ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σελίν Ντιόν: "Είμαι ακόμα παντρεμένη με τον Ρενέ. Είναι ακόμα ο σύζυγός μου"

Η Σελίν Ντιόν αποκαλύπτει πόσο κοντά αισθάνεται ακόμα τον σύζυγό της και τέως μάνατζερ της μολονότι έχει φύγει από τη ζωή εδώ και 8 χρόνια.

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά την απώλεια του συζύγου της και μακροχρόνιου μάνατζέρ της, Ρενέ Ανζελίλ από καρκίνο, η Σελίν Ντιόν εξακολουθεί να αισθάνεται την παρουσία του μέσα στην καρδιά και το σπίτι της.

Εν μέσω της συνεχιζόμενης μάχης της με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου, η σούπερ σταρ, 56 ετών σήμερα, λέει πως νιώθει ότι λαμβάνει σημάδια από τον Ρενέ "όλη την ώρα", σύμφωνα με το περιοδικό People.

"Είμαι ακόμα παντρεμένη με τον Ρενέ. Είναι ακόμα ο σύζυγός μου. Όταν πρέπει να ταξιδέψουμε στις θεραπείες μου για να δω τους γιατρούς μου, παίρνω πάντα μαζί μου φωτογραφίες του", λέει η Ντιόν, η οποία μιλάει ανοιχτά για τα τελευταία χρόνια της ζωής της σε ένα αποκαλυπτικό νέο ντοκιμαντέρ, I Am: Celine Dion (προβάλλεται παγκοσμίως στις 25 Ιουνίου στο Prime Video). "Και έχουμε φωτογραφίες, φυσικά, παντού στο σπίτι".

Οι γιοι της με τον Ρενέ - ο René-Charles, 23 ετών, και οι 13χρονοι δίδυμοι Eddy και Nelson - νιώθουν κι εκείνοι ακόμη κοντά τους τον αγαπημένο τους πατέρα.

"Ακόμα και όταν ήταν πολύ μικρά, ακόμα και όταν ήταν ακόμα μαζί μας στο κρεβάτι του [όταν ήταν] στο δωμάτιό του και πάλευε, τα παιδιά ήταν μαζί μας", θυμάται. Μετά, "[Του έλεγαν]: 'Μπαμπά, απόψε θα δούμε Ratatouille, ελπίζω να σου αρέσει'. Του μιλούσαν και φιλούσαν τις εικόνες".

Μετά τη διάγνωση της νόσου τον Αύγουστο του 2022, η Ντιόν σπάνια έβγαινε από το σπίτι τους στο Λας Βέγκας, καθώς υποβαλλόταν σε εντατική θεραπεία.

Αν και δεν ξεχνάει ποτέ να πάρει μαζί της τις φωτογραφίες του Angélil όταν ετοιμάζει τις βαλίτσες της για ένα ταξίδι, "τα παιδιά μου πάντα ρωτούν: "Έφερες τις φωτογραφίες του μπαμπά;". Κι εγώ απαντώ: "Ναι, έχω τις φωτογραφίες του μπαμπά!"", λέει. "Είναι ο μπαμπάς τους, είναι ο σύζυγός μου και θα είναι για πάντα".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram