ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μυστηριακή διάθεση από τη Swarovski στην παρουσίαση της νέας συλλογής

Με αναφορές στην αστρολογία τα tarot και τα ουράνια σώματα, η συλλογή Magic Light φθινόπωρο Χειμώνας 2019/2020

Μυστηριακή διάθεση από τη Swarovski στην παρουσίαση της νέας συλλογής

Με πρωταγωνιστές το κόκκινο βελούδο, τη λάμψη μοναδικών δημιουργιών και τη μαγεία των Taro πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας συλλογής κοσμημάτων και αξεσουάρ, Swarovski Magic Light για τη σεζόν ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2019/20.

Μυστηριακή διάθεση από τη Swarovski στην παρουσίαση της νέας συλλογής

Το Art Factory, στην Πειραιώς, μεταμορφώθηκε σε ένα εντυπωσιακό μυστηριακό σκηνικό, όπου το κόκκινο στοιχείο με τους κομψούς χρυσούς τόνους, οι τράπουλες, οι κρυστάλλινες σφαίρες και οι 90s μελωδίες, πρωταγωνίστησαν, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Η πάντα λαμπερή Anouchka Anouschka Rafail Swarovski

Τα σημεία αναφοράς της συλλογής για την σεζόν πολλά, καθώς η συλλογή για φέτος αντλεί έμπνευση από τη μαγεία Tarot και την αστρολογία για το φθινόπωρο, από τα ουράνια σύμβολα και τον αστρικό ουρανό για τον χειμώνα. Όσο για την περίοδο των γιορτών η Swarovski έρχεται με παιχνιδιάρικη διάθεση και μας προσκαλεί να επιλέξουμε, αν ήμασταν Naughty or Nice τη χρονιά που πέρασε. Η Swarovski έρχεται σε επαφή με κοσμήματά φυλαχτά, σύμβολα, που αντιπροσωπεύουν το φως και την θετικότητα, ενώ παράλληλα προσδίδουν στην κάθε γυναίκα δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, ενδυναμώνοντας την κάθε σύγχρονη γυναίκα.

Το βράδυ της Τρίτης το λαμπερό πάρτι της Swarovski είχε ξεχωριστούς προσκεκλημένους από το χώρο της μόδας και του θεάματος, δημοσιογράφους, fashion editors, bloggers και στυλίστες, οι όποιοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά την καινούργια συλλογή της Swarovski. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν οι Ζέτα Δούκα, Μαντώ Γαστεράτου, Μπάγια Αντωνοπούλου, Κατερίνα Γκαγκάκη, Τίνα Μεσσαροπούλου, Άννα Μενενάκου, Μιρέλα Πάχου, Άννα-Μαρία Βέλλη, Αναστασία Τσιλιμπίου, ‘Αννυ και Κλέλια Πανταζή, Σόφη Πασχάλη, Κάτια Δέδε, Ραμόνα Βλαντή, Σαρα Εσκενάζη, Τζούλη Τσόλκα, Χριστίνα Βραχάλη, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Ελένη Δήμου, Έλενα Ασημακοπούλου, Βάσω Κολλιδά, Ελένη Βαίτσου, Τζωρτζίνα Λιώση, Βίκυ Κάβουρα, Έλενα Παπαβασιλείου, Μυρίελλα Κουρεντή, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Ζωή Κρονάκη, Γεωργία Βαινά, Ευγενία Παναγοπούλου, Ανθή Σαλαγούδη, Τάνια Κοφινίωτη και οι σχεδιαστές Στέλιος Κουδουνάρης και Σπύρος Στεφανουδάκης. Φυσικά εντυπωσιακή όπως πάντα η κα Anouchka Rafail Swarovski ξεχώρισε με την επιβλητική παρουσία και το απαράμιλλο στυλ της.

Σοφία Μπαγκλη-Swarovski Area Manager Greece & Cyprus, Στέλιος Κουδουνάρης και Άλεξ Κασσανδρινός

Οι καλεσμένοι που τίμησαν με την παρουσία τους το μοναδικό event, βρέθηκαν για λίγες ώρες «μαγεμένοι» από τη συλλογή της Swarovski, διασκέδασαν με τις μελωδίες της Dj Μάγκυ Χαραλαμπίδου, γευτήκαν υπέροχες νοστιμιές και απόλαυσαν cocktails. Σημαντικό στοιχείο της βραδιάς αποτέλεσαν τα Swarovski μέντιουμ που προέβλεψαν το μήνυμα της σεζόν, που είναι η πίστη στο πεπρωμένο καθώς και πως η γεμάτη υποχρεώσεις ζωής μας, με λίγη δόση «μαγείας» γίνεται πιο ευχάριστη και λαμπερή.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

15 Μαϊ 2024

Βίκυ Βανίτα: Ο κρυφός έρωτας για τον Σειληνό η μοναχική ζωή και ο ακόμα πιο μοναχικός θάνατος

Η όμορφη ηθοποιός γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 15 Μαΐου 1948 και "έφυγε" στις 8 Μαρτίου 2007. Αλλά δεν αποκάλυψε ποτέ το μεγάλο μυστικό της ασθένειάς της.

