ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Τρούντι Στάιλερ και ο Στινγκ εξηγούν γιατί είναι τόσο ερωτευμένοι με την Ιταλία

Στην Ιταλία βρέθηκε ο Στινγκ και η Τρούντι Στάιλερ προκειμένου να παρευρεθούν στην τελετή απονομής των βραβείων Globo d'Oro.

"Ο Στινγκ και εγώ ερωτευτήκαμε την Ιταλία πριν από πολλά χρόνια - τόσο πολύ που όταν ένα από τα παιδιά μας γεννήθηκε κοντά στην Πίζα, περάσαμε χρόνια ψάχνοντας για να βρούμε ένα σπίτι εδώ. Η Ιταλία ήταν πάντα απίστευτα ευγενική μαζί μας", είπε στο περιοδικό στο PEOPLE η 70χρονη Τρούντι.

Η ηθοποιός, η οποία παρακολούθησε την τελετή απονομής μαζί με τον σύζυγό της πρόσθεσε: "Από τη δεκαετία του 1980, όταν γύρισα ταινίες εδώ στη Ρώμη στο Cinecittà, τότε ο Sting έγραψε ένα από τα πιο συναισθηματικά του άλμπουμ κοντά στην Πίζα, τη χρονιά μετά το θάνατο των γονιών του, και την ίδια περίοδο που γέννησα ένα από τα παιδιά μας, η Ιταλία έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας για πολλούς λόγους".

Η Στάιλερ, της οποίας το ντοκιμαντέρ "Posso Entrare?", μια ωδή στη Νάπολη ξεπέρασε δεκάδες άλλες υποψηφιότητες και κέρδισε το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ, περιγράφει επίσης λεπτομερώς την αγάπη της για το σπίτι τους στην Τοσκάνη.

"Εδώ και 30 χρόνια επιστρέφουμε ξανά και ξανά στο σπίτι μας στην Τοσκάνη, με όλη την οικογένεια - τα μικρά μας παιδιά έχουν πλέον μεγαλώσει και φέρνουν τα δικά τους παιδιά", λέει η ηθοποιός και παραγωγός, για τα παιδιά τους Mickey, 40 ετών, Jake, 39 ετών, Eliot, 33 ετών, και Giacomo, 28 ετών (ο Στινγκ έχει επίσης έναν γιο, τον Joe, 47 ετών, και μια κόρη, την Fuschia, 42 ετών, με την πρώην Frances Tomelty).

Το κτήμα στην Τοσκάνη είναι ένα μέρος όπου η οικογένεια "συγκεντρώνεται μαζί και συνδέεται".

"Τρώμε όλοι μαζί, διαβάζουμε, κολυμπάμε, κάνουμε βόλτες, παίζουμε παιχνίδια, βλέπουμε ταινίες", λέει η Στάιλερ. "Μας αρέσει να ενημερωνόμαστε για το τι συμβαίνει στους αμπελώνες και πάντα θα γιορτάζουμε εκεί την επέτειο του γάμου μας".

Τα παιδιά τους, όπως λέει η ίδια, "σέβονται το ότι είμαστε πολυάσχολοι και γεμάτοι. Τα παιδιά έχουν όλα ακολουθήσει το δικό τους μονοπάτι και έχουν τις καριέρες, οπότε είμαστε περήφανοι γι' αυτό".

Μιλώντας για την ταινία της, την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε, η Στάιλερ είπε ότι "ερωτεύτηκε" τους ανθρώπους που συνάντησε στην πορεία. "Όλοι ήταν τόσο ανοιχτοί και φιλόξενοι, ήταν τόσο πρόθυμοι να μοιραστούν τις χαρές και τις τραγωδίες τους. Γρήγορα αισθάνθηκα τόσο δεμένη μαζί τους και με τις ιστορίες τους", λέει. "Επίσης, ιστορικά η πόλη [της Νάπολης] είναι συναρπαστική - κατακτήθηκε περισσότερες από 12 φορές, υπάρχουν τόσες πολλές επιρροές εκεί, οπότε πολιτιστικά υπάρχουν τόσα πολλά να δει κανείς, να κάνει και να μάθει".

Διαβάστε Επίσης

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

05 Οκτ 2024

Taperware: Που χάθηκαν οι παιδικές μας αναμνήσεις;

Η πτώχευση της Taperware μας θύμισε, πως το ταπεράκι δεν είναι απλά ένα σύμβολο αγάπης και μητρικής φροντίδας. Είναι η υπενθύμιση πως είσαι ακόμη παιδί, το παιδί κάποιας μαμάς.

05 Οκτ 2024

Lady Gaga: Αποκαλύπτει πώς της έκανε πρόταση γάμου ο σύντροφός της- "Είχαμε πάει για αναρρίχηση"

Ο τόσο απλός και πανέμορφος τρόπος που της ζήτησε να παντρευτούν.

05 Οκτ 2024

ERTFLIX: Οι νέες ταινίες του Οκτωβρίου- λάβετε θέσεις

Από το θρυλικό "Κράμερ εναντίον Κράμερ" και τη "Νιότη" ως τους "Άγγελους του Τσάρλι" και το Ghostbusters.

05 Οκτ 2024

Τζουντ Λο: "Είμαι παθιασμένος με τις ταινίες"- Το μεγάλο Βραβείο του μεγάλου γόη

Ο γόης του κινηματογράφου τιμήθηκε με το βραβείο Golden Eye στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης.

04 Οκτ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Λίγο πριν κλείσει τα 90 της χρόνια "συνταξιοδοτείται"

"Δεν μπορώ να παριστάνω ότι είμαι ακόμα νέα" - Η συγκινητική απόφαση της θρυλικής ερμηνεύτριας.

04 Οκτ 2024

Αγνώριστη η Αθηνά Ωνάση | Η πρώτη φωτογραφία της μετά από χρόνια

Εξαφανισμένη είναι τα τελευταία χρόνια η Αθηνά Ωνάση.

04 Οκτ 2024

Μελάνια (και κυρίως Ντόναλντ) Τραμπ δεν θα παίξουμε το παιχνίδι σας

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα επιστρατεύσει κάθε μέσο για να επανεκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ, ακόμα και τη Μελάνια, το πιο λαμπερό του όπλο που δηλώνει ΤΩΡΑ πως είναι υπέρ των αμβλώσεων.

04 Οκτ 2024

Η Ναόμι Γουότς είχε τον πιο όμορφο συνοδό στην πρεμιέρα της ταινίας της

Η πανέμορφη Ναόμι Γουότς έφτασε με τον 17χρονο γιο της στην πρεμιέρα της ταινίας της Friends, αλλά ζήτησε και ένα φιλί από έναν ιδιαίτερο τύπο.

04 Οκτ 2024

Ξένια Καλογεροπούλου: Η μεγάλη επανεμφάνιση της σπουδαίας 88χρονης ηθοποιού

Για την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "The Humans".