ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μπιγιονσέ: Πάσχει από χρόνιο αυτοάνοσο και βρήκε την τέλεια εναλλακτική " λύση"

Το νέο επαγγελματικό βήμα της 42χρονης σταρ είναι ένα δώρο προς τις γυναίκες.

Η Μπιγιονσέ έχει εμπνεύσει εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως να αγκαλιάσουν τον εαυτό τους, να αγαπήσουν το σώμα τους και να είναι γεμάτες με αυτοπεποίθηση. Αλλά ακόμη και η ίδια η Queen Bey έχει δυσκολευτεί με την εμφάνιση της, καθώς έχει αντιμετωπίσει -όπως όλες μας- μερικές μέρες που το δέρμα και τα μαλλιά είναι εξαιρετικά ταλαιπωρημένα.

Πιο συγκεκριμένα, η 42χρονη σταρ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Essence και μίλησε για την εποχή που ως παιδί τριγυρνούσε στο κομμωτήριο της μητέρας της Tina Knowles και το "βαθιά προσωπικό" ταξίδι της περιποίησης των μαλλιών της, αφού πέρασε ένα μεγάλο μέρος της ζωής της αντιμετωπίζοντας την ψωρίαση.

"Έχω πολλές όμορφες αναμνήσεις συνδεδεμένες με τα μαλλιά μου. Η σχέση που έχουμε με τα μαλλιά μας είναι ένα τόσο βαθιά προσωπικό ταξίδι", είπε αρχικά στη νέα συνέντευξη.

"Από το να περνάω την παιδική μου ηλικία στο κομμωτήριο της μητέρας μου μέχρι τον πατέρα μου να εφαρμόζει λάδι στο τριχωτό της κεφαλής μου για να θεραπεύσει την ψωρίαση μου – αυτές οι στιγμές ήταν ιερές για μένα", συνέχισε, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ότι παλεύει με την ασθένεια.


Η Μπιγιονσέ αποκάλυψε ότι αντιμετώπισε το αυτοάνοσο νόσημα και η εμπειρία της την οδήγησε να λανσάρει τη δική της σειρά περιποίησης μαλλιών, Cécred, η οποία είναι διαθέσιμη για αγορές στο Cecred.com από τις 20 Φεβρουαρίου.

"Έτσι πήρα το τέλος του ονόματός μου, Cé, και το έκανα την αρχή της λέξης sacred για να δημιουργήσω το Cécred”, μοιράστηκε η πασίγνωστη τραγουδίστρια για το νέο επαγγελματικά βήμα της.

"Από το κομμωτήριο της μητέρας μου, τις καθημερινές τελετουργίες με τον πατέρα μου και την πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη μιας σειράς περιποίησης μαλλιών, το ταξίδι ήταν ακριβώς αυτό: Cécred" ( sacred= ιερό και Beyoncé= αυτοπεποίθηση).

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.