15 Μαϊ 2024

"Η ζωή είναι σύντομη. Κάνε μια απιστία" - Το απίστευτο σκάνδαλο της διαρροής των στοιχείων χιλιάδων χρηστών της εφαρμογής για παράνομες σχέσεις

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το διάσημο app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων το 2015.

Περισσότερα από

Stories

14 Μαϊ 2024

Slimane - Νίκος Αλιάγας: Όταν ο Αλιάγας βρισκόταν επί σκηνής με τον Slimane, τον Γάλλο που "μάγεψε" στη Eurovision

Ο Νίκος Αλιάγας είναι παρουσιαστής εδώ και πολλά χρόνια στο γαλλικό "The Voice: La Plus Belle Voix".

14 Μαϊ 2024

Όταν η Σαρλίζ Θερόν ζήτησε "προστασία" στα γυρίσματα του Mad Max, μετά τις απειλές του Τομ Χάρντι

Οι δύο πρωταγωνιστές βρέθηκαν αντιμέτωποι σε μια σκληρή διαμάχη στα γυρίσματα της ταινίας "Mad Max: Fury Road".

14 Μαϊ 2024

46 χρόνια πρίν-Όταν ο Φαίδων Γεωργίτσης συνάντησε τη Ρίτα Χέιγουρθ στη Θεσσαλονίκη, το 1977

Όταν το όμορφο αγόρι του ελληνικού κινηματογράφου συνάντησε τη ντίβα του Χόλιγουντ, που πέθανε σαν σήμερα.

14 Μαϊ 2024

Ρίτα Χέιγουορθ: "Οι άνδρες κοιμούνται με τη Τζίλντα και ξυπνούν μαζί μου"

Η τραγική ιστορία πίσω από τη διάσημη φράση τηςπιο επιθυμητής κοκκινομάλλας του Χόλιγουντ που γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 1918. και πέθανε στις14 Μαΐου 1987.

13 Μαϊ 2024

Η ανατριχιαστική ιστορία της Άνι-Φριντ Λίνγκσταντ των ABBA που έγινε πείραμα στα χέρια των Ναζί

Η τρομακτική, αληθινή ιστορία της Άνι που κατάφερε να γλιτωσεί όταν δραπέτευσε στη Σουηδία.

13 Μαϊ 2024

"Μια φιλενάδα μου είπε κάποτε ότι δεν πρέπει να μαλώνω ποτέ με κάποιον που δεν αγαπάω"

Από τους πιο ποθητούς άντρες του Χόλιγουντ, με άπειρους έρωτες, έναν γάμο, εννιά παιδιά και ξέχειλο ταλέντο. Η παρανοϊκή γοητεία του Τζακ Νίκολσον εμπνέει.

13 Μαϊ 2024

Ο μοναχογιός της Ντόρις Ντέι ήταν ο στόχος του Τσάρλς Μάνσον στην στυγερή δολοφονία του 1969

Η απίστευτη ιστορία πίσω από την μαζική δολοφονία που συγκλόνισε το Χόλιγουντ του 60'.

12 Μαϊ 2024

John Lennon: Το πιο συγκινητικό τραγούδι που έχει γραφτεί ποτέ για τη μητέρα δεν μιλάει για μία σχέση αγάπης

Δεν μιλούν όλα τα τραγούδια που έχουν γραφτεί για τη μαμά για έναν τρυφερό δεσμό αγάπης και αφοσίωσης. Η ιστορία πίσω από το τραγούδι του John Lennon "Mother"

12 Μαϊ 2024

Λίλυ Παπαγιάννη: Η πιο φινετσάτη κυρία του ελληνικού Θεάτρου σε ηλικία 27 ετών

Η αξέχαστη ηθοποιός, εκτός από φινετσάτη και όμορφη, χαρακτηριζόταν από ταλέντο, παιδεία και ποιότητα. Μια σπάνια φωτογραφία 62 χρόνια πριν.

12 Μαϊ 2024

Κάθριν Χέπμπορν: Τα τέσσερα Όσκαρ, ο Σπένσερ Τρέισι και η αυτοκτονία που στιγμάτισε την ζωή της

Φεμινίστρια, ασυμβίβαστη, καλλιεργημένη και ανεξάρτητη η Κάθριν Χέπμπορν που μαγνήτιζε τους θεατές υπήρξε role model για τις γυναίκες.