ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σάνεν Ντόχερτι- Λουκ Πέρι- μαζί στον ουρανό- "Δώσε χαιρετίσματα στον Λουκ από εμάς" λένε οι φαν του Beverly Hills, 90210

Το αγαπημένο μας τηλεοπτικό ζευγάρι δεν είναι πια εδώ.

Οι θαυμαστές της Σάνεν Ντόχερτι αποχαιρετούν τώρα τη σταρ, χρόνια μετά το θάνατο του συμπρωταγωνιστή της στο Beverly Hills, 90210, Λουκ Πέρι, του μεγάλου έρωτα της στη μικρή οθόνη.

Αφότου η είδηση του θανάτου της Ντόχερτι σε ηλικία 53 ετών επιβεβαιώθηκε θαυμαστές σπεύδουν να αποτίσουν φόρο τιμής στην ηθοποιό θυμίζοντας πώς εκείνη και ο Πέρι - ο οποίος πέθανε το 2019 μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο - υποδύθηκαν τους εραστές Brenda και Dylan στη δημοφιλή σειρά.

Ένας υποστηρικτής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: "Τόσο λυπηρό να ακούω για τη Shannen Doherty. Ήταν μια καταπληκτική ηθοποιός και πάλεψε γενναία με τον καρκίνο της. ... Ας αναπαυθεί εν ειρήνη. Χαιρετήστε τον Luke από εμάς".

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beverly Hills 90210 (@beverlyhills90210)

Όσοι παρακολουθούσαμε τη διάσημη teen σειρά ξέρουμε τι σημαίνει Brenda και Dylan. Ένας έρωτας στα πρότυπα "Λαίδη και Αλήτης". Σε αυτό το ζευγάρι βλέπαμε πάντα τον εαυτό μας που σ΄εκείνες τις ηλικίες νιώθει έλξη για το "κακό παιδί", πλην βασανισμένο, τον ρόλο δηλαδή που υποδυόταν ο Πέρι.

Και το κοινό δεν ξεχνά αυτόν τον μεγάλο έρωτα, ας ήταν μόνο τηλεοπτικός. Ένας φαν γράφει: "Οι τηλεθεατές μιας ορισμένης ηλικίας, της δικής μου ηλικίας, δεν θα ξεχάσουν ποτέ την Μπρέντα και τον Ντίλαν". Ένας άλλος προσθέτει: "Το γεγονός ότι η Shannen Doherty και ο Luke Perry πέθαναν και οι δύο στα 50 τους, στην ηλικία μου, είναι μια θλιβερή υπενθύμιση για όλους μας να μην θεωρούμε τις μέρες μας ή τις σχέσεις μας δεδομένες. Μακάρι να ξαναβρεθούν στο μεγάλο Peach Pit στον ουρανό".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram