ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Δήμητρα Ματσούκα με άψογο office look στο πλευρό του Πέτρου Κόκκαλη

Ο έρωτας τους είναι αδύνατον να "κρυφτεί ".

δημητρα_ματσουκα ndp

Η Δήμητρα Ματσούκα διανύει, ίσως, την ωραιότερη περίοδο της ζωής της, αφού εκτός από την επαγγελματική της επιτυχία με την σειρά " Ψυχοκόρες" ήρθε και η ολοκλήρωση του έρωτά της με τον Πέτρο Κόκκαλη. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016 και φέτος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας με το μυστήριο να τελείται σε στενό φιλικό περιβάλλον.

Σε συνέντευξή της, η ηθοποιός ανέφερε ότι ο γάμος τους έγινε " ακριβώς όπως τον φανταζόμουν" και υπογράμμισε ότι ήταν επιθυμία της να μη λάβει μεγάλη δημοσιότητα. "Το έζησα, όπως ακριβώς ήθελα. Ήμασταν με ανθρώπους που μας αγαπούσαν και τους αγαπάμε. Ήμασταν γύρω στα 50 άτομα. Αποφύγαμε πράγματα που μας φάνηκαν γραφικά. Δεν είχαμε μπομπονιέρες, μόνο τον δίσκο με τα κουφέτα. Δεν είχαμε προσκλήσεις. Τα πράγματα έγιναν πολύ απλά. Έτσι μας βγήκε", είπε η Δήμητρα Ματσούκα για την τελετή.

Τώρα, το ερωτευμένο ζευγάρι προχωράει μαζί σε ένα ακόμη σημαντικό βήμα, καθώς ο Πέτρος Κόκκαλης μόλις δημιούργησε νέο κόμμα που θα συμμετέχει στις επικείμενες ευρωεκλογές. Φυσικά, από το πλευρό του δεν μπορούσε να λείπει η σύζυγός του, Δήμητρα Ματσούκα.

Η πρωταγωνίστρια του θεάτρου και της τηλεόρασης παρευρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση του κόμματος του "Κόσμος" φορώντας ένα all time classic κοστούμι σε μπλε απόχρωση. Το διαχρονικό κομμάτι της μόδας αποτελεί σταθερή επιλογή για επίσημες εμφανίσεις, και η Δήμητρα Ματσούκα το απογείωσε με ένα λευκό πουκάμισο και ένα ζευγάρι γόβες σε παρόμοια απόχρωση.

Ο Πέτρος Κόκκαλης κινήθηκε, επίσης, σε παρόμοια αισθητική με αυτή της στιλάτη συζύγου του και δεν σταμάτησαν να κοιτάει ο ένας τον άλλον στα μάτια με λατρεία. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ηθοποιός αποκάλεσε τον ευρωβουλευτή "ο έρωτας της ζωής μου" και εξήγησε ότι ο λόγος που δέχτηκε να παντρευτεί είναι γιατί θέλει μια "κοινή πορεία με έναν άλλον άνθρωπο".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.