλους προς το άλλο στα σόσιαλ μίντια. Κι αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις του Ντέιβιντ πιθανολογούμε πως μπορεί να έχει αδυναμία στη μικρή του κόρη, τη Χάρπερ, το μόνο άλλωστε κορίτσι της οικογένειας.

Τώρα μπαμπάς και κόρη πήγαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας του Ίντερ Μαϊάμι με τη Σεντ Λούις στο Φορτ Λόντερντεϊλ.

Ο Μπέκαμ ας μην ξεχνάμε πως είναι συνιδιοκτήτης της ομάδας. Και ποιο θα μπορούσε άλλωστε να είναι το μεγαλύτερο γούρι του στον αγώνα πρωταθλήματος MLS παρά η Χάρπερ;

Εκείνη, ντυμένη σαν απλό κορίτσι, με ένα τζιν και ένα ροζ T-shirt φαίνεται να απολαμβάνει τη συντροφιά του πατέρα της, αλλά και την παιδικότητά της, ζητούμενο για όλα τα κορίτσια της ηλικίας της. Ο μπαμπάς πάλι φορούσε το πιο λαμπερό του χαμόγελο (κι η αλήθεια είναι πως σπάνια τον έχουμε δει τόσο χαρούμενο).

Όσο για το ροζ να θυμίσουμε πως είναι και το επίσημο χρώμα της ομάδας, μια ακόμα "τομή" του Μπέκαμ στο ανδρικό ποδόσφαιρο.

Εξάλλου, πάντα συνήθιζε να παίρνει την κόρη του μαζί στους αγώνες, ακόμα και όταν ήταν μικρούλα.

Σε άλλα νέα, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος στο προσωπικό του Instagram έγινε Πρεσβευτής του The King's Foundation, του Ιδρύματος του βασιλιά Κάρολου της Αγγλίας.

Μάλιστα, επισκέφθηκε πρόσφατα και το Highgrove Gardens που έχει ως στόχο να φέρνει σε επαφή τους κατοίκους της μητρόπολης με τη Φύση.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Διαβάστε Επίσης