ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη | Θα πλήρωνες 3.000 δολάρια για την πρώτη σειρά;

Με ένα αλμυρούτσικο αντίτιμο θέσεις ήταν διαθέσιμες και για το "απλό" κοινό.

Τη Δευτέρα που μας πέρασε διοργανώθηκε ένα ιδιαίτερο event στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Ένα σόου στην trendy περιοχή του Meatpacking της πόλης, στο οποίο τόσο στην πασαρέλα, όσο και στο κοινό παρευρέθηκαν διάσημοι, μοντέλα, ηθοποιοί και άνθρωποι της Μόδας.

Στην πασαρέλα που έλαβε χώρα στον δρόμο έλαμψαν με την παρουσία τους η πρωταθλήτρια του τένις Σερένα Γουίλιαμς, το supermodel των '90's Έλενα Κρίστενσεν, η Μπέλα Χαντίντ και πολλοί άλλοι. Ενώ στην πρώτη σειρά μπορούσε κανείς να δει την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και τον σύζυγό της, τον Λιλ Νας X, αλλά και τη Σερένα Γουίλιαμς. Ανθρώπους που συνδυαστικά τα κοινωνικά τους δίκτυα μετέδιδαν εικόνες σε 240 εκ. ανθρώπους. Επιπλέον, στο event φυσικά υπήρχαν επίσης instagramers και youtubers.

Ωστόσο, εκτός από τους επίσημους προσκλημένους (293 σύμφωνα με πηγές), είχε κανείς τη δυνατότητα να παρευρεθεί πληρώνοντας εισιτήριο: 130 δολάρια για μια θέση στους όρθιους, 750 δολάρια στην τρίτη σειρά, 1.800 δολάρια στη δεύτερη σειρά και 3.000 δολάρια στην πρώτη σειρά, σύμφωνα με δημοσίευμα του The Cut. Ενώ για τους παρευρισκόμενους υπήρχαν και μικρά δώρα, όπως μια τσάντα, ομπρέλες και άλλα. Κάποια εισιτήρια διατέθηκαν επίσης δωρεάν σε φοιτητές.

Τώρα ποιος θα πλήρωνε για μια τέτοια διοργάνωση; Οι λόγοι ποικίλλουν. Για κάποιους είναι μια πρωτότυπη εμπειρία- μια εξτραβαγκάντζα για να νιώσει κανείς το vibe της Νέας Υόρκης και να βγάλει μια καλή φωτογραφία, ίσως δίπλα- κοντά- ή απέναντι από κάποιον διάσημο ή ακόμα και πραγματικά για την εμπειρία. Για άλλους ήταν πραγματικά μια επαγγελματική ευκαιρία- είτε για να γνωρίσουν κόσμο της βιομηχανίας είτε γιατί τους ενδιέφερε να διοργανώσουν κάτι ανάλογο, όπως μια γυναίκα από την Κορέα που εργάζεται σε πολυκατάστημα.

Μπορεί να είναι υπερβολικό (δεν είναι καθόλου αν σκεφτεί κανείς το τίμημα για τις ξαπλώστρες στη Μύκονο) ή το αντίθετο: ίσως ένας τρόπος να "εκδημοκρατιστούν" τα σόου οι θέσεις των οποίων δεν θα είναι διαθέσιμες μόνο για τους celebrities και τους γόνους των καλών οικογενειών, αλλά θα είναι προσβάσιμες και σε όσους ενδιαφέρονται αληθινά για ένα σόου μόδας πληρώνοντας βέβαια το αντίτιμο.

Read Next

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.

27 Απρ 2024