ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η πρώτη μέρα της Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της μετά από 14 μέρες

Από την ημέρα που η Κέιτ Μίντλετον έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο δεν είχε δει τα τρία της παιδιά.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο έλαβε χθες η Κέιτ Μίντλετον, δύο εβδομάδες μετά την επέμβαση στην κοιλιά της. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναχώρησε από το νοσοκομείο και, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, τώρα ξεκινά η ανάρρωσή της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πιστεύεται ότι η Κέιτ Μίντλετον έφυγε από το νοσοκομείο περίπου στις 11 το πρωί, περνώντας το κατώφλι πόρτας μακριά από την κεντρική είσοδο.

Πλέον, η Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται στο σπίτι της στο Adelaide Cottage στο Windsor Great Park, έχοντας δίπλα της τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά.

Η Κέιτ Μίντλετον δεν είχε μπορέσει να δει τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών, και τον πρίγκιπα Λούις, 5 ετών, από τότε που εισήχθη στην κλινική του Λονδίνου.

Τα τρία παιδιά βρίσκονταν στο σχολείο όταν η μητέρα τους Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε στο σπίτι τους στο Windsor και συναντήθηκαν ξανά μόλις επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους.

Ο πρώην μπάτλερ της βασιλικής οικογένειας Grant Harrold δήλωσε πως η απουσία της Κέιτ Μίντλετον θα είχε αφήσει ένα κενό στο σπίτι της οικογένειας. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, όπως ανέφερε, περίμενε πώς και πώς την επιστροφή της.

"Είναι ένας πολύ στοργικός πατέρας, πολύ αγαπητός χαρακτήρας και το παρατήρησα όταν πέρασα χρόνο και με τους δύο τότε. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτό δεν θα άλλαζε. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα φροντίσει την Κέιτ Μίντλετον για να έχει μια ταχεία ανάρρωση", σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο βασιλιάς Κάρολος πήρε επίσης εξιτήριο τη Δευτέρα μετά από χειρουργική επέμβαση για διευρυμένο προστάτη, με τα δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας να φεύγουν από το κεντρικό νοσοκομείο του Λονδίνου με διαφορά λίγων ωρών

Δεν είχε δει τα παιδιά της στο νοσοκομείο

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις, όπως σημειώνει η MailOnline, δεν επισκέφθηκαν τη μητέρα τους στο νοσοκομείο όσο ανάρρωνε από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Είναι πιθανό να την είδαν πρώτη φορά όταν επέστρεψαν στο Adelaide Cottage αργότερα το απόγευμα της Δευτέρας όταν γύρισαν από το σχολείο Lambrook, που απέχει δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πάντως, φέρεται να είχε αδειάσει το πρόγραμμά του για να είναι στο πλευρό της συζύγου του καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας της και να ήταν αυτός που την πήρε από το νοσοκομείο με προορισμό το σπίτι τους.

"Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι της στο Windsor για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από τη χειρουργική επέμβαση. Σημειώνει καλή πρόοδο.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμούν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της κλινικής του Λονδίνου, ιδιαίτερα στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν. Η οικογένεια συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έχουν λάβει" σημείωσε σε ανακοίνωσή του το παλάτι.

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.