ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: "Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και απόλυτα"

"Όλα τα ζευγάρια ισορροπούν κι εμείς επειδή είμαστε ερωτευμένοι και αγαπιόμαστε"

PETROS_KOKALIS_DIMITRA_MATSOYKA ndp

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" το βράδυ της Πέμπτης σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Νίκο Χατζηνικολάου. Το ζευγάρι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην γνωριμία του, στα εμπόδια που συνάντησε και στον γάμο.

"Όλα τα ζευγάρια ισορροπούν κι εμείς επειδή είμαστε ερωτευμένοι και αγαπιόμαστε" είπε αρχικά ο Πέτρος Κόκκαλης, ενώ η Δήμητρα Ματσούκα συμπλήρωσε: "Είμαστε καλά μεταξύ μας".

Η πρώτη γνωριμία

Σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για την πρώτη τους συνάντηση η Δήμητρα Ματσούκα αφηγήθηκε: "Γύρω στο 2014 είχα μία φίλη η οποία δούλευε μαζί με τον Πέτρο, όταν ο Πέτρος ήταν αντιδήμαρχος του Πειραιά και μου έλεγε τα καλύτερα λόγια για αυτόν. Ήμουν κι εγώ τότε μόνη μου. Χρόνια μετά, μια φίλη που είχε ένα παιδί μικρό και έψαχνε πολύ τις δράσεις που συμβαίνουν στην Αθήνα και υπήρχε η οργάνωση "ΓΗ” στην οποία ο Πέτρος είναι ιδρυτικό μέλος. Εγώ δεν το ήξερα τότε, η οργάνωση έκανε διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα για τα παιδιά. Πήγα εκεί με τη φίλη μου παρέα και είδα κάποιον που μου άρεσε πολύ", είπε για τον Πέτρο Κόκκαλη η Δήμητρα Ματσούκα.

"Φαντάστηκα θα ήταν γεωπόνος, περιβαλλοντολόγος. Πήγα στη λαϊκή εκεί που είχαν στήσει, ψώνισα, ενώ δεν μαγειρεύω καθόλου, γέμισα το ψυγείο μου, δεν μου έπιασε όμως την κουβέντα. Ξαναπήγα δεύτερη φορά και αυτή η κοινή φίλη μου τον γνώρισε. Α, λέω… αυτός είναι ο Πέτρος; Μετά όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ απόλυτα", είπε η Δήμητρα Ματσούκα.

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: "Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και απόλυτα"

Για τον γάμο τους που έγινε έπειτα από 7 χρόνια σχέσης ανέφερε: "Μου άρεσε η ιδέα του για πάντα μαζί που συμβολίζει ο γάμος. Η πρόταση γάμου είχε γίνει πολύ στην αρχή της σχέσης μας. Από την αρχή ξέραμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον. Το αισθανόμασταν και οι δύο και το κάναμε".

"Εγώ να πω την αμαρτία μου νιώθω διαφορετικά μετά τον γάμο. Είναι πλουσιότερη η σχέση. Αλλάζει η φύση της. Είναι άνοιγμα οριζόντων" είπε ο Πέτρος Κόκκαλης. "Συγκινημένη θα συμφωνήσω" συμπλήρωσε η Δήμητρα Ματσούκα.

"Ζαλίστηκα όταν την είδα στο θέατρο"

Ο Πέτρος Κόκκαλης, αναφερόμενος για το αν "ζηλεύει" την σύζυγό του, Δήμητρα Ματσούκα, ειδικά όταν εκείνη έχει κάποια ερωτική σκηνή, τόνισε ότι "δεν την ζηλεύω. Μάλιστα όταν πήγα και την είδα πρώτη φορά στο θέατρο, ζαλίστηκα".

Εξήγησε ότι "επειδή εγώ δεν πήγαινα πολύ συχνά στο θέατρο… Με καταπιέζει εμένα το θέατρο γενικά και όταν πήγα να δω την Δήμητρα, ζαλίστηκα. Έχει μια τρομερή ενέργεια, τρομερή παρουσία πάνω στη σκηνή και επειδή εγώ την ζω, δεν την ζηλεύω".

Η συγκίνηση της Δήμητρας Ματσούκα

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Δήμητρα Ματσούκα συγκινήθηκε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Ο λόγος, ήταν η αγαπημένη της αδελφή, Μαρία που μίλησε για εκείνη.

"Όταν την βλέπω στο θέατρο και στην τηλεόραση, νομίζω ότι πάντα κλαίω. Είτε είναι κωμωδία είτε είναι δράμα, εγώ θα κλάψω γιατί είμαι πολύ περήφανη. Είναι αληθινή η αδελφή μου στο συναίσθημα που βγάζει, πάντα ήταν έτσι. Πάλευε για αυτό που ήθελε και την θυμάμαι μια ζωή να παίρνει τηλέφωνα, να τρέχει σε κάστινγκ και να κάθεται να περιμένει με τις ώρες στα θέατρα. Ό,τι έχει καταφέρει, το έχει κάνει με την αξία της" εξομολογήθηκε η Μαρία Ματσούκα για την αδελφή της, Δήμητρα.

"Είχε πολλές ευθύνες από μικρή όσον αφορά εμένα. Με διάβαζε και με πρόσεχε όταν η μαμά μου δούλευε, μου έβαζε να φάω. Είχε δηλαδή, αν και πολύ μικρή, αυτή την ευθύνη" συμπλήρωσε με την Δήμητρα Ματσούκα να σκουπίζει τα δάκρυά της.

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.