ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Μισέλ Φάιφερ γιορτάζει 30 χρόνια γάμου και λάμπει

Γνώρισε τον άντρα της αφού είχε υιοθετήσει το πρώτο της παιδί μόνη.

Η διάσημη ηθοποιός Μισέλ Φάιφερ έκλεισε 30 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της σεναριογράφο και παραγωγό Ντέιβιντ Κέλλεϊ και το μοιράστηκε με τους 3 εκατομμύρια ακολούθους της με μία τρυφερή ανάρτησή της στο Ιnstagram.

"Τριάντα χρόνια ευτυχίας" έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής και την συνόδευσε με ένα όμορφο κοινό τους στιγμιότυπο συγκεντρώνοντας αμέτρητα σχόλια από τους θαυμαστές της.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου 10 μήνες μετά την πρώτης τους γνωριμία τους όταν η καλύτερη φίλη της ηθοποιού κανόνισε ένα ραντεβού στα τυφλά με τον παραγωγό.

Λίγους μήνες νωρίτερα η Φάιφερ είχε προχωρήσει στην υιοθεσία της κόρης της, Κλόντια Ρόουζ ενώ ένα χρόνο μετά τον γάμο τους καλωσόρισαν τον γιο τους Τζον Χένρι.

Η Φάιφερ και ο Κέλλεϊ είναι παντρεμένοι από το 1993 και παρότι είναι σεναριογράφος σε πολύ επιτυχήμενες σειρές, όπως το Big Little Lies, δεν έχουν συνεργαστεί ποτέ, γιατί, όπως έχει δηλώσει η ίδια "εκτιμά πολύ περισσότερο τη σχέση της από τη δουλειά".

Παλαιότερα, στο The Tonight Show, η ηθοποιός είχε διηγηθεί την ιστορία της πρώτης τους γνωριμίας, περιγράφοντας λεπτομερώς το ραντεβού στα τυφλά κατά τη διάρκεια του οποίου τους την έστησαν.

"Ήμουν κάπως νευρική και είχα περάσει μερικά άσχημα ραντεβού στα τυφλά και είχα ορκιστεί να τα αποφύγω, και η καλύτερή μου φίλη είπε: "Σε παρακαλώ, μόνο αυτή την τελευταία φορά, γνώρισε αυτόν τον τύπο, τον Ντέιβιντ Κέλλεϊ". Είπα εντάξει", είπε η Φάιφερ. "Έτσι σκέφτηκα ότι ήταν καλή ιδέα να κάνω κάτι σαν πάρτι μπόουλινγκ".

Σε ένα δείπνο πριν από το πάρτι, η Φάιφερ θυμήθηκε ότι ο Κέλλεϊ "κουβέντιαζε" με την αδελφή της και σκεφτόταν ότι έπρεπε να τους τα φτιάξει. "Δεν ξεκίνησε καλά", παραδέχτηκε, αλλά είπε ότι στο τέλος όλα πήγαν καλά.

Πηγή: ΑΠΕ, People

Read Next

02 Ιουν 2024

ABBA: Χρίστηκαν Ιππότες από τη βασιλική οικογένεια της Σουηδίας

Ήταν η πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια που απονεμήθηκε ο τίτλος ενώ οι υποψήφιοι είχαν προταθεί από το κοινό και τη σουηδική κυβέρνηση.

Περισσότερα από

News

02 Ιουν 2024

Mέγκαν & Χάρι: Γιατί έπρεπε να επιστρέψουν δώρα αξίας 7 εκατομμυρίων

Η Mέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι κράτησαν όμως όλα τα δώρα που τους έκαναν στη Νιγηρία.

01 Ιουν 2024

Δύο γυναίκες από τη Βρετανία ανακάλυψαν όλους τους τρόπους να ζήσουμε όμορφα μέχρι τα γεράματα

Τα προβλήματα υγείας που παρουσιάστηκαν στην οικογένειά τους τις παρακίνησαν να αναζητήσουν τους πιο αποτελεσματικούς επιστημονικούς μηχανισμούς προστασίας.

01 Ιουν 2024

Τζένιφερ Άνιστον για Νικόλ Κίντμαν: "Με βοήθησε στις δυσκολίες που περνούσα"

Για το sisterhood στο Χόλιγουντ μίλησαν οι διάσημες σταρ.

01 Ιουν 2024

Μελίνα Σιδηροπούλου: "Ο αδερφός μου υπέφερε από την ηρωίνη και ήθελε να γλυτώσει"

Η Μελίνα Σιδηροπούλου, η μικρή αδερφή του Παύλου Σιδηρόπουλου μίλησε για την ζωή τους ως παιδιά, αλλά και τον αγώνα που έδωσε με τα ναρκωτικά ο αείμνηστος καλλιτέχνης της ροκ σκηνής μέχρι το τέλος.

01 Ιουν 2024

Ναταλία Τσαλίκη: "'Οταν το παιδί θέλει να τραβήξει το χέρι του, πρέπει να το αφήσεις να χειραγωγηθεί, να ταλαιπωρηθεί, να ψάξει"

Η Ναταλία Τσαλίκη αναφέρθηκε στην απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά και το πόσο προστατευτικές είναι οι Ελληνίδες μαμάδες απέναντι στα παιδιά τους

01 Ιουν 2024

Λένι Κράβιτζ: "Έχω 9 χρόνια να κάνω σοβαρή σχέση και απέχω πλέον από το σεξ"

"Πειθαρχία" είναι η λέξη στη νέα φάση ζωής του Λένι Κράβιτζ.

01 Ιουν 2024

Βασιλική Ανδρίτσου: "Νιώθω υπερήφανη που κατάφερα να γίνω μαμά στα 46"

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στη μητρότητα και την 5χρονη κόρη της.

01 Ιουν 2024
01 Ιουν 2024

Η μητέρα της Έμμας συνάντησε τη γυναίκα που πήρε την καρδιά της κόρης της: "Σ΄ευχαριστώ που την κρατάς ζωντανή"

Το κορίτσι έχασε τη ζωή του άδικα στη Θεσσαλονίκη όταν ασυνείδητος οδηγός την χτύπησε ενώ εκείνη ήταν πεζή και την εγκατέλειψε. Η μητέρα της όμως αποφάσισε να δωρίσει ζωή σε άλλους